fbpx

Alles ontstaat intuïtief

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld, zonder te gaan zweven. We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

werkwijze nick en kirstie school of light
werkwijze nick en kirstie school of light

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld, zonder te gaan zweven. We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

Hoe wij werken

Down to earth, zonder poespas en volledig intuïtief

We houden van eenvoudig en zonder opsmuk. Recht door zee, gewoon zoals het is. Het niet mooier of groter maken dan. Het IS gewoon.  Alles mag ontstaan intuïtief in het moment en vanuit wat het universum of moeder aarde (gidsen, engelen, begeleiders ect) ons aanreiken. We hebben wel een rode draad, maar geen vast programma. We werken niet met inwijdingen, omdat alles al in jouw zit. Je kunt het al, je hoeft het alleen maar weer te leren voelen. 

Wij voelen en zien op een diep energetisch niveau en hoge lichtfrequentie

Wij voelen haarfijn aan wie wat nodig heeft in zijn of haar proces en kijken door al jouw beschermingslagen heen. Waar een ander er een pleister op plakt, zakken wij nog een laagje dieper om tot de kern te gaan. En de diepe pijn & trauma te helen met het licht wat door ons heen stroomt.

Iedereen neemt zijn of haar eigen plekje in de groep

Je bent een spiegel van elkaar, dus je heelt niet alleen je eigen pijn, maar ook die van een ander. Elke keer weer zo magisch wat er mag stromen en geheeld mag worden in de verbindingen met elkaar.  

Preach what you teach

Je leert eerst jezelf te helen. Wij vinden het belangrijk dat jij eerst lekker in je vel komt te zitten en dat je voorleeft wat je een ander meegeeft.  Vervolgens ben jij in staat om wat jij je eigen hebt gemaakt door te geven aan een ander op persoonlijk en professioneel vlak. Het is echt een levenswijze die jij je eigen maakt & doorgeeft. 

Je heelt jouw diepe pijnen & trauma's van binnenuit

Je gaat je verbinden met je gevoel en daardoor kom je bij de (emotionele) pijn die in je lichaam ligt opgeslagen.
Je laat je de emoties vrij die jij daar vast hebt gezet.
Je heelt jouw pijn van binnenuit, waardoor jouw klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

We helen op mentaal, lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau

We gaan aan de slag op alle vier de gebieden, omdat dat de sleutel is naar heling en verandering in jezelf en je leven. Daarbij maken we gebruik van de kracht van je DE onzichtbare wereld, je gevoel & intuïtie, chakra’s en het zelfhelend vermogen.
Maar ook van intuïtieve opstellingen, healing & reading en de wet van de aantrekkingskracht. 

werkwijze nick en kirstie

Waarom onze werkwijze wel werkt

Je heelt op een heel diep niveau en hoge lichtfrequentie de oorzaak van jouw pijnen. En die ga jij helen, waardoor jij je van binnen anders gaat voelen en dat heeft een positieve doorwerking op hoe jij reageert, gedraagt en gaat staan in je dagelijks leven.

 Je gaat je anders voelen, waardoor je ook anders gaat reageren en in energie andere dingen en mensen aantrekt in je leven. Je heelt al jouw innerlijke pijnen en pelt al jouw laagjes af tot je weer bij jouw ware kern bent.

Je voelt meer zelfvertrouwen binnen in jezelf. Daardoor ben jij instaat om wel te gaan doen waar jij blij van wordt of om voor jezelf op te komen en die liefdevolle grens te stellen naar de ander.

Je krijgt de regie weer over jezelf, je gedachten en emoties. Waardoor jij dat lichter en gelukkiger leven kunt gaan creëren en leven.

Je buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld

Een praktisch voorbeeld: 

Je voelt je nu snel afgewezen als iemand iets tegen jou zegt. Je pakt woorden persoonlijk op en hebt al snel het gevoel dat je het niet goed gedaan hebt. Je reageert hierdoor vaak geïrriteerd, schiet in de verdediging of klapt dicht.

De ander raakt een oude emotionele pijn die in jou genesteld zit en daardoor reageer je zoals je nu reageert. Wanneer je de pijn heelt zal de emotie in een volgende situatie herkennen of niet meer voelen, waardoor jij in staat bent anders te reageren. Je voelt je niet meer afgewezen en bent in staat om vanuit rust of begrip te reageren.

En zo kun je al je innerlijke pijnen & frustraties transformeren, waardoor jij je van binnen een heel ander mens gaat voelen. Dat gaat doorstralen naar buiten waardoor jij alles positief gaat aantrekken wat jij nodig hebt om je leven NU echt te gaan LEVEN.
Vanuit Licht, Liefde, Plezier & Gemak.

Wat is er voor nodig?

Alleen jezelf en de bereidheid om een diepgaande helende reis naar binnen in jezelf te maken.
Om jezelf recht in je ogen aan te kijken en de verantwoordelijkheid te gaan nemen over je eigen leven.
Want alleen jij bent degene die jouw mooiste leven kan creëren. Dat kan niemand voor jou doen.

Wij komen naast je staan, leren jou weer te vertrouwen op jezelf, je gevoel & je intuïtie en de onzichtbare wereld.
We begeleiden je liefdevol in het magische proces om van jouw (hoog)gevoeligheid & intuïtie weer je kracht te maken en om weer 100% Jezelf te gaan ZIJN. 

Onze unieke jaaropleidingen

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T. Coach

De jaaropleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. Je maakt van je (hoog)gevoeligheid & je intuïtieve gaven een ware kracht.

Na deze opleiding ben je in staat je unieke licht & intuïtieve gaven in te zetten voor jezelf en op een professionele manier voor een ander.

Master Light Healer

Master Light Healer

Ben jij er klaar voor als coach of healer om de specialist te worden in Intuïtief opstellingswerk?

Wil jij diepduiken in jezelf om je fijngevoeligheid nog verder te ontwikkelen, om diepe pijnen & trauma’s te helen bij jezelf en de ander?

Dan is deze unieke opleiding iets voor jou.