fbpx

Intuïtief & praktisch

Vanuit eenvoud, aards met een vleugje spiritualiteit in samenwerking met de onzichtbare Lichtwereld & de universele wetten.

We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond. Zodat onze kennis voor iedereen te begrijpen & toe te passen is. 

En niet te vergeten: Alles zit al in jou. We halen het alleen maar weer naar boven. 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

Vanuit eenvoud, aards met een vleugje spiritualiteit in samenwerking met de onzichtbare Lichtwereld & de universele wetten.

We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond. Zodat onze kennis voor iedereen te begrijpen & toe te passen is.

En niet te vergeten: Alles zit al in jou. We halen het alleen maar weer naar boven.

Wij werken met Energetische Geneeskunde

De onzichtbare krachten van de Lichtwereld & jouw lichaam.

Je lichaam heeft 4 lagen waarmee je kunt werken: Lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal.
Onze helingskracht ligt vooral op de emotionele en energetische laag en die werkt door op de lichamelijke en mentale laag. 

Samen met de Lichtwereld brengen we je terug naar jouw oorspronkelijk staat van ZIJN en zo optimaal mogelijke gezondheid. Door jou te leren je lichaam te bevrijden van je emotionele pijnen die achter je klachten of ziekten zitten.

Daarnaast helen we middels Intuitief opstellingswerk energetische & emotionele pijnen die vastzitten in jouw cellen & DNA van vorige levens & (voor)ouders. Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook zodat jij ze niet doorgeeft aan jouw kind(eren). Energie is tijdloos en werkt meteen door. 

De Chakra’s staan ook centraal in onze opleidingen. De Chakra’s zijn belangrijke energiecentrums in je energetisch lichaam die in verbinding staan met je lichaam & de organen in het lichaam. 

In het volgende filmpje vertellen we je graag meer over de kracht van Chakra Healing.

 

Zelfheling brengt je volledig in contact met jezelf, met je lichaam en je ziel. 

Over het algemeen zijn we als mens ver verwijdert van onze ware natuur en ‘vergiftigen’ we ons met ongezonde manieren & gewoonten, waardoor klachten & ziekten op de loer liggen. Dit blokkeert op den duur de levensenergie en de energiecentra van de chakra’s, waardoor het zich gaat uiten in allerlei ziekten en klachten.

Helaas kunnen er ook vaak niets aan doen, omdat velen niet beter weten. Dat willen wij met de mensen die we opleiden gaan veranderen. Neem het jezelf dus ook niet kwalijk. Vanaf nu weet je het wel en kun jij het anders gaan doen.

In de energetische geneeskunde gaan we er vanuit dat de meeste klachten & ziekten ontstaan door een opeenstapeling en langdurig proces van o.a: 

Negatieve gedachten of emoties hebben over jezelf

Niet je eigen leven leven

Gebukt gaan onder … (vul maar in)

Onverwerkte emtoionele trauma’s

Stress

Ongezonde voeding

Ongezonde relaties 

Niet jezelf zijn 

Karmischische stukken uit vorige levens en van je voorouders

Leven met de diep gewortelde overtuiging: Ik ben niet goed genoeg 

Iets niets kunnen verteren 

In dienst staan van een ander (baas, partner, klant, ouder, kind, de andere wereld ect) ten koste van zichzelf

Allerlei angsten van waaruit je leeft.

Wij zijn benieuwd waar jij je onbewust mee ‘vergiftigt’. Was jij je hier van bewust? Nu ben je in ieder geval wel in staat om bewust een keuze te maken om te starten met ZELFHELING.


Zefheling is dus in feite je ontdoen van al het ‘gif’, zodat je lichaam zich kan herstellen en het natuurlijk zelfhelend vermogen zijn of haar werk weer kan gaan doen. 

 

Door aan slag te gaan met zelfheling keer jij weer terug naar jezelf & je ware natuur. Je onsteekt de levens & lichtenergie weer in jezelf, waardoor jij & je lichaam weer tot leven kunnen komen.

En als dat gebeurt zien wij 9 van de 10 keer klachten & ziekten verdwijnen.
Let op: Ook wij hebben geen toverstokje en kunnen je lichaam niet ontdoen van dat wat jij zelf onbewust hebt gemanifisteerd hebt in je lichaam.

Dit kan alleen jij doen, door je lichaam op te schonen van dat wat de klacht of ziekte veroorzaakt.  Waardoor het zelfhelend vermogen weer geactiveerd wordt en het lichaam in een heling- en genezingsfase te komen. 
Volledige genezing hangt af van vele factoren waar niemand invloed op heeft, behalve jouw lichaam. 

Wie bieden de ondersteuning in jou helingsproces en staan ten alle tijde naast je. En wij helen met je mee daar waar de Lichtwereld ons dit aanreikt. Maar jij zult ook thuis de zelfheling uit voeren en keuzes maken die goed zijn voor jou en je genezingsproces om uiteindelijk vermindering of verdwijning van je klachten en ziekte te bewerkstelligen. 

Wat wij jou teachen in de opleidingen tijdens jou zelfhelingsproces, leer jij als professional weer doorgeven aan anderen. Je leeft dan ook daadwerkelijk voor wat jij mee geeft aan een ander. Je bent dan ook nog eens een ervaringsexpert.  

 

Zelfheling verhoogt je energietrilling & boost je gezondheid

Zelfheling is je ontdoen van je pijnlichaam en weer leren trillen & leven vanuit jouw Lichtfrequentie en niet die van een ander. Je haalt angst en pijnstukken in jezelf weg, zodat de trilling van jou staat van ZIJN en je CELLEN verhoogt wordt. Je leert waardoor jij jezelf verliest in een ander en hoe jij WEL kunt BLIJVEN trillen in je eigen Lichtfreqeuntie in verbinding met een ander. 

Je lichaam bestaat grotendeels uit energietrillingen en die zenden constant signalen uit. Je hebt lage & hoge energietrillingen. Te lang verblijven in een lage trilling kan zorgen voor lichamelijke, energetische, mentale en emotionele pijnblokkades en op den duur uit zich dit in ziekten en klachten.

Het grooste gedeelte van de mensheid leeft vanuit een lage trilling, lees angst, onzekerheid, wantrouwen, tekort, stress, gejaadheid ect. Dus gaan trillen op een lage trilling ligt al snel op de loer. Zolang jij zelf ook emoties in je draagt met een lagere trilling resoneer jij sneller met de lage trillingen om je heen.

Dus het is een EN EN verhaal. En jezelf opschonen van diepgewortelde lage trilling emoties in je systeem EN leren trillen op je eigen trilling. Dus ontdekken waarom jij uitreikt naar de trilling van de ander. En door de opschoning kom jij vanzelf weer bij jou oorspronkelijk Lichttrilling en ga jij ook weer Licht, Liefde & Levensenergie voelen in jezelf en manisteren in je leven volgens de theorie van de wet van de aantrekkingkracht.

Je zelfhelend vermogen is optimaal bij een trillingsfrequentie ter hoogte 734 Megahert, dus ook je welzijn & gezondheid worden geoptimaliseerd wanneer jij gaat leven vanuit je ware kern en oorspronkelijke Lichtfrequentie. Misschien even veel informatie. Laat het maar even indalen. 

En wil je er meer over weten neem dan eens deel aan de Masterclass: Leef vanuit je ware kern!
Schrijf je hiervoor in via de homepage.

Zelfheling is shit opruimen voor onszelf en de generaties naast ons.

Doordat jij jouw pijnstukken opruimt in je cellen & DNA kunnen deze niet meer doorgegeven worden aan volgende generaties. Wanneer jij het heelt, werkt het meteen door op jouw en je kinderen. 

Daar stopt het niet. Uiteindelijk zijn allemaal deel van een groter geheel, en wanneer we samen leven vanuit liefde en vreugde, zullen we dat ook verspreiden.

De energie van Liefde en Vreugde is aanstekelijk. En wanneer jij in contact komt met jouw Levensvreugde, verspreid jij Licht & Liefde in jouw omgeving. En creëer jij uiteindelijk jouw eigen paradijsje op aarde.

Wij gaan er vanuit dat jij heel en compleet bent. We zijn er niet om jou te fixen.
Wij zijn er om je terug te brengen naar jezelf en jou eraan te herinneren wie je werkelijk bent. 
Onder alle oude conditioneringen, patronen, angsten en klachten zit ook levensvreugde & -energie en andere gelukgevoelens. En samen gaan wij die weer in jou naar boven halen. Zodat jij jouw leven weer kunt gaan leven, zoals jij dat wilt!

werkwijze nick en kirstie

Onze L.I.C.H.T. Methode

Lichaamswerk

Jouw lichaam verteld jouw de waarheid. Daar waar ons hoofd een gebeurtenis vergeet, doet ons lichaam dat niet. Het slaat het op in je cel geheugen op 1 van de 4 lichaamslagen. Pas als jij volledig JA gaat zeggen tegen je lichaam en dus ook tegen jezelf is er ruimte voor heling, beweging en verandering. Jouw lichaam en jij zijn het allerbelangrijkste. Zonder jouw lichaam geen leven op aarde. Je lichaam bevat ontelbare schatten, waaronder jouw zelfhelend vermogen.  En al die schatten gaan wij samen met jou weer naar boven halen. Je lichaam weet trouwens ook precies hoe deze los kan laten, als jij je over durft te geven aan het proces.

Intuïtie

Je intuïtie is een belangrijk kompas in je leven. Deze wijst je de weg en heeft het beste met jou & je lichaam voor.
Ieder zijn of haar lichaam is anders en daarom is het belangrijk dat jij zelf aangaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en functioneel te blijven.
Wanneer jij op jouw eigen hart & lichttrilling kan instappen, spant al jouw innerlijke kracht en het universum zich samen, om jou naar een lichter leven te brengen. Dit is tevens een belangrijke activator van jouw zelfhelend vermogen.

Chakra Cel (zelf)heling

Je lichaam heeft ook een energetisch lichaam, die bestaat uit o.a je chakra’s en je aura. Het is ook belangrijk dat jij ook dit lichaam onderhoudt. Elk chakra heeft een bepaald levensthema. Raakt er een chakra of meerdere uit balans kan dit zijn invloed hebben op je emotionele, mentale en lichamelijk welzijn. Je chakra’s in balans = Jij in balans.

Heling vanuit het Hart

Liefde heelt alle wonden. En dat is echt zo. Onvoorwaardelijke liefde bevat helende krachten. Helaas zetten we ons hart vaak op slot, omdat we bepaalde pijnen niet meer willen voelen. Maar dan sluiten we ons ook af voor alle fijne gevoelens zoals Liefde, Lichtheid & Levensvreugde. Jij mag weer een hartsverbinding aan gaan met jezelf en anderen. Gaan voelen dat jij de moeite waard bent om lief te hebben en geliefd te zijn. 

Terug naar je ware natuur

Je mag weer de kracht in jezelf gaan voelen om je verantwoordelijkheid over jouw eigen leven weer terug te nemen. Geen marionet poppetje meer van anderen, de maatschappij en je eigen angstgedachten. Maar een vrije vogel die gaat staan waar hij of zij wil vanuit je eigen bestaansrecht.

Niet meer aanpassen, maar vrij leven zoals jij dat wilt. Zonder oordeel & verwachtingen, met respect naar de ander. Jezelf weer licht & onbevangen voelen. 

Je mag echt weer 100% Jezelf gaan ZIJN. Jouw leven leven, onder jouw voorwaarden, normen & waarden. Met heel veel plezier. Jouw hart volgen en je missie gaan leven. 

Alles zit al in jou. Ook de helende lichtenergie waarmee jij in staat bent je lichaam te helen & genezen. 

Stap uit Lijden. Ga Leven.

Je zit gevangen in een systeem van ANGST & ONDERDRUKKING, doorgegeven al generaties lang. Het sluimert door de mensheid heen en zit diep in ons cel-geheugen verweven. Het verteert ons letterlijk van binnen en het maakt ons ziek.

Gevangen in een leven vanuit je hoofd en ‘gebukt’ onder allerlei angsten, onzekerheden, twijfels en tekorten. Het is vertrouwd, vanzelfsprekend. We groeien er mee op.

Maar weinig mensen hebben het in de gaten. We zijn gewend om te overleven & te ‘lijden’ dat we het als normaal zijn gaan bestempelen. Hoe raar het ook klinkt, we weten niet beter en het voelt ergens ook heel vertrouwt. 

Terwijl we ook echt wel voelen dat het anders kan en moet, maar om die stap daadwerkelijk te zetten. Dat is de grootste uitdaging. Maar het is wel echt wat we te doen hebben! Uit het ‘oude’ stappen en in het nieuwe onbekende SPRINGEN!

Onze voor ouders staan in ieder geval klaar om hun pijnen terug te halen! Nu jij nog!

Wij reiken je onze sleutel graag aan, waardoor jij WEL in staat bent om jezelf te bevrijden op DNA & Celniveau van angst & lijden in jezelf en je familiesystemen. Om daar uit te stappen en je gezondste & mooiste leven te creëren & manifesteren.

Laten we onszelf niet langer gek & ziek maken door onze angsten & onzekerheden. Maar laten we het Licht schijnen op onszelf, onze famielijnen, klachten & krachten. Zodat we weer gezond en gelukkig worden en blijven.

Voor onszelf en onze kinderen! 

Klinkt dit als een droomwereld?
Kan het echt?

Ja, het is echt waar. Jouw droomwereld kan werkelijkheid worden. Maar alleen als jij ervoor kiest, en aan het werk gaat. Jij bent namelijk verantwoordelijk over hoe jij je leven vorm geeft. Jij bent de schepper van jouw eigen leven.
Wij helpen jou om die kracht in jezelf terug te vinden, en deze moeiteloos te gebruiken om jouw mooiste leven te leven. 

Jij mag je gaan ontdoen van de pijnlaagjes in je cellen, om vervolgens weer te ontdekken wie jij bent & waar jij in gelooft. Wat jouw waarheid & kracht is. Je mag weer aan het roer gaan staan van jouw leven & je eigen koers gaan bepalen. Wat een ander daar ook van vindt.
En je zult zien dat allerlei klachten dan vanzelf verdwijnen. 
Want onder elke klacht ligt een emotioneel, energetisch, lichamelijk of mentaal pijnstuk, waar jij je van gaat bevrijden. 

Wanneer jij zelfvertrouwen, licht, liefde en plezier gaat voelen in jezelf, kan je ernaar handelen en je zendt het uit vanuit je binnenwereld naar je buitenwereld. Waardoor jij het ook aantrekt in jouw leven. Je wordt als het ware een magneet om positieve dingen te manifesteren in je leven.

Want: Jouw buitenwereld is een spiegel van jouw binnenwereld. 

Samen verbinden wij jou met je binnenwereld, om te zien wat daar opgeruimd mag worden: we laten los wat niet langer bij de beste versie van jezelf en jouw ideale leven past. Zo maken we ruimte voor liefde, verlangens, vreugde en geluk dat voor jou is weggelegd.

Hoe lang je ook al vast zit in je destructieve patronen, wij helpen jou om deze te doorbreken. Het kan écht: met onze eigen, unieke L.I.C.H.T. methode. En vervolgens kun jij deze methode doorgeven. 

Het is WEL aan jou om en keuze te maken. Om te kiezen of je in angst blijft leven, of in vol vertrouwen. Voor een leven in donkerte en zwaarte of licht en liefde.

 Dus wil je een fijner leven, maak een keuze. Stop met klagen, start met leven!

HOE dan? Door JA te zeggen:

Zeg JA tegen je vrij, heel en compleet voelen!
Zeg JA tegen je mooiste en gelukkigste leven!
Zeg JA tegen jezelf en onze opleidingen!

Je bent het waard.

Onze unieke aanbod waarin jij laagdrempelig kennis kunt maken met ons & onze werkwijze. 

Nick en Kirstie School of Light

Intuïtief Basis Healing

Het is belangrijk dat jij als intuïtief & gevoelig persoon leert samen werken met je lichaam & je eigen energieveld.  Vertrouwd te raken met jouw Lichtfrequentie, helende handen & je zelfhelend vermogen. 

Je bent niet voor niets gevoelig, het is een gift. En dat kan het ook echt zijn als jouw mens zijn & je spirituele zelf zich weer gaan verbinden. Je kan dan je helende & intuitieve gaven voor jezelf & een ander in gaan zetten om jezelf in balans te brengen & je leven te vergemakkelijken .

Je leert leert goochelen met energie & je helende handen middels 3 Basis Healing methoden Chakra Healing, Licht Healing & Cel Healing. Vanuit een open & zuiver kanaal in het energetisch veld. Je leert het toepassen op jezelf en bij anderen.

Let wel op: Jij gaat een ander NIET helen. Dat is een oude manier waarin jij de ander ondergeschikt maakt aan jou. 

Jij gaat WEL met jouw gaven & helingskracht het helingsproces van de ander ondersteunen in een gelijkwaardige relatie vanuit een open energetisch veld.

Nick en Kirstie School of Light

2-daagse Healing Event

Tijdens het event ga jij kennismaken met 3 bewezen (Zelf) Healing methoden die jij kan toepassen op jezelf, maar ook op je kinderen en/of partner.

  • Licht Healing vanuit het hart
  • Chakra Healing
  • Cel Healing

Wanneer je werkt met deze methoden sta jij rechtstreeks in verbinding vanuit je hart met de bron.  Jij bent een deel van het licht van de zuiverste energiebron die er bestaat en daar leer jij weer mee te werken. 

Zefheling is in feite je ontdoen van alle gifstoffen in je lichaam die je ziek maken en klachten veroorzaakt. Zodat je lichaam zich kan herstellen en het natuurlijk zelfhelend vermogen van je lichaam zijn of haar werk weer kan gaan doen. 

Door aan slag te gaan met zelfheling keer jij weer terug naar jezelf & je ware kern. Je ruimte gifstoffen op en onsteekt de levens- & lichtenergie weer in jezelf, waardoor jij & je lichaam weer tot bloei & leven kunnen komen.

En als dat gebeurt zien wij 9 van de 10 keer klachten & ziekten verdwijnen.