fbpx

Alles ontstaat intuïtief

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld, zonder te gaan zweven. We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld, zonder te gaan zweven. We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

Hoe wij werken

Down to earth, zonder poespas en volledig intuïtief

We houden van eenvoudig en zonder opsmuk. Recht door zee, gewoon zoals het is. Het niet mooier of groter maken dan. Het IS gewoon.  Alles mag ontstaan intuïtief in het moment en vanuit wat het universum of moeder aarde (gidsen, engelen, begeleiders ect) ons aanreiken. We hebben wel een rode draad, maar geen vast programma. We werken niet met inwijdingen, omdat alles al in jouw zit. Je kunt het al, je hoeft het alleen maar weer te leren voelen. 

Wij voelen en zien op een diep energetisch niveau en vanuit een hoge lichtfrequentie

Wij voelen haarfijn aan wie wat nodig heeft in zijn of haar proces en kijken door al jouw beschermingslagen heen. Waar een ander er een pleister op plakt, zakken wij nog een laagje dieper om tot de kern te gaan. En de diepe pijn & trauma te helen met het licht wat door ons heen stroomt.

Iedereen neemt zijn of haar eigen plekje in de groep

Je bent een spiegel van elkaar, dus je heelt niet alleen je eigen pijn, maar ook die van een ander. Elke keer weer zo magisch wat er mag stromen en geheeld mag worden in de verbindingen met elkaar.  

Preach what you teach

Je leert eerst jezelf te helen. Wij vinden het belangrijk dat jij eerst lekker in je vel komt te zitten en dat je voorleeft wat je een ander meegeeft.  Vervolgens ben jij in staat om wat jij je eigen hebt gemaakt door te geven aan een ander op persoonlijk en professioneel vlak. Het is echt een levenswijze die jij je eigen maakt & doorgeeft. 

Je heelt jouw diepe pijnen & trauma's van binnenuit van dit leven & vorig levens.

Je gaat je verbinden met je gevoel en daardoor kom je bij de (emotionele) pijn die in je lichaam ligt opgeslagen.
Je laat je de emoties vrij die jij daar vast hebt gezet.
Je heelt jouw pijn van binnenuit, waardoor jouw klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

We helen op mentaal, lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau

We gaan aan de slag op alle vier de gebieden, omdat dat de sleutel is naar heling en verandering in jezelf en je leven. Daarbij maken we gebruik van de kracht van je de onzichtbare wereld, je gevoel, je gedachten, intuïtie, chakra’s & het zelfhelend vermogen.
Maar ook van intuïtieve opstellingen, healing & reading en de wet van de aantrekkingskracht. 

werkwijze nick en kirstie

Zelfheling is de oplossing

Wat houdt zelfheling in?

Je gaat op fysiek, emotioneel, mentaal & energetisch niveau jezelf weer in balans brengen. Met behulp van je intuïtie, je gevoel en het zelfhelend vermogen van je lichaam. 

Wanneer jij op 1 van deze 4 gebieden uit balans brengt heeft het zijn doorwerking op alle andere gebieden. Wanneer jij geen zingeving ervaart in je leven, heeft dit zijn doorwerking op jou emotionele staat van zijn. Je gaat emotioneel lijden. Wanneer je hier niets aan doet ga je fysiek lijden. En om de pijn niet te willen voelen ga jij leven in je hoofd en is er een grote kans dat jij ook mentaal gaat lijden. 

Bij zelfheling keer jij terug naar wie jij werkelijk bent door jezelf weer af te pellen van alle laagje die jij bent gaan geloven over jezelf. Van patronen, emoties, gedachten & gedragingen opgeslagen in jouw systeem. Overgenomen van een ander, maar die niet van jou zijn. 

Je creëert meer vermogen om verbinding met jezelf te maken en je lichaam om te voelen wat jij nodig hebt, waar jij gelukkig van wordt en hoe je je leven wilt vormgeven

Zelfheling brengt je volledig in contact met jezelf, met je lichaam en je ziel. Jij bent heel en compleet, genoeg. We zijn er niet om jou te fixen of te helen, wij zijn er om je terug te brengen naar jezelf en jou eraan te herinneren wie je werkelijk bent. Jij bent licht en liefde. Dat is de plek waar jij hoort te zijn.

 

Wanneer jij zelfvertrouwen, licht, liefde en plezier gaat voelen in jezelf, kan je ernaar handelen en je zendt het uit vanuit je binnenwereld naar je buitenwereld. Waardoor jij het ook aantrekt in jouw leven. Je wordt als ware een magneet om positieve dingen te manifesteren in je leven.

Je kunt altijd vertrouwen op jezelf, waardoor je onafhankelijker, zelfverzekerder en vastberadener je eigen leven kan leiden en vormgeven.

Je voelt de rust in jezelf en kan op jezelf vertrouwen dat je altijd de goede kant op gaat. Niet meer hard werken voor jouw ideale leven, maar echt jezelf zijn. Want dán komt het leven en al het moois gewoon naar je toe. Je gaat weer geloven in jezelf en bent écht gelukkig met wie je bent. Je bent niet meer afhankelijk van anderen voor je eigen geluk.

Zelfheling die je niet alleen voor jezelf. Zelfheling is de shit opruimen voor onszelf, je kinderen en je omgeving.

Zelfheling haalt jouw angst en pijnstukken weg, zodat deze niet doorgegeven worden aan volgende generaties, en ook je kinderen volledig zichzelf mogen zijn en hun eigen weg mogen bewandelen in de wereld.
Zo voorkom je dat zij hetzelfde doormaken, als wat jij hebt doorgemaakt. Daarvoor heb jij eerst een stap te maken, zodat jouw kinderen je kunnen volgen. Leef het voorbeeld dat jij wilt zijn voor je kinderen.

Daar stopt het niet. Uiteindelijk zijn allemaal deel van een groter geheel, en wanneer we samen leven vanuit liefde en vreugde, zullen we dat ook verspreiden.
Zo creëren we een gelukkiger leven voor onszelf en anderen.
De energie van liefde en vreugde is aanstekelijk. En wanneer jij in contact komt met jouw levensvreugde, verspreid jij licht en liefde over de hele wereld. En creëren we uiteindelijk de hemel op aarde.

Onze unieke healingsmethode

Maak kennis met onze unieke healingsmethode en het nieuwe opstellen.
Wij werken zonder kaders, zonder richtlijnen: Alleen jij, wij, het NU & het energetisch veld van de onzichtbare wereld.
Het is een simpele maar effectieve methode waarin je in je laat begeleiden door de onzichtbare wereld via je gevoel, stem, beelden, handen. Kortom via je intuïtie. Alles ontstaat hier, vanuit contact met de bron van wijsheid, liefde en onbegrensde mogelijkheden.

De healingsmethode bestaat uit o.a. de werkvormen
Lichaamswerk & stembevrijding
Intuïtieve opstellen & gedachtenkracht
Chakra’s lezen & helen
Healing & reading
Transformatie

Het energieveld waarmee wij werken is de onuitputtelijke bron van licht en liefde. Die is er altijd, in en om jou heen. Het enige wat jij hoeft te doen is hiermee te verbinden. Het is een verbinding met de onzichtbare wereld en de lichtmeesters. Hierin huizen alle energieën en guides die ons leiden hier op aarde, om de beste versie van onszelf te worden. Om samen de hemel weer op aarde te brengen.

Je bent in deze reis naar jezelf dan ook nooit alleen. Je wordt altijd vanuit liefde en gelijkwaardigheid begeleid. Zo kom je in contact met je eigen wijsheid en waarheid. Dan leef je het leven, wat voor jou de bedoeling is. En ga je vanuit jouw zielsmissie, doen waarvoor jij hier op aarde bent. De manier is voor iedereen, eigen(wijs) en uniek.

header nick en kirstie school of light

 

We brengen je in contact met jouw unieke lichtfrequentie. Je harts & lichtfrequentie bepaalt jouw werkelijkheid. Wanneer je op een lage frequentie blijft hangen, stap jij in de wereld van donkerte en zwaarte.

Wanneer jij op jouw eigen hart& lichtfrequentie kan instappen, spant al jouw innerlijke kracht en het universum zich samen, om jou naar een lichter leven te brengen. Dit is de activator van jouw zelfhelend vermogen.

Wij leren jou hoe je deze (energetische) shift maakt, en hoe jij met jouw lichtfrequentie magie en synchroniciteiten weer terug brengt in jouw leven.

Klinkt dit als een droomwereld?
Kan het echt?

Ja, het is echt waar. Jouw droomwereld werkelijkheid worden. Maar alleen als jij ervoor kiest, en aan het werk gaat. Jij bent namelijk verantwoordelijk over hoe jij je leven vorm geeft. Jij bent de schepper van jouw eigen leven.
Wij helpen jou om die kracht in jezelf terug te vinden, en deze moeiteloos te gebruiken om jouw mooiste leven te leven.

Je buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld.
Het leven antwoord altijd op jouw gevoel. Niet op je gedachten. Vertrouw je hier niet op, dan blijft het leven onbetrouwbaar. Het is dus aan jou om te kiezen of je in angst blijft leven, of in vol vertrouwen.

Hoe lang je ook al vast zit in je destructieve patronen, wij helpen jou om deze te doorbreken. Het kan écht: met onze eigen, unieke healingsmethods.

Samen verbinden wij jou met je binnenwereld, om te zien wat daar opgeruimd mag worden: we laten los wat niet langer bij de beste versie van jezelf en jouw ideale leven past. Zo maken we ruimte voor liefde, verlangens, vreugde en geluk dat voor jou is weggelegd.
Jij kiest dus zelf voor een leven in donkerte en zwaarte of licht en liefde. Dus wil je een fijner leven, dan is de keuze ook aan jou. Stop met klagen, start met leven!

HOE dan? Door JA te zeggen:

Zeg JA tegen je vrij, heel en compleet voelen!
Zeg JA tegen je mooiste en gelukkigste leven!
Zeg JA tegen jezelf en de samenwerking met ons en de onuitputtelijke bron van licht en liefde!

Je bent het waard.

Onze unieke aanbod

Master Light Healer

Traject 100% Jezelf ZIJN

Ben jij er klaar voor om jezelf in de spiegel aan te gaan kijken? De regie weer terug te pakken over jouw leven en jezelf van binnenuit te gaan helen? 

Wil jij diepduiken in jezelf om alles waar jij naar verlangt in jezelf naar boven te halen? 
En van een leven van angst, tekort en pijn shiften van een leven naar Liefde, Overvloed en Plezier? 

Dan is dit unieke traject iets voor jou.

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T. Coach

De jaaropleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. Je maakt van je (hoog)gevoeligheid & je intuïtieve gaven een ware kracht.

Na deze opleiding ben je in staat je unieke licht & intuïtieve gaven in te zetten voor jezelf en op een professionele manier voor een ander.