fbpx

Straal je licht

Vul de onderstaande gegevens in en ontvang de Lichtactivatie 'Straal je licht' in je mailbox.

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick & Kirstie.
Het is onze zielsmissie om jou en vele anderen op te tillen naar het hoogste bewustzijn in jezelf. 
Om Licht te voelen, te leven en je zielsmissie te voltooien. 


Wij leren jou je natuurlijk zelfhelend vermogen te activeren om je algehele welzijn & gezondheid te optimaliseren.


Om vanuit daar je innerlijk Licht te laten stralen & je mooiste leven te leven. Precies zoals jij het wil. Want JIJ bent de CREATOR van je leven.


Onze MISSIE is om een samenleving te creëren waarin iedereen zich veilig genoeg voelt om onvoorwaardelijk 100%  zichzelf te zijn. Waar onvoorwaardelijke liefde, licht, plezier & overvloed stroomt in de harten en levens van mensen.
Waar we samen zorg dragen voor de aarde waarop wij en onze kinderen nog lang en gelukkig mogen leven.  


Op ons Land van Licht leven wij zo al samen en zijn wij het voorbeeld & vanuit Nick & Kirstie teachen wij anderen om dat ook te gaan doen. 


Dit faciliteren wij door:

* Onze unieke opleidingen Chakra Healer & L.I.C.H.T. Coach, waar Lichtwerkers hun natuurlijke intuïtieve Healing & Reading Skills in zetten voor zichzelf & anderen. 


* Het Mentorship Intuïtief Leiderschap. Om intuïtieve ondernemers te begeleiden om hun welzijn & gezond te optimaliseren om het hoogste uit zichzelf & hun onderneming te halen. Om het verschil te gaan maken & middels hun zielsmissie te doen waarvoor zij op aarde zijn. Ook bieden we Licht op jezelf & je onderneming dagen aan om jezelf op lichaams - & zielsniveau te resetten. En om WEL te gaan doen waarvoor je op aarde bent. 


* Light Experience Journey. Een exclusieve Deep Dive Lichtreis van 6 maanden naar jezelf om je totale welzijn & je gezondheid te optimaliseren, middels het activeren van je zelfhelend vermogen,  een helende reis & 1 op 1 Deep Soul Dive sessies. Waardoor jij het ultieme geluksgevoel gaat voelen in je zelf en volop geniet van je leven & alles erom heen. En deze reis stel je volledig zelf samen afgestemd op jouw zielsplan & helingsproces. 


Wij gunnen het jou dat ook jouw Licht volop straalt.
Daarom deze Lichtactivatie voor jou cadeau. 

 Ik wil de Lichtactivatie ontvangen