fbpx

School of Light

Het centrum voor zelfheling waar wij je inspireren en teachen om jouw Unieke LICHT weer te laten stralen van binnenuit. 

We werken met onze unieke L.I.C.H.T. Healingmethode en de kracht van het intuïtief opstellen. Geen kaders, geen richtlijnen.

Alleen jij, wij, het NU & het energetisch veld neergezet door de onzichtbare wereld. 

Het centrum voor zelfheling waar wij je inspireren en teachen om jouw Unieke LICHT weer te laten stralen van binnenuit. 

We werken met onze unieke L.I.C.H.T. Healingmethode en de kracht van het intuïtief opstellen. Geen kaders, geen richtlijnen.

Alleen jij, wij, het NU & het energetisch veld neergezet door de onzichtbare wereld. 

Een plek waar wij een tegengeluid laten horen en laten zien dat je WEL in onvoorwaardelijke LIEFDE & LICHT samen kunt leven. Ook al denk & voel je anders.
Jij mag er zijn, 100% zoals je bent.

Jezelf niet meer raar of anders voelen. Maar gezien & gehoord. Het gevoel dat je ergens bij hoort. Een familie die je voelt en onvoorwaardelijk van je houdt om wie je bent.

Verbinding, Gelijkwaardigheid, Liefde en 100% jezelf zijn. We dragen elkaar als we het alleen even niet meer kunnen. Het voelt al thuiskomen, dat is wat wij vaak horen als mensen bij ons binnen stappen. 

Je bent niet alleen. Nee, we zijn samen AL EEN. 
Ieder op zijn eigen benen en toch verbonden met elkaar. 

Let shine our light together

Verlang jij daar ook naar? Naar saamhorigheid en een plek waar jij kunt groeien, vallen en opstaan om 100% jezelf te gaan zijn. In verbinding & samenwerking met jouw uniek Lichtverbinding met de onzichtbare wereld & jouw Lichtteam?  

Dan ben je van harte welkom bij onze School of Light

 

 

 

Velen horen hun Intuïtie wel maar durven er niet op haar te vertrouwen. 

 Uit angst om het niet goed te doen,  uit angst om afgewezen te worden, om de verkeerde keuze te maken. En dan neem je vanuit angst toch de omweg in plaats van de snelweg van je intuïtie.

De omweg voelt vaak zwaar, duurt lang en voelt helemaal niet fijn.
De snelweg van je intuïtie voelt licht, vanuit flow, zacht, gaat vanuit gemak & plezier.

Het is aan jou welke weg je kiest.
De weg van liefde of angst.  

Je leven mag op rolletjes lopen. Je mag licht zijn. En je mag jezelf toestemming geven om jouw mooiste leven te claimen. Kun je dat voelen? Dat het allemaal mag en klaar ligt voor jou als jij uit de schaduw stapt om jouw unieke zelf weer te gaan zijn.

Dat alles, jouw leven & werk mag gaan vanuit flow en synchroniteit.
Moeiteloos en vanzelf.

Ben jij er klaar mee om constant die omweg te pakken en wil je eens ervaren hoe het is op de snelweg te rijden. Te gaan leven & werken vanuit je gevoel & je intuïtieve gaven?

Neem dan een kijkje bij ons  life changing aanbod.

 

School of Light jaar opleiding

De
School of Light
is voor jou als je voelt dat jij er klaar voor bent om:

N

Om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en om het samen met ons ander te gaan doen.

Om systemen te gaan doorbreken en je licht weer helder te laten stralen van binnen naar buiten voor jezelf & en de ander. Om samen een liefdevollere & mooiere samenleving te creëren, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. En Liefde. Licht, Plezier & Overvloed volop stroomt.

N

Jouw unieke zelf zijn

Om JA te gaan zeggen tegen 100% jezelf om een onvergetelijke, magische transformatie te ondergaan om helemaal je UNIEKE ZELF te gaan zijn. En om even plat gezegd echt ‘schijt’ te gaan hebben aan wat anderen vinden. Dat jij ondanks alle meningen van anderen, lekker doet wat jij voelt dat goed is. 

N

Alle laagjes & bullshit loslaten die jij bent gaan geloven over jezelf.

Jezelf in de ogen aan te kijken en DIEP AFZAKKEN binnen in jezelf om alle laagjes los te laten van wie jij denkt te zijn en om helemaal terug te gaan naar de kern om te voelen wie jij werkelijk bent

N

Verbinden met de onzichtbare wereld en jouw intuitieve gaven

Om van je (Hoog)gevoeligheid &je intuïtieve gaven weer jouw ware kracht te maken. En deze in te gaan zetten voor jezelf en/of professioneel voor een ander.  
Laat de natuurlijk Healer & Reader in jou weer ontwaken

N

Licht, Liefde en Plezier in jouw leven aan trekken

Als jij jezelf van binnenuit heelt en Je intuïtieve gaven & je gevoeligheid weer jou kracht zijn. Dan ben jij die MAGISCHE MAGNEET die licht, liefde en plezier in jouw leven laat stomen. 

N

Jouw LICHT volop te laten STRALEN

En natuurlijk stralend te houden. Want daar ligt natuurlijk de uitdaging. Om dicht bij jezelf te kunnen blijven, zodat jij die engel op aarde kan zijn & blijven, die je in wezen bent

N

Leven vanuit Liefde en Vertrouwen

Te gaan leven vanuit LIEFDE & VERTROUWEN, verbinden van hart op hart en om te doen waarvoor jij op aarde bent. Jouw uniek Licht laten stralen om een samenleving re creëren waarin Liefde & Licht volop mag stromen en iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn. 

Opleidingen van de
School of Light 

We bieden unieke opleidingen waarbij kwaliteit voorop staat.
De opleidingen zijn niet voor iedereen geschikt. Alleen voor degene die zich geroepen voelen vanuit hun hart.

Voor jou als je voelt en weet dat je het licht in jezelf weer wilt laten stralen van binnen naar buiten. En wanneer je met jouw unieke licht & intuïtieve gaven het pad van de ander wilt verlichten.

We gaan diep duiken om ons van alle oude lagen te ontdoen en onszelf te ontmoet in onze ware kern. Om die engel op aarde te zijn, en licht en liefde te gaan verspreiden.

We stappen uit oude patronen en systemen die niet passen bij wie wij zijn.
We staan op en gaan laten zien dat leven vanuit liefde WEL mogelijk is.

We creëren nieuwe systemen waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn

En maken van de aarde een fijne & liefdevolle plek waarin iedereen op zijn eigenwijze en unieke manier mag zijn wie hij of zij is. Een plek waar Licht & Liefde volop stromen en jij & ik elkaar echt zien. 

Voel jij je geroepen, lees dan snel verder. Wordt die Lichtwerker & magische magneet om Licht, Liefde, Overvloed en Plezier in jouw leven & dat van de ander te laten stromen.

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T Coach

De jaaropleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. Je maakt van je (hoog)gevoeligheid & je intuïtieve gaven een ware kracht.

Na deze opleiding ben je in staat je unieke licht & intuïtieve gaven in te zetten voor jezelf en op een professionele manier voor een ander.

 

Nick en Kirstie School of Light

Master Light Healer

Ben jij er klaar voor als gevorderde Lichtwerker, Coach, Healer of Energiewerker om de specialist te worden in Intuïtief opstellingswerk?

Duik diep in jezelf en de magie van de onzichtbare wereld, om je fijngevoeligheid nog verder te ontwikkelen. Om diepe pijnen & trauma’s te helen bij jezelf en de ander. Om ook hun licht weer te laten stralen. 

 

Nick en Kirstie School of Light

100% Jezelf ZIJN

Maak een magische reis naar je binnenwereld en laat jouw unieke licht weer stralen. Leer jezelf te helen en laat je gevoel & intuïtie & de onzichtbare wereld weer jouw kompas zijn in je leven. Waardoor jij weer 100% jezelf kunt zijn. 

Alles zit al in jouw, je hoeft het er alleen nog maar uit te halen. De sleutel ligt in jouw handen.

Nick en Kirstie School of Light

Kennismaken met ons

 Vraag een gratis Lichtgesprek aan, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van de data van de cirkels of Light & Lichtcafé waarin jij op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met ons. 

Of wordt lid van de besloten Facebookgroep ven de School of Light.