fbpx

School of Light

De plek waar wij je inspireren en teachen om LICHT te gaan leven. Om jezelf en je chakra’s van binnenuit te helen, waardoor jij in staat bent jouw mooiste leven te manifesteren. 

Een plek waar je gezien, gevoeld & gehoord. Waar wij onvoorwaardelijke in LIEFDE & LICHT samen in verbinding ZIJN.  

 

De plek waar wij je inspireren en teachen om LICHT te gaan leven. Om jezelf en je chakra’s van binnenuit te helen, waardoor jij in staat bent jouw mooiste leven te manifesteren. 

Een plek waar je gezien, gevoeld & gehoord. Waar wij onvoorwaardelijke in LIEFDE & LICHT samen in verbinding ZIJN.  

 

 “Je komt thuis in een warm bad. Het voelt als een familie die  onvoorwaardelijk van je houdt om wie je bent.”

Verbinding, Gelijkwaardigheid, Liefde en 100% jezelf zijn zijn onze kernwaarden.

Let shine our light together

Verlang jij ook naar saamhorigheid en een plek waar het licht is en waar jij jezelf mag gaan helen. Waar je kunt leren, groeien, vallen en opstaan om meer Licht in jezelf en je leven te manifesteren. In verbinding & samenwerking met jouw unieke Lichtverbinding met de onzichtbare wereld & jouw Lichtteam?  

Dan ben je van harte welkom bij onze School of Light.

Leer weer leven & werken vanuit jouw innerlijke flow & intuïtie. 

De snelweg van je intuïtie voelt licht, vanuit flow, zacht, gaat vanuit gemak & plezier. En toch kiezen we vaak de omweg vanuit angst, twijfel & tekort. 

Wij en onze L.I.C.H.T. Coaches kennen dat maar al te goed. We hebben dat ook gedaan. En soms staan we er nog wel eens op. Maar gelukkig zijn we ook in staat om dan snel weer op de snelweg te stappen. 

Bij de School of Light leren wij je graag om meer Licht, Liefde & Levensvreugde in jezelf te gaan voelen en vervolgens in je leven te manifesteren. 

En dat doen wij samen met onze L.I.C.H.T. Coaches, ieder op zijn of haar unieke manier. In onze agenda vind je alle activiteiten die per maand plaats vinden. 

School of Light jaar opleiding

De School of Light is voor jou als je voelt dat jij er klaar voor bent om:

N

Om jezelf te gaan helen van binnenuit.

Op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Alles zit al in jou en jouw zelfhelend vermogen van je lichaam is heel krachtig. Grotenkans dat het nu onderdrukt wordt en dat jij niet hebt geleerd te vertrouwen op je zelfhelend vermogen, de fluistering van je ziel & de onzichtbare wereld.  Maar dat wil jij wel weer heel graag leren. 

N

Volledig JA te zeggen tegen jezelf & je lichaam.

Klaar om helemaal je UNIEKE ZELF te gaan zijn. En om even plat gezegd echt ‘schijt’ te gaan leren hebben aan wat anderen vinden. Dat jij ondanks alle meningen van anderen, lekker doet wat jij voelt dat goed is. voor jou & je lichaam. Je bent er klaar voor om weer verantwoordelijkheid voor jezelf, je lichaam & je leven te gaan nemen.  

N

Alle laagjes & bullshit loslaten die jij bent gaan geloven over jezelf.

Jezelf in de ogen aan te kijken en DIEP AFZAKKEN binnen in jezelf om alle laagjes los te laten van wie jij denkt te zijn en om helemaal terug te gaan naar de kern om te voelen wie jij werkelijk bent. 
Jezelf bevrijden van ongewenste ziekten, klachten, patronen & overtuigingen die niet in jouw leven thuis horen. 

N

Licht, Liefde en Levensvreugde in jouw leven wilt manifesteren.

Als jij jezelf van binnenuit heelt en Je intuïtieve gaven & je gevoeligheid weer jou kracht zijn. Dan ben jij die MAGISCHE MAGNEET die de 3L’s Licht, Liefde en Levensvreugde in jouw leven laat stomen.

N

In jouw kracht wilt gaan staan.

Jij wilt uit je schaduw of die van de ander gaan staan om weer te vertrouwen op je eigen kracht, gevoel & intuïtie. Weer aan het roer gaan staan van jouw leven. 

N

Leven vanuit Liefde en Vertrouwen

Te gaan leven vanuit LIEFDE & VERTROUWEN, verbinden van hart op hart en om te doen waarvoor jij op aarde bent. Jouw uniek Licht laten stralen om een samenleving re creëren waarin Liefde & Licht volop mag stromen en iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn. 

Life changing aanbod

 We bieden unieke opleidingen & trajecten waarbij de kracht van je chakra’s & van onze L.I.C.H.T. methode centraal staan. 

Ons aanbod is niet voor iedereen geschikt.
Alleen voor degene die zich geroepen voelen vanuit hun hart en er klaar voor zijn om volmondig JA! te zeggen tegen zichzelf. En bereid zijn zichzelf van binnenuit te gaan helen.

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T Coach

De jaaropleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. 

Na deze opleiding ben je in staat o.a. te werken met L.I.C.H.T. , de chakra zelfhelingsmethode & je intuïtieve gaven.  Een levenswijze die jij je eigen maakt en inzet voor jezelf en op een professionele manier voor een ander. 

Daarnaast ben jij in staat het energieveld van een ander te Healen & Readen. Bij zowel kinderen als volwassen.

Je bevrijdt anderen van diepe pijnen & trauma’s in zichzelf.  Je werkt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau.

 

Nick en Kirstie School of Light

Online Cursus: Manifesteren & Chakra Healing

Wij gunnen het iedereen om de kennis van onze chakra zelfhelingsmethode eigen te maken. Sterker nog het is onze missie. 

Wanneer jij start met het helen van je chakra’s, start jij met het jezelf bevrijden van ongewenste (pijn)klachten, patronen & gedragingen die niet thuishoren in jouw leven.

En daarmee ga jij JA zeggen tegen jezelf en manifesteer jij jouw mooiste leven.
Jij gaat weer aan het roer en jouw koers bepalen. 

De online cursus is een laagdrempelige manier die voor iedereen toegankelijk is om te onderzoeken wat chakra heling voor jou kan betekenen. 

Jij bepaalt zelf de koers, omdat je per module 1 chakra heelt en per module in of uit kunt stappen. Je zit nergens aan vast.  

Nick en Kirstie School of Light

Circle of Light Transformatiedagen

Deze dagen maken wij samen een magische reis naar je binnenwereld en gaan op heel diep celniveau je innerlijke pijnen helen die vast zitten in je lichaam. Uit dit leven,  vorig levens & familielijnen.

We doorlopen alle stappen van L.I.C.H.T.  en helen je chakra’s op mentaal, energetisch, fysiek en emotioneel niveau. 

Je bepaalt zelf hoelang je met ons meereist, want ieder zijn of haar reis is anders en uniek. Vaak zit er aan elke dag een transformatie thema zodat jij kan voelen of je erbij wilt zijn. 

De intentie is dat jij je ware zelf gaat ontmoeten & ZIJN. Leven vanuit je eigen innerlijke beweging, gevoel & intuïtie. De sleutels om jouw mooist leven te creëren & manifesteren met jouw unieke LICHT.

Nick en Kirstie School of Light

Agenda

Kijk in onze agenda wanneer welke activiteiten plaatsvinden georganiseerd door ons & onze L.I.C.H.T. Coaches bij de School of Light. 

Kom naar onze Circle of Light Transformatiedagen waarin jij op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met ons & onze werkwijze.

Schrijf je in voor onze inspiratiemails en ontvang gratis tips en video’s om aan de slag te gaan met ZELF-Healing.

Of luister onze podcast op ons YouTube kanaal