fbpx

School of Light

De plek voor Lichtwerkers om te Licht te leren VOELEN, ZIJN & LEVEN.

Om te leren hoe jij jezelf & je lichaam kunt helen van binnenuit op Cel- & DNA Niveau. 

Een plek waar jij & iedereen vol verwondering mag ZIJN wie je bent.

Waar jij jezelf gaat
ont-moeten & bevrijden van (innerlijke) pijnen door gewoonweg je ware zelf weer te zijn.

 

 

De plek om te leren hoe jij jezelf & je lichaam

De plek voor Lichtwerkers om te Licht te leren VOELEN, ZIJN & LEVEN.

Om te leren hoe jij jezelf & je lichaam kunt helen van binnenuit op Cel- & DNA Niveau. 

Een plek waar jij & iedereen vol verwondering mag ZIJN wie je bent.

Waar jij jezelf gaat
ont-moeten & bevrijden van (innerlijke) pijnen door gewoonweg je ware zelf weer te zijn.

 

 

 “Je komt thuis in een warm bad. Het voelt als een familie die onvoorwaardelijk van je houdt om wie je bent. Eindelijk op een plek waar ze mij wel zien & begrijpen.”

Dat is wat we jou laten voelen als je bij ons op een helende Lichtreis gaat naar jezelf.

Een plek waar verbinding, oprechtheid, gelijkwaardigheid, liefde en 100% jezelf zijn hoog in het vaandel staan. 

De School of Light bevindt zich op H.E.T. Land van Licht. Een groot heel, transformatie, speel- & ontdekkingsveld waar jij jezelf Licht leert voelen & Licht ZIJN door je lichaam te gaan helen op Cel & DNA Niveau. Maar vooral ook doordat jij er weer leert van je leven te GENIETEN.

Verlang jij ook naar saamhorigheid en een helende plek waar jij altijd naar toe kan als je verbinding, licht & heling nodig hebt? 

Voel je van harte welkom bij onze School of Light.

Laten we samen, groeien, vallen en opstaan om meer Licht in onszelf en ons leven te manifesteren.


Back to nature 

Wanneer jij met ons op reis gaat ga jij echt terug weer naar je ware kern & de kracht van eenvoud.

Wij teachen je in Energetische geneeskunde en Chakra Psychologie waarmee jij je ontdoet van alle laagjes in jou die jij bent gaan geloven, maar jij in wezen niet bent.

We bieden Heling & Genezing aan onverklaarbare klachten zoals:

Lichamelijk:
Onverklaarbare klachten zoals migraine, fibromyalgie, rug-, nek- en schouderpijn, voedselintoleranties, vermoeidheidsklachten, long-covid, slaapproblemen.

Mentaal: Druk in je hoofd. Altijd AAN staan. Piekeren. Negatieve mindset, zelfkritiek

Emotioneel: Stemmingswisselingen, emotie eten, Burn-out, gevoel niet goed genoeg te zijn,  afgesloten van gevoel & leven vanuit angst. 

Energetisch:
Niet op aarde thuis voelen of willen zijn. Anders voelen. Prikkelverwerking stoornis. Zien en voelen van energieën die niet op aarde zijn. Energie verliezen aan een ander, jezelf verliezen in een ander. Last van hoog sensitiviteit. 


H.E.T. Land van Licht

Het Land van Licht is een krachtplek waar helende Lichtenergie in overvloed aanwezig is. Alleen al een tijdje op deze plek verblijven is helend. 

H.E.T. Land van Licht wil jou de hand uitreiken, zodat jij en vele mensen zichzelf kunnen ont-moeten, helen en zichzelf weer hervinden.

Er zijn helingskamers binnen en buiten om Cel & DNA heling te laten plaatsvinden. En er is een groot opstellingsveld waar jij in kunt bewegen om heling te geven aan jezelf en je lichaam.

Wij vinden het ook belangrijk om zorg te dragen voor moeder aarde & de medemens. Laten we samen van de aarde een fijne plek maken om op te leven. Voor onszelf en alle generaties die na ons volgen. Heel jezelf voor jezelf & de kind(eren), de volgende generaties.

En dat doen wij samen met ons team van L.I.C.H.T. Coaches, ieder op zijn of haar unieke manier, krachten en intuïtieve gaven op H.E.T. Land van Licht. 

School of Light jaar opleiding

De School of Light is voor jou als je voelt dat jij er klaar voor bent om:

N

Om jezelf te gaan helen van binnenuit.

Op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Alles zit al in jou en jouw zelfhelend vermogen van je lichaam is heel krachtig. Grotenkans dat het nu onderdrukt wordt en dat jij niet hebt geleerd te vertrouwen op je zelfhelend vermogen, de fluistering van je ziel & de onzichtbare wereld.  Maar dat wil jij wel weer heel graag leren. 

N

Volledig JA te zeggen tegen jezelf & je lichaam.

Klaar om helemaal je UNIEKE ZELF te gaan zijn. En om even plat gezegd echt ‘schijt’ te gaan leren hebben aan wat anderen vinden. Dat jij ondanks alle meningen van anderen, lekker doet wat jij voelt dat goed is. voor jou & je lichaam. Je bent er klaar voor om weer verantwoordelijkheid voor jezelf, je lichaam & je leven te gaan nemen.  

N

Alle laagjes & bullshit loslaten die jij bent gaan geloven over jezelf.

Jezelf in de ogen aan te kijken en DIEP AFZAKKEN binnen in jezelf om alle laagjes los te laten van wie jij denkt te zijn en om helemaal terug te gaan naar de kern om te voelen wie jij werkelijk bent. 
Jezelf bevrijden van ongewenste ziekten, klachten, patronen & overtuigingen die niet in jouw leven thuis horen. 

N

Je kennis wilt maken met een andere kijk op je lichaam & gezondheid

We laten je kennis maken met Energetische geneeskunde & Chakra Psychologie. Je chakra’s zijn krachtige energiecentra in jezelf die verbonden zijn met je lichaam. Wanneer deze uit balans zijn kun je emotioneel, fysiek, mentaal & spiritueel lijden ervaren. Door je chakra’s te gaan helen komen jij & je lichaam weer in balans en stap je uit lijden naar LEVEN. Dan ben jij die MAGISCHE MAGNEET die de 3L’s Licht, Liefde en Levensvreugde aantrekt in jouw leven.

N

Je zielsmissie omarmen om te gaan doen waarvoor JIJ op aarde bent.

Jij wilt uit je schaduw of die van de ander gaan staan om weer te vertrouwen op je eigen kracht, gevoel & intuïtie. Weer aan het roer gaan staan van jouw leven om je zielsmissie te gaan voltooien. 

Life changing aanbod

 

Voel zelf waar jij je door geroepen voelt vanuit je hart & je innerlijke weten. Zeg JA tegen jezelf en ga op een magische reis naar jezelf en jouw eigen leven. 

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T Coach

De 2- jarige opleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. Jouw intuïtieve gaven zitten al in jou. We hoeven ze alleen nog maar naar boven te halen. 

Na deze 2-jarige opleiding ben je in staat te werken met het energetisch veld en als kanaal voor de Lichtwereld vanuit je eigen unieke intuïtieve healing & reading gaven. Om mensen heling te bieden in het lichaam op energetisch, lichamelijk, mentaal en emotionele klachten.  

Je maakt in het 1e jaar een reis naar jezelf door je chakra’s. Die reis start op 6 januari 2023. 

Dan in september 2023 start de jaar opleiding die bestaat uit 2 delen. 

Deel 1: Healing & Reading & Intuitieve  1 op 1 opstellingswerk.

Deel 2: Intuïtief opstellingswerk & lichaamswerk voor heling van diepe pijnen & trauma’s in zichzelf vanuit familielijnen & vorige levens.
Je werkt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. volledig vanuit overgave & begeleiding vanuit de Lichtwereld.  

Daarna ontvang je het certificaat als L..I.C.H.T. Coach. 

 

Nick en Kirstie School of Light

1e jaar: Chakra's in balans

Je maakt hier een helende reis naar jezelf om je eigen innerlijke pijnen te verlichten en bekend te raken met je eigen energetisch veld & je zelfhelend vermogen.

Het is belangrijk dat wat jij gaat uitdragen aan een ander, ook zelf voorleeft. Dat maakt jou een ervaringsdeskundige en een geloofwaardigere coach. 

Je maakt je een levenswijze  eigen waar je de rest van je leven plezier van hebt. Je gaat jezelf van binnenuit verlichten, waardoor Licht, Levensvreugde – en energie van binnenuit weer kan gaan stralen. 

Waardoor dat ook te voelen & te zien is voor anderen. Wanneer jij de balans in jezelf, je chakra’s & lichaam kunt behouden. En daarnaast jezelf op 1 kunt zetten, ben je pas in staat een ander te begeleiden en in balans te blijven. 

We starten op 6 januari 2023. 

 

Nick en Kirstie School of Light

Circle of Light Inspiratiedag

Deze dagen zijn om kennis te maken met ons & onze werkwijze.

We delen kennis & maken wij samen een magische reis naar je binnenwereld en gaan een begin maken met het helen van  innerlijke pijnen die vast zitten in je lichaam. Uit dit leven & familielijnen.

We vertellen je over energetische geneeskunde,  onze Chakra-helings methode & de kracht van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. 

De intentie is dat jij je ware zelf gaat ont-moeten & ZIJN. Leven in verbinding met je lichaam, in balans en vanuit je eigen innerlijke beweging, gevoel & intuïtie. 

Velen zijn je al voorgegaan, ook al vonden ze het een beetje spannend. Het is oke. 
Wij zeggen altijd maar: Wie niet waagt, wie niet wint. Probeer je niets, zul je blijven waar je nu bent. 

Dus geef het een kans en maak kennis met Energetische Geneeskunde. 

 

Nick en Kirstie School of Light

Een Gratis Lichtgesprek

Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.
Zodat ook jij je kan bevrijden van jouw onverklaarbare (pijn)klachten waar je misschien al enige tijd mee rondloopt.
Stop met lijden, ga leven is ons motto en daarin begeleiden we je graag.
Je kunt via de link een gratis Lichtsessie aanvragen waarin wij invoelen op je klacht en wat wij voor jou en je klacht kunnen betekenen.