fbpx

School of Light

De plek voor jou als Licht- & energiewerker om weer te worden wie JIJ werkelijk bent: LICHT.

Om je werkelijke zielsmissie te gaan voltooien vanuit JOY, door je natuurlijke intuitiëve & helende gaven in te gaan zetten. 

Wij weten dat die missie soms inmens groot & zwaar kan voelen, in de maatschappij waarin we leven. 
Waardoor jij soms vergeet dat je LICHT bent. 

Maar wees gerust. Wij zijn op aarde gezet om jouw in dit proces te ondersteunen. Zodat Lichtwerk weer Licht voelt. 

En dat jij jouw unieke Licht ook echt weer dagelijks gaat voelen in/voor jezelf & je leven. 

 

 

De plek voor jou als Licht- & energiewerker om weer te worden wie JIJ werkelijk bent: LICHT.

Om je werkelijke zielsmissie te gaan voltooien vanuit JOY, door je natuurlijke intuitiëve & helende gaven in te gaan zetten. 

Wij weten dat die missie soms inmens groot & zwaar kan voelen, in de maatschappij waarin we leven. 
Waardoor jij soms vergeet dat je LICHT bent. 

Maar wees gerust. Wij zijn op aarde gezet om jouw in dit proces te ondersteunen. Zodat Lichtwerk weer Licht voelt. 

En dat jij jouw unieke Licht ook echt weer dagelijks gaat voelen in/voor jezelf & je leven. 

 

Nederland heelt zichzelf van binnenuit!

Wij willen graag dat iedereen basiskennis vanuit de Energetische Geneeskunde om zichzelf te helen tot zijn of haar beschikbaarheid heeft en kan toepassen. Voor jezelf, maar vooral ook binnen in je gezin. Het is een hele krachtige helingsmanier, die in iedereen zit om je welzijn & gezondheid te optimaliseren. Dus sonde om er geen gebruik van te maken toch? 

Die kennis kun jij je eigen maken in de Licht op jezelf dagen, 2- daagse HealingEvents of Intuïtieve Healings- & Opstellings midweek. Met de kennis die jij daar eigen maakt kun jij o.a je eigen energiesysteem leren managen & helen. Je kunt er pijn & overtollige energie mee weg nemen die niet in je lichaam & systeem hoort. Je kunt er levensenergie & je zelfhelend vermogen mee activeren, waardoor je gezonder & energieker wordt.  

Mocht je dan voelen: Dit is thuiskomen & wat ik te doen heb! Dan kun je de natuurlijke Healer & Reader in jou verder laten ontwaken om professioneel in te gaan zetten in onze unieke opleiding als Chakra Healer, L.I.C.H.T. Coach & Intuïtief Kind & Gezinscoach

Daar leer jij je intuïtieve gaven als kracht in te zetten voor jezelf, anderen en een liefdevollere, lichtere wereld. 

Door jezelf van binnenuit te helen en je natuurlijke
Healing- & Readingskills in jezelf weer te laten ontwaken.
Door terug te keren naar je oorspronkelijke Lichttrilling & staat van ZIJN. 

Laten we samen, groeien, vallen en opstaan om meer Licht in onszelf, ons leven en de samenleving te manifesteren.

Onze opleidingen:

Je start jouw opleidingsreis met de Chakra Healer opleiding. Je leert hier Basis Healing & Intuitief systemisch opstellingswerk. 

Mocht het dan nog smaken naar meer kun jij doorstromen naar de verdiepende L.I.C.H.T. Coach opleiding om onze unieke L.I.C.H.T. Healingsmethode  & Energetische geneeskunde volledig eigen te maken om professioneel diep helings & traumawerk uit gaan voeren om klachten te verminderen en de gezondheid & welzijn van de ander te optimaliseren.

Bij deze opleiding is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt in energetisch werk, zodat we meteen diep kunnen afzakken in het energetisch veld. 

Je kunt ook aan de slag gaan middels de opleiding tot Intuitief Kind & Gezinscoach, om baland in het gezin terug te brengen &  de stem van het Kind te zijn. 
Hier is geen ervaring voor nodig in het energetisch werk. 

Nick en Kirstie School of Light

Licht op jezelf

Teveel mensen zijn bezig met het verlichten van de ander in een opleiding.

Wij starten eerst met het Verlichten van jezelf.

Voordat jij de ander heling & genezing biedt ga jij een Lichtreis maken in het jezelf volledig verlichten van binnenuit.

Om je eigen innerlijke pijnen te verlichten en bekend te raken met je eigen unieke Lichttrilling, je energetisch veld & je zelfhelend vermogen.

 We laten de helende & intuitieve gaven in je ontwaken en gaan aan slag met het helen van Jezelf. 

Je maakt kennis met je creatiekracht en wordt bewust van wat je nu dagelijks uitzendt in je energetisch veld, waarmee jij je werkelijkheid manifesteert. 

We zetten alle delen van jouw in het Licht die nog aan het Licht willen komen. 

No holding back anymore!

Je mag volledig jezelf gaan zijn & zien.
Met alles wie jij bent!

 

Nick en Kirstie School of Light

Chakra Healer

Je maakt hier een helende Lichtreis om jezelf te helen en een ander te kunnen ondersteunen in zijn of haar helingsproces middels je helende handen, 1 op 1 opstellingswerk & de  Chakra Leer. 

Je gaat je eigen innerlijke pijnen verlichten en vertrouwd raken met je eigen Lichtfrequentie, energetisch veld & je zelfhelend vermogen.

Het is belangrijk dat wat jij gaat uitdragen aan een ander, ook zelf voorleeft. Dat maakt jou een ervaringsdeskundige en een geloofwaardigere coach.
En dat is dan ook te voelen & te zien voor anderen.

Wanneer jij de balans in jezelf, je chakra’s & lichaam kunt behouden. En daarnaast jezelf op 1 kunt zetten, ben je pas in staat een ander te begeleiden en in balans te blijven.

Je maakt kennis met Chakra Healing, Licht Healing & Cel Healing. Je leert het toepassen op jezelf en bij anderen. 
Let wel op: Jij gaat een ander NIET helen. Dat is een oude manier waarin jij de ander ondergeschikt maakt aan jou. 

Jij gaat WEL met jouw gaven & helingskracht het helingsproces van de ander ondersteunen in een gelijkwaardige relatie. 

 

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T Coach

 

Dit een opleiding voor gevorderde Licht- & energiewerkers om Energetische geneeskunde volledig eigen te maken. 

Je leert door middel van verdiepende Healing, Reading & Intuïtieve opstellings- & lichaamswerk diepe pijnen & trauma’s te helen vanuit dit leven, vorige levens & familielijnen.

Je werkt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Volledig vanuit overgave & begeleiding vanuit de Lichtwereld.  

Hoe het hoort wordt los gelaten en het veld & het hogere krijgen alle ruimte om via jou als kanaal te werken. Het lichaam zetten we in als intelligent wezen die precies weet hoe diepe pijnen & trauma losgelaten willem worden. 

Volledige overgave is het enige sleutelwoord in deze opleiding, 

Na dit jaar ben je in staat om mensen door een zuiver kanaal te zijn op een holistische manier ondersteuning & heling te bieden in het lichaam op energetisch, lichamelijk, mentaal en emotionele (onverklaarbare) klachten om welzijn & gezondheid te optimaliseren.  

 

Nick en Kirstie School of Light

Intuïtief Kind & Gezinscoach

 Na vele vragen om de module Kind & gezin om te zetten in een opleidings is het nu een feit.

De opleiding waarbij en jij jezelf & gezin in balans brengt en dit vervolgens ook op een professionele wijze leert inzetten voor anderen.

Middels praktische handvaten, theoretische kennis en energetische benaderingen.

Denk aan kindafstemmingen, gezinsopstelling, ontspanningshealingen, maar ook een Lichttraining bestaande uit 8 lessen, die jij met kinderen of met ouders erbij kunt gaan geven. Live en/of online.

Je krijgt alle tools aangereikt en je bent vrij om er je eigen sausje over heen te gooien.

Je gaat alle tools oefenen en toepassen op je eigen gezin en op kinderen / gezinnen, volwassenen van buitenaf.

Gun jij jezelf dit en je gezin? Meer verbinding, licht, vreugde en het belangrijkste: Dat iedereen weer zichzelf kan zijn. 


H.E.T. Land van Licht

Op het Land van Licht worden de opleidingen gegeven en het is de plek waar jij als Chakra Healer, L.I.C.H.T. Coach, Intuïtief Kind & Gezinscoach werkzaam kunt zijn. 

Het is een krachtplek waar helende Maria- Lichtenergie in overvloed aanwezig is. Alleen al een tijdje op deze plek verblijven is helend. 

Er zijn helingsplekken binnen en buiten om Cel & DNA heling te laten plaatsvinden vanuit het natuurlijke zelfhelend vermogen van he lichaam.
En er is een groot opstellingsveld waar je in kunt bewegen om heling te geven aan jezelf en je lichaam.

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor moeder aarde & de medemens. Laten we samen van de aarde een fijne plek maken om samen op te leven. Voor onszelf en alle generaties die na ons volgen.