fbpx

Intuïtief Leiderschap voor ondenemers & CEOś met een missie

Laten we samen je business & de wereld laten stralen

nick en kirstie event healing

Succesvol & 

 

Laten we onze krachten bundelen en samen de mensheid & aarde verlichting te bieden door te gaan doen waar voor we op aarde zijn.

Jezelf zo leren POSITIONEREN en ZICHTBAAR worden dat niemand meer om je heen kan. Overal waar je binnenstapt zijn de ogen op jouw gericht zijn. Omdat jij jouw innerlijke POWER & JOY uitstraalt en die is voelbaar voor iedereen. Niemand kan meer om jou & je missie heen. 

Ondernemen vanuit je hart & intuïtie. En ondertussen genieten van je leven & je dierbaren. Met een optimale welzijn & gezondheid.

Dit is je toekomstbeeld als je JA zegt tegen het exclusieve Mentorship:
Intuïtief Leiderschap.
In jezelf & je business.

 Let wel op: Dit is wel alleen voor jou als je er klaar voor bent om te gaan ondernemen & leven vanuit je ware zelf. Niet volgens geleerde marketing trucjes, maar vanuit je HART. Je zit ook nergens aan vast. Je kunt per maand in- en uit stromen.

Ondernemen gericht op samen verandering brengen in de samenleving die zo hoog nodig is. Een betere wereld creëren voor de gezondheid van mens, kind & dier zijn daarbij belangrijke pijlers. 

Live Event Nick en Kirstie

Samen Succesvol & Energiek

 

 

Het leven & je business zijn net een spel. Steeds is het weer fine tunen en een level verder gaan. Je bewustzijn & skills vergroten. Ontwikkelen, creëren en groeien op jezelf.
Het is soms best een eenzaam pad en het gaat niet altijd moeiteloos. 

Soms voelt het alsof:

 • Je tegen een plafond zit. Dat je niet dat level verder komt, waarvan je voelt dat het wel in je zit. Er zit iets anders in je wat er uit mag stromen. 

   

 • Je mentaal of emotioneel jezelf in de weg zit. Je beperkende gedachten zitten je in de weg. Je hoofd is vaak vol en je hebt altijd wel het gevoel dat je nog iets ‘moet’ van jezelf.  Een emotionele achtbaan is je ook niet onbekend.  Optimaal genieten van je vrije tijd is dan hierdoor ook vaak erg lastig. 
   
 • Je creatie- & daadkracht ver te zoeken is. Je weet het allemaal wel, maar het komt er niet uit. Het lukt niet om wat je voelt en/of weet te laten landen en neer te zetten in je dagelijks leven.

   

 • Er een innerlijke onrust door je heen raast, die je niet kunt plaatsen. En ook overprikkeling is je niet onbekend. Je zit niet meer op je plek waar je nu zit. Er roept iets anders van binnenuit.

   

 • Een lichamelijke klacht of energielek aan het vervelen is. Je bent vaak moe, prikkelbaar en/of ervaart hoofdpijn. Je verliest je ook met regelmaat in de woorden & energie van de ander. 

   

 • Je bent klaar met het ‘alleen’ doen. Dat heb je lang genoeg gedaan. Het is nu een tijd van samen. Elkaars krachten bundelen om wel het verschil te maken wat alleen niet lukt. 

Misschien herken jij jezelf wel in enkele punten. En het zorgt er voor dat jij niet moeiteloos naar het volgende level kunt in jezelf en/of je onderneming. En daar ben jij wel helemaal klaar mee. 

Dan is het nu tijd om kennis te maken met Intuitief Leiderschap & een Deep Soul Dive te gaan maken in jezelf.  Het is tijd om dat wat je tegen houdt in de ogen aan te kijken, om emotioneel & spiritueel te groeien om je grootste blokkades & energielekken uit de weg te ruimen. 

Door een Deep Dive naar binnen te maken ga jij je volle potentie op alle vlakken in je leven belichamen.

Vanuit daar ga jij nog meer het verschil maken in deze wereld. Want dat is wat jij diep van binnen  wilt. Iets betekenen, je kennis delen en vanuit flow & ontspanning je leven te leven.

Ben jij er klaar voor om te leven & ondernemen vanuit je Hart en samen met je Intuïtie. 

Ik ben sterker geworden in mijn intuïtie, maar ook als persoon in de wereld. Mensen zien mij staan.
Ik krijg dat regelmatig terug van mijn omgeving, maar ook dat ik er ontspannen en gelukkig uitzie.

Maar ook de relatie met mijn dierbaren is anders geworden.

Nick en Kirstie voelen elkaar goed aan. Ze zijn open en eerlijk. Ze zijn beiden intuitief heel sterk. Nick is heel rustig, waar Kirstie heel veel energie heeft. Hierdoor vullen ze elkaar aan, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt.
En dat zorgt ervoor dat zij als combi zo supergoed werken.

Dankzij hen heb ik stap gezet om mijn eigen praktijk volledig op te zetten als transformationeel en intuïtief coach voor hoog-gevoelige vrouwen en eventueel hun kinderen en partner.

Jeske Bominaar


Ik help directie en leiders met leiderschapsbranding. Voor mijn eigen leiderschap en ontwikkeling heb ik al tienduizenden euro’s uitgegeven aan opleidingen, coaches, programma’s, sessies en therapeuten. Ik ben dan ook al behoorlijk bekend met familieopstellingen, healing, meditatie, energie- en ademwerk.

Maar deze twee samen: niet normaal magisch en effectief. Nooit ging ik zo diep als tijdens deep soul dives met Nick & Kirstie tegelijk. Ze gaven woorden aan wat ze bij mij voelden, zonder filter, en vulden elkaar daarin perfect aan.

En ze stopten niet voordat we echt bij de kern van mijn probleem kwamen. Tot de essentie van alles wat mij vanaf een bepaald level tegenhoudt. Ik kon naar die pijn gaan en er liefde aan geven zoals ik niet eerder heb ervaren.

Het klinkt bizar, maar hier doorheen gaan heeft direct alles in mij geshift: in mijn werk en privé. Alles is met elkaar verbonden. En ik bepaal nu echt mijn eigen voorwaarden. Het voelt zo bevrijdend en krachtig. Als bron van liefde kan ik mensen, en mezelf, nu nog beter begrijpen en verder helpen.

Denise Pellinkhof

Live Event Nick en Kirstie

Let’s Sparkle

 

 

Hoe is het op dit moment met je sprankeling in je zelf, je business & je leven?

Misschien ben je wel succesvol in wat je doet, maar voel je van binnen geen sprankeling meer. Je wordt niet niet meer blij van wat je doet. Sterker nog het kost je energie. Jij, je leven, relatie & gezin lijden er onder.

Het kan ook zijn dat jij in alles voelt dat je een missie hebt en iets te doen hebt hier op aarde. Je hebt een onderneming gestart, maar het loopt niet zoals je gehoopt had.  Het kost je energie & geeft je stress, waardoor je ook weinig sprankeling meer voelt. Wat doodzonde is, want in je hart wordt je er wel blij van. 

Laten we dan wat sprankeling terug brengen in jezelf, je business & je leven. 

We gaan Intuïtieve Leiderschap eigen maken. Om vanuit daar je missie neer te zetten in je onderneming en volop van je leven te genieten, zoals jij dat wil. Zonder allerlei lichamelijk, mentale of emotionele klachten. 

Wellicht begeleid je hoofd je nu op je levenspad nog te vaak vanuit angsten en onzekerheden. Je hebt het idee dat het niet goed genoeg is of juist dat je heel hard moet werken om het goed te doen. Of je ervaart lichamelijke klachten & energielekken. En dit gaat ten koste gaat van je levensenergie en plezier, waardoor je sprankeling verloren gaat.

Daar ga jij mee stoppen in dit mentorship.

1. Jij gaat next level in je onderneming. Je leert je bedrijfsvoering runnen vanuit je intuïtie, in verbinding met jezelf en in lijn met je missie.  Je intuïtie is je natuurlijke innerlijke kompas die jou begeleidt naar je einddoel en zal je altijd de makkelijkste route geven.

2. Jij gaat een diepe duik in jezelf nemen om je zelfhelend vermogen te activeren & je klachten te laten verdwijnen.

3. Jij gaat van binnenuit weer stralen en deze sprankeling is zichtbaar & voelbaar in je business. Het werkt door op je totale welzijn & gezondheid.

4. Je gaat een netwerk van inspirerende ondernemers om je heen verzamelen. Waardoor jij het wil niet telkens alleen hoeft uit te vinden & jij je niet meer zo alleen voelt staan. Samen staan we sterk en lukt het ons het onmogelijke wel mogelijk te maken. 

Voor jou, maar dus ook voor je klanten. 

Het is tijd dat we onze krachten gaan bundelen. We hebben het lang genoeg op losse eilandjes gedaan. Laten we een groot Lichteiland gaan creëren, waar niemand meer om heen kan!

 

Live Event Nick en Kirstie

Na een jaar mentorship kun jij:

 

 

  • Voel jij dat jij BESTAAT en dat je ZICHTBAAR bent voor iedereen, waardoor klanten in de rij staan om met je te werken en/of je product te kopen. 
  • Heb jij je een BEDRIJFSCONCEPT gefinetuned in lijn met jezelf en je zielsplan & missie
  • Je INTUITIE gebruiken om zelf helder in te tunen bij jezelf,  je onderneming en je klanten
  • Je bij JEZELF BLIJVEN en in je unieke LICHTFREQUENTIE zonder jezelf te verliezen of energie over te nemen van een ander.

    

    

  • Samen werken met jouw ideale klanten vanuit WARE JEZELF.

    

  • Weer KLACHTEN VRIJ ondernemen op energetisch mentaal, emotioneel, lichamelijk niveau.

    

  • Je ZELFHELEND VERMOGEN activeren & stimuleren om je algehele welzijn & gezondheid te optimaliseren.

    

  • Samenwerken met & luisteren naar je LICHAAM en de grenzen die het aangeeft.
  • Ervaar je meer BALANS & rust in jezelf, je gezin & je business. En kun je die ook vasthouden.
  • Werken & leven vanuit je MISSIE en volle potentieel. Met een overvloed aan Energie en JOY

Waardoor dit traject wel effectief is

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Schaduwkanten omarmen

Vaak zijn het je grootse angsten die jou blokkeren om next level te gaan.
Jij duikt diep in jezelf om je dat wat je nu in de weg staat om je hoogste potentieel in jezelf & je onderneming naar boven te halen aan te kijken & te transformeren.  Met wortels en al halen wij ‘het’ er samen liefdevol & voor altijd eruit, om plaats te maken voor al het GOUD in jou & je onderneming. 

Praktisch

Je gaat praktisch aan de slag. Doen & ervaren.  Je zult met regelmaat een liefdevolle schop onder je kont krijgen om uit je veilige comfortzone te komen. Vanuit 14 jaar ondernemerschap zijn wij in staat om je ook praktisch te ondersteunen bij het Intuïtief Leiderschap te integreren in  jezelf & je onderneming.

Verschillende werkvormen

Energetische Bedrijfs- & Lichaamsscan
Intuïtief opstellingswerk
Healing & Reading
Chakraleer & psychologie
Stilte & Schrijven

Kwaliteit

 Wat jij je eigen gaat maken is geen trucje, maar een levenswijze die echt werkt & in lijn met je missie hier op aarde. Geen kortdurende rush, maar blijvend resultaat. We staan het hele traject voor je klaar om al je vragen te beantwoorden & energetisch met je mee te voelen door al je beperkende gedachten & beschermingmechanismen heen.

FUN

Jij gaat lol maken en zorgen dat het je onderneming runnen een leuk spel wordt om te spelen. Niet te moeilijk of te zwaar. Maar simpel, doeltreffend en voor iedereen toepasbaar. Je krijgt spelregels, waardoor het spel makkelijk te spelen is. 
Daardoor is stressen verleden tijd en dat heeft een positief effect op je totale welzijn. Daarnaast stimuleert levensvreugde het zelfhelend vermogen van je lichaam. 
WIN WIN dus, 

De kracht van het Mentorship

We doen het samen.
Je krijgt niet één coach aan je zij, maar ons als Gouden Duo naast je. Wij zijn intuïtief volledig op elkaar afgestemd en vullen elkaar perfect aan. Je ontvangt het beste van ons twee
.

Wij kijken vanuit onze sterk ontwikkelde intuïtie dwars door al je beschermingsmechanismen heen en kom jij meteen  tot de kern gaan.

Wij lezen je energetisch veld om je heen en zien wat er allemaal mogelijk en nodig is om het GOUD uit jezelf & je onderneming te halen. 

Daarnaast ga jij niet alleen NEXT level met je onderneming, maar ook met jezelf. Het is een totale reset wat een positieve doorwerking heeft op alle vlakken in je leven. Je business, gezin & relatie. 

Karin

Kirstie & Nick begeleiden je heel liefdevol, maar kunnen je ook echt confronteren met dat waar jezelf om heen draait. 

Wat ze doorkrijgen is spot on en dat delen ze live of  via een spraakmemo. Bij beide lijkt er meteen een soort van heling plaats te vinden, waardoor ik mij meteen lichter voel & nieuwe energie en/0f inzichten heb om ermee verder te gaan. 

Soms zetten ze je ook verplicht op rust en dat is dan vaak ook echt wel nodig. Ze staan echt naast je en je voelt dat het onvoorwaardelijk is. Het is oprecht en echt. 

Kortom wil je verandering in jezelf, je leven of in je business, werk met hen samen. 

Lieke

Het is niet te begrijpen hoe het werkt, maar het werkt.
Ze voelt je op kilometersafstand. 

Dan zit ik thuis en gaat het niet lekker, appt of belt Kirstie. Dat ze dingen doorkrijgt en/of ik het herken. En ja, ze deelt dan precies hoe ik me voel en helpt mij weer mijn trilling te verhogen. Echt bizar. 

Ik verblijf soms een week op H.E.T. Land van Licht en soms gewoon enkele dagen. Om tot mijzelf te komen, te werken & te helen. Het is echt een extra meerwaarde van het mentorship dat daar dan ook gewoon de vrijheid voor is. 

Ik ben nog steeds aan het Lichtreizen met Kirstie & Nick om de beste versie van mijzelf te voelen in mijzelf. En te gaan doen waarvoor ik op aarde ben. 

Thea

Ik ontmoette Kirstie tijdens een zakelijke worskhop. Nog voordat we elkaar spraken wist ik al dat ‘iets’ met haar moest, haar energie deed iets met me.

De dag eindigde met een leuk gesprek. De dag daarna voelde ik een heel ongewone energie, heel krachtig en gericht op doorbraken. 

 Kirstie schakelt snel. Zowel vanuit het praktische leven als op energetisch niveau raakt ze van alles aan.

Er veranderde na een Deep Dive Soul sessie zelfs letterlijk iets in mijn lichaam, doordat er een energetische last van mijn onderrug verdween.  Het voelt alsof mijn houding verandert is en mijn rugpijn is weg. 

Ik voel me lichter, energieker, creatiever en een duidelijker zicht op keuzes. Ik kan deze journey iedereen aanraden!

 

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit gave Mentorhip plaats?

Deze vind vanuit thuis plaats en een deel op H.E.T. Land van Licht in Oirschot.

Het land is één groot helende energetisch veld die heling & transformatie biedt vanuit de lichtenergie die op de plek aanwezig is en de afgelopen jaren door het gedane Lichtwerk is ontstaan. 

Je hoeft er alleen al te zijn en je intuïtieve gaven versterken zich & je creatieproces gaat van start.

Er is een opstellingsveld, een creatieve ruimte & bevrijdenissen om jezelf werkelijk te ontdoen van dat wat jou in de weg staat om NEXT LEVEL te gaan met jezelf & je business. 

Mentorship Intuïtief Leiderschap

Een doorlopend mentorschip waar je per maand in & uit kunt stappen en die inspeelt op de behoeften van de ondernemers die mee reizen.  

* Elke maand een live Lichtdag met andere inspirerende ondernemers om samen te groeien, te helen en een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. 

* 1x per maand een gezamelijke Spirit Call. Lichtchanneling op ieder zijn of haar vragen met betrekking tot groei in jezelf & je business. Om samen te groeien en elkaar te versterken

* Deel van een besloten groep inspirerende ondernemers waarmee je diensten kunt uitwisselen, plezier maken, elkaar kunt ondersteunen om het beste in elkaar, jezelf & je onderneming naar boven te halen.
We doen het SAMEN. 

Je investering per maand is €111,-

Data geplande live dagen:

18 maart
18 april
22 mei

Extra bij te boeken: 

* Op 9 & 10 juni een Deep Soul Dive Business Healing – Retraite om jezelf te verlichten middels Energetische Geneeskunde & opstellingswerk. 
Maak verschillende (zelf)helingstechnieken eigen zoals Chakra, Cel & Lichthealing. Voor jezelf & je klanten. 

* Persoonlijke Energetische businessscan om blokkades & groei aan het Licht te brengen

H

Heb je medewerkers in dienst?

Wij hebben ook een traject aan
voor (hooggevoelige) medewerkers om hun eigen gezondheid & energiesysteem te leren managen. Daarnaast ook preventief om uitval te voorkomen & bij uitval om terugkeer te versnellen.

Om er voor te zorgen dat zij een aanwinst en kracht  zijn in je onderneming & om kosten te besparen door ziekteverzuim te verminderen.

Interesse?  

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen kunnen kijken of er een match is & een traject op maat samen te stellen.

We kijken er naar uit van je te horen.

 

Heb je nog vragen stel ze gerust 

 

6 + 8 =