fbpx

Gratis Masterclass. Twee keer in de maand op woensdag avond.

De masterclasses gaan o.a. over spirituele ontwikkeling, het al bewustzijn, bieden we healingen aan, overwinnen van je angsten, weer leven vanuit lichtheid en volledige levensenergie.


Vul jij dat jij hierbij aanwezig wilt zijn? Vul dan de onderstaande gegevens in en ontvang de Zoom link in je mail.

Zij hebben al al meegedaan met de Masterclass:

Anja

Dank je wel lieve Nick en Kirstie voor de prachtige healingen.

En dat jullie dit zelfs gratis aanbieden. Mooie zielsmissie hebben jullie. Ik voel me dankbaar!

Heidi

Ik heb veel mogen loslaten, prachtig!

Veel dank! nooit eerder gelukt om zo goed te kunnen verbinden met de aarde energie. Mijn onderrug voelt nog steeds warm.

Angelique

Het was even emotioneel.

Maar wat een verschil nu. Ik voel me bijna letterlijk bevrijd.

Jansien

Dankbaar dat jullie dit weer mogelijk hebben gemaakt, lieve mensen.

Na emoties werd mijn lijf weer lekker warm.

Celesta

Ik wil jullie en mezelf ontzettend bedanken dat ik het mocht zien.

Ik zie het licht weer en ik weet dat ik het kan. Ik heb nu het vertrouwen weer dat ik het zelf kan. Bedankt voor deze herinnering. Dankbaar! 

Fabienne

Dank jullie wel! 

Ik voel zodra ik contact maak met het licht dat mijn ziel het overneemt en dan gaat mijn lijf, met name mijn hoofd, hele zachte en meestal draaiende bewegingen maken. Deze worden dan steeds groter. Ik kon het deze keer helemaal toelaten.

Nick & Kirstie

Wij zijn voorbestemd om samen te ZIJN en om jou te ontmoeten. We geloven dat iets niet voor niets gebeurd en dat het dan ook geen toeval is dat wij op jouw pad zijn gekomen. Wij zijn bewust op je pad gezet. 


Waarom? Dat mag jij zelf voelen en ontdekken.


Net zoals wij wij niet voor niets samen zijn gebracht door de onzichtbare wereld om Lichtwerkers te begeleiden in hun zielsmissie hier op aarde.
Dat Lichtwerk ook LICHT voelt om te doen. 


Door wie we zijn, met onze helende handen, onze woorden, de hoge lichtfrequentie die door ons heen stroomt vanuit de zuivere verbinding met onze intuïtie, moeder aarde, universum en onze gidsen en natuurlijk de SCHOOL OF LIGHT.


We zijn in staat op een heel diep niveau eeuwen oude patronen & pijnen, doorgegeven van vorig levens en generatie op generatie, te voelen & te helen.


Onze MISSIE is om een samenleving te creëren waarin iedereen zich veilig genoeg voelt om 100%  zichzelf te zijn. Waar onvoorwaardelijk liefde, licht, plezier & overvloed stroomt in de harten en levens van mensen.

Ik wil de video's over zelfheling ontvangen