fbpx

Manifesteren kan je leren

Leuk dat je aan de slag gaat met het ontdekken hoe jij kunt gaan leren manifesteren vanuit Licht. En waarom jij nu wel of juist niet iets manifesteert in je leven. 

Wij zijn krachtige wezens die grote scheppende, creatie- & manifestatiekrachten in onszelf hebben. Die we vaak onbewust gebruiken en daardoor het 'ongewenste' aantrekken in ons leven. Maar daar kan vanaf vandaag verandering in komen, omdat we je gaan leren hoe het WEL werkt en hoe jij bewust kunt gaan manifesteren waar jij naar verlangt. 

Wij vinden dat deze kennis voor iedereen beschikbaar mag zijn, dus daarom ontvang je deze module gratis. 

We hebben daarvoor video's voor je klaar staan waar jij mee aan de slag kan. Wanneer je vragen hebt stel ze gerust. 

 1: Manifesteren kan je leren 

In deze video leg ik uit wat manifesteren is, wat er nodig is om te manifesteren en wat we in de Manifesteer module gaan doen. 

En ik deel een groeimomentje van mijzelf tijdens het maken van deze module. 

2: Wat is er wel nodig om te manifesteren

In deze video vertel ik hoe de wet van de aantrekkings- & manifestatiekracht werkt en waar deze op reageert.

Maak kennis met het veld van ongekende mogelijkheden: 

3: Wat blokkeert je manifestatiekracht

Waardoor blokkeer jij onbewust jouw manifestatiekracht. Daar gaat deze video over.

4: Laat je licht stralen

Deze video gaat over dat jij je Licht mag laten stralen. En hoe jij dat kan doen, waardoor het donker & zwaarte in jezelf kan wegstromen. 

We maken contact met ons innerlijke licht in deze healingsvideo. 

Merk je dat jouw Licht nog verstopt zit en meer mag gaan stralen en wil je daar heling op gaan geven. Volg dan de module: Straal je unieke Licht. 

 

5: Accepteren van Jezelf & het NU

Om te manifesteren is het belangrijk dat jij puur natuur jezelf bent & jezelf accepteert zoals je bent.
Want dan manifesteer jij wat jou toekomt voor jouw hoogste goed. 

Als je nog energetische delen van je (voor)ouders, of wie dan ook met je meedraagt of negatieve pijnervaringen waardoor je niet jezelf bent, kan het zomaar zijn dat jij niet fijne dingen aantrekt in je leven of nu dus met je meedraagt.

Je mag jezelf weer ontdoen van alle laagjes die niet van jouw zijn om zo jezelf weer te gaan ont-moeten. En dat kan door al je chakra's weer in balans te brengen en op diepere lagen intuïtief opstellings- en healingswerk te doen. 

Je manifesteert vanuit het NU. Dus zijn je gevoelens en gedachten in het NU belangrijk. En dus ook volledige acceptatie van hoe jij NU bent, van je lichaam en van hoe je leven nu is. Dus acceptatie van je leven hier op aarde. 

Dit is onder andere het thema van je 1e chakra.

Merk je dat hier een blokkade op zit en wil je heling gaan geven aan je 1e chakra, om beter te kunnen manifesteren zou je de helingsmodule van het 1e chakra kunnen gaan doen.

 

Hier de channeling waar ik het over had in de video Puur natuur jezelf zijn. 
Voel zelf even of deze resoneert met jou of niet. Over dat het tijd is om zichtbaar worden, jouw Licht te gaan laten stralen en te gaan leven zoals jij dat wilt. 

6: Focus op het gevoel achter je verlangen

In deze video vertel gaan we aan de slag met het manifesteren van je verlangen. En hoe belangrijk je gevoel achter je verlangen is. Je krijgt een opdracht om daar mee aan de slag te gaan en je gaat er een healing op doen. 

Dit is het thema van je 2e chakra.

Merk je dat hier blokkades op zitten en vind je het lastig om het gevoel te pakken en vast te houden zou je de helingsmodule van het 2e chakra kunnen gaan doen.

Bij manifesteren is hoe jij je dagelijks voelt heel bepalend voor wat jij manifesteert en dus naar je toe trekt. Wat je van binnen voelt trek je buiten jezelf aan. 

Voel jij je dus vaker zwaar, onzeker, angstig ect en krijg je die niet om naar lichte gevoelens adviseren wij om aan de slag gaan met het helen van je 2e chakra. 

7: Controle versus Vertrouwen

Je manifesteert het makkelijkst vanuit het vertrouwen dat alles er al IS voor jou. En het op het juiste moment naar je toekomt. Alleen zit de controle die wij denken nodig te hebben over ons leven ons in de weg om volledig in vertrouwen te kunnen zakken. 

Daar gaan deze 2 video's over. 

Controle, Vertrouwen en Daadkracht zijn thema van je 3e chakra.

Merk je dat hier blokkades op zit en wil je heling gaan geven aan je 3e chakra, om beter te kunnen manifesteren zou je de helingsmodule van het 3e chakra kunnen gaan doen.

 

8: Je hart openen om te ontvangen

Het is belangrijk dat je hart open staat om te ontvangen. Dat jij je volledig toestaat dat je mag ontvangen van jezelf en je daar geen blokkades meer op hebt zitten. 

Het is belangrijk dat jij jezelf de moeite waard vind om te ontvangen waar jij zo naar verlangt. En dat jij er niet voor hard hoeft te werken of dat jij het moet verdienen. Nee, je mag het moeiteloos ontvangen. 

En daar gaan deze 2 video's over. 

Het is het thema van je 4e chakra.

Merk je dat hier een blokkade op zit en wil je heling gaan geven aan je 4e chakra, om beter te kunnen manifesteren zou je de helingsmodule van het 4e chakra kunnen gaan doen.

9: Je stem laten horen

Het is belangrijk ook dat jij je stem van verlangen gaat laten horen en daar zelf ook naar gaat luisteren.  Grenzen aan geven en nee gaat zeggen tegen dat wat niet meer bij jouw past of je energie kost. Daar gaat deze video over. 

Enjoy

Merk je dat hier een blokkade op zit en wil je heling gaan geven aan je 5e chakra, om beter te kunnen manifesteren, doe dan de helingsmodule van het 5e chakra. 


10: In verbinding met je intuïtie

Het is belangrijk dat jij je laat begeleiden door je intuïtie om optimaal te kunnen  manifesteren. Daar gaat deze video over. 

Enjoy

Merk je dat hier een blokkade op zit en wil je heling gaan geven aan je 6e chakra, om beter te kunnen manifesteren, doe dan de helingsmodule van het 6e chakra. 

11: Je heel, vervuld en compleet voelen

Wanneer je met regelmaat kunt intunen op het gevoel van jezelf Heel, vervuld en compleet voelen manifesteer je ook veel makkelijker.

Dit heeft met balans in je 7e chakra te maken. Jezelf ook één voelen met alles en iedereen om je heen. En intense dankbaarheid voelen.

Enjoy

Merk je dat hier een blokkade op zit en wil je heling gaan geven aan je 7e chakra, om beter te kunnen manifesteren, doe dan de helingsmodule van het 7e chakra. 


12: Voel je Licht = Leef Licht

Het is tijd om te gaan leven vanuit jouw Licht en jouw leven te gaan manifesteren vanuit Licht & Liefde. 

Je Licht & je Chakra's staan in verbinding met jouw scheppende, creërende & manifesterende krachten. Laat je Licht stralen & heel je chakra's om je Licht te gaan voelen en vanuit lichtheid te leven. 

Door deze module te volgen ben je er waarschijnlijk ook al achter gekomen welk chakra er uit balans is, waardoor jij op dit moment niet dat manifesteert waar jij naar verlangt.

Wij hebben per chakra een healingsmodule voor je klaar staan om meteen aan de slag te gaan, mocht je dat willen.

Voed je Licht & laat het donker in jezelf los. En creëer daarmee de optimale staat van zijn om moeiteloos te manifesteren. 

Klik hier om naar het overzicht van alle helingsmodules te gaan

Wil je eerst nog wat meer lezen, neem dan hier een kijkje:

Klik hier om meer te lezen over chakra's

En mocht je nog vragen hebben stel ze gerust.

Liefs Nick & Kirstie