fbpx

Je  Chakra’s in balans

Het eerste jaar van de opleiding tot L.I.C.H.T. Coach

Je gaat eerst een helende reis naar jezelf maken & de Chakra Leer je eigen maken. Jezelf vrij maken van dat wat jou & je lichaam in de weg staan om in balans te zijn & je vrij & gezond te voelen.

We gaan aan de slag met het zelf ervaren van energetische geneeskunde en verder kijken dan alleen je stoffelijke lichaam.

Jouw lichaam bestaat uit energie dus laten we gaan kijken welke energie blokkades in jouw lichaam de lichamelijk, mentale en emotionele klachten veroorzaken waar jij nu mee worstelt.

Je gaat weer leren LEVEN in plaats van dagelijks overleven met de klachten die jij nu ervaart

Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in jou. Dus: Let’s do this!

Nick en Kirstie werkwijze

Jij bent het waard om jouw lichtste leven te leven 

 Er is zoveel kennis over energetische geneeskunde  die nog niet bekend is in het reguliere circuit en de die delen wij graag met je, zodat jij aan de slag kan met het helen van de klachten die jouw lichaam manifesteert op dit moment in jouw leven. En vervolgens in het 2e jaar leer jij Energetische Geneeskunde & de Chakraleer doorgeven aan anderen. 

Maar nu eerst jezelf Chakra’s in balans brengen want: 

Chakra’s in balans = Jij in balans.

Wanneer je chakra’s geblokkeerd zijn kan levensenergie & levensvreugde niet doorstromen in jouw lichaam. Dit kan zorgen voor klachten op je lichamelijke, emotionele, energetisch en mentale welzijn. En dat willen we niet. 

Wat wil jij waarschijnlijk wel:  In balans door het leven gaan op mentaal, emotioneel, lichamelijk & energetisch gebied. Zodat jij er in balans kunt zijn voor een ander. 

Vrij van ongewenste klachten, patronen & gedragingen die niet thuishoren in jezelf maar je nu nog wel tot last zijn. 

Laten we daar dan mee aan de slag gaan!  

We leggen hier hieronder uit welk thema in verband staat met welk chakra en waarom chakra heling dus zo belangrijk is om een Gezond & Licht lichaam te manifesteren & te gaan LEVEN.. 

 

Veilig voelen in je lichaam

Zeg weer JA tegen jezelf & je lichaam. Accepteer alles zoals het nu is. Want dat is het begin punt van manifesteren. Het NU. 
Het is belangrijk dat jij je veilig & fijn gaat voelen in je lichaam en op aarde.  Leer communiceren & samenwerken met je lichaam en te werken met het natuurlijke zelfhelend vermogen om jouw lichaam weer sterk & gezond te maken. Je hebt maar 1 lichaam en leeft dit leven maar 1 keer. Dus wacht niet langer, maar bevrijd je lichaam van alles wat niet goed voor hem of haar is. 

 

Voelen als kracht

Alles wat jij voelt zend je uit naar buiten en trek je aan in je leven. En dan Niet meteen, maar wel als de gevoelens die de boventoon voeren in je leven. Het is dus belangrijk om de gevoelens van angst, twijfel, onzekerheid, tekort, ik ben niet goed genoeg ect te gaan transformeren naar positieve gevoelens die jij voelt in jezelf, zodat jij dat aangaat trekken in je leven. En deze gevoelens zitten al in jou! Je hoeft ze alleen maar weer naar boven te halen. Dit thema staat centraal met het 2e chakra.   

 

 

 

Vertrouwen

Leer te vertrouwen op jezelf & het leven. 
Laat de controle los en laat alles zich ontvouwen. Controle is gebaseerd op angst en blokkeert de manifestatiekracht. 
Leer op de juiste manieren daadkrachtig zijn en laat op het juiste moment alles los en zak in overgave & vertrouwen. Zodat dat wat jou toekomt ook moeiteloos naar jou toe kan stromen.
Alles ligt al klaar. Je hoeft je er alleen nog maar voor te openen. Dit thema staat centraal met het 3e chakra.

 

 

Open je Hart

Het is belangrijk dat jij jezelf de moeite waard vind om moeiteloos te ontvangen. Dat jou hart openstaat om alles te ontvangen wat voor jouw hoogste goed is en klaar staat om naar je toe te komen. Het is belangrijk dat jij er in gelooft. Als jij jezelf niet de moeite waard vind hoe moet een ander jou dan de moeite waard vinden.  Werk aan je zelfvertrouwen. Ga dat voelen in jezelf & straal het uit naar buiten, samen met jouw unieke LICHT.
Dit thema staat centraal met het 4e chakra.

 

Laat je stem horen

Durf je verlangen uit te spreken. Leer communiceren met jezelf & de ander. 
Met je eigen wijsheid. 
Laat woorden van Licht uit jouw stromen en laat je door niemand meer je stem afnemen. 
Ruim innerlijke pijnen op het niet mogen spreken van jouw wijsheid & waarheid op en geef jezelf je stem terug. Dit thema staat centraal aan het 5e chakra. 

 

Volg je Intuïtie

Jouw intuïtie wijst je de weg naar een Licht & Liefdevol leven. Met veel Levensvreugde en Overvloed.  
Leer vertrouwen op je innerlijke stem, de fluistering van je hart en je gidsen. 
Zij staan klaar om je liefdevol te begeleiden op je levenspad, onderweg naar je zielsmissie. 
Doorbreek blokkades en leer samen te werken met de onzichtbare wereld. Jouw helderziendheid, heldervoelendheid en/of helderwetenheid mag er zijn.
Kom uit je hoofd & land in je hart. Dit thema staat centraal aan het 6e chakra.

 

 

 

All- één

Ga weer voelen dat jij heel & compleet bent. Kom los van de af gescheidenheid die je misschien nu nog in jezelf ervaart. We komen allemaal uit dezelfde vonk Licht en zijn in de kern allemaal één. 
Als je in de ogen van de ander kijk, zie je in principe een deel van jezelf. 
En we hebben de zelfde scheppende &manifesterende krachten in ons. 
Hoe mooi is dat.  We zijn puur Licht & Liefde en dat mag jij je weer gaan herinneren. Daarnaast hebben we ook unieke eigen krachten & gaven om onze zielsmissie hier op aarde te volbrengen. Dit thema staat centraal aan het 7e chakra.

 

 

Waar jij je lichaam o.a. van kunt bevrijden in dit traject:

Lichamelijk

 Onverklaarbare klachten zoals migraine, fibromyalgie , rugpijn, nek, schouder pijn, eetverslaving, voedselintoleranties, vermoeidheidsklachten, long-covid, slaapproblemen.

Mentaal

Druk in je hoofd. Altijd AAN staan. Piekeren.
Negatieve mindset, zelfkritiek

Energetisch

Niet op aarde thuis voelen of willen zijn. Anders voelen. Prikkelverwerking stoornis. Zien en voelen van energieën die niet op aarde zijn. Energie verliezen aan een ander, jezelf verliezen in een ander. Last van hoog sensitiviteit. 

Emotioneel

 Stemmingswisselingen. Burn-out. Controle freak. Gevoel niet goed genoeg te zijn. Angststoornissen. Afgesloten van gevoel

 

master light healer opleiding

Deze helende reis is voor jou als jij:

N

De verantwoordelijkheid over je leven weer wilt nemen om jezelf te BEVRIJDEN van lichamelijk , emotionele, energetische, mentale klachten. Om te leren om weer in balans te zijn & gezond & gelukkig te blijven.

N

Je lichaam in balans wilt brengen middel Energetische geneeskunde & Chakra Leer en wilt voorkomen dat het nog minder goed gaat functioneren

N

Van overleven naar LEVEN wilt gaan. Van leven vanuit angst, onzekerheid, pijn en te kort naar Leven vanuit vertrouwen, plezier, overvloed & moeiteloosheid.

N

Jij wilt gaan vertrouwen op en in jezelf, je lichaam & intuitie.

N

Als L.I.C.H.T. Coach aan de slag wilt gaan om het leven van anderen te verlichten en alvast de natuurlijke Healer & Reader in jezelf wilt laten ontwaken.

N

Je bereid bent om tijd te investeren in jezelf en keuzes te gaan maken die goed zijn voor jou.

N

In het LEVEN wilt stappen en Licht, Liefde & Levensvreugde wilt gaan ervaren in jezelf

Wat transformeer jij nog meer per chakra

1e Chakra

Je leeft je leven op aarde zoals jij het wilt en er gelukkig van wordt. De verbinding met je lichaam is herstelt. Je voelt je gezond & je welzijn is optimaal. Je voelt je veilig in jezelf en je overprikkeling neemt af of verdwijnt

2e Chakra

Je bent emotioneel in balans, je gevoel is je kracht, je ervaar levensvreugde & passie in je leven. Je mannelijke & vrouwelijk energie is in balans en stroomt beide volop, net als je seksuele energie.

3e Chakra

Je leeft vanuit ontspanning, overvloed & vertrouwen. Je vaart mee met de flow van het leven. Je manifesteert dat wat je wil in je leven, vanuit een gezonde daadkracht.
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd.

4e Chakra

Je voelt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf & anderen. Je voelt je heel & compleet.
Je trekt Liefde automatische aan in je leven. Je bent in staat jezelf en een ander lief te hebben.
En je vind jezelf de moeitewaard om goed voor jezelf te zorgen.

5e Chakra

Je bent in staat liefdevol en oordeelloos te communiceren met jezelf en de ander. Je kunt je stem laten horen en je gevoel uitspreken tegen iedereen. Je laat je niet meer door de woorden van een ander van je kern afraken. Je durft je eigen waarheid te spreken.

6e Chakra

Je heldervoelendheid en/of helderziendheid is je kracht. Je gevoel & intuïtie zijn je wegwijzers in je leven en durft daar op te vertrouwen. Je ervaart innerlijke rust in je hoofd.

7e Chakra

Je voelt je heel & compleet. Verbonden met jezelf, moeder aarde en het universum.
Je bent in staat te communiceren met je eigen waarheid, de onzichtbare wereld & jouw unieke lichtteam. Je ervaart een eenheid met alles en iedereen.

Hoe werken wij

Online

We reizen online met je mee via Masterclasses & de online kennisbank waarin jij per chakra een zelfhelingsmodule tot je beschikking staat met Healingsvideo’s, e-books &opdrachten. 

Persoonlijke touch

Er is 5 dagen per week altijd iemand tot jou beschikking die met je mee voelt & heelt, daar waar jij het zelf even niet kan. Dit kan via Whats App of je komt naar H.E.T. Land van Licht toe, waar de School of Light zich bevindt. 

Intuïtief & Praktisch

Veelal ontstaat intuïtief doorgegeven van de het energetisch veld om ons heen. De Lichtwereld is de naam die wij eraan gegeven hebben. Daarnaast zijn wij praktisch ingesteld en houden we van actie & resultaat. Dus niet alleen maar zweven, maar daadwerkelijk je aardse leven gaan leven. 

Puur natuur

Alles wat je aangereikt krijgt is echt. Zonder poespas en opsmuk. Wat je ziet is wat je krijgt. We houden van open & transparant. Met soms een vleugje imperfectie. Wij leven voor wat wij teachen en alles mag er zijn.
Jij en je vragen mogen er zijn. 

 

Wat anderen zeggen

Lieve Kirstie
Ik heb deze reis naar mezelf als heel fijn ervaren. Ik raad deze reis via je chakra’ naar jezelf echt iedereen aan.
Ik ben iemand die altijd druk bezig is met anderen
Geen tijd voor zichzelf heeft en dan is dit zo fijn.
Echt een momentje voor jezelf!
Even met jezelf zijn en echt voelen. Thuiskomen bij jezelf.
Ik ervaar rust, meer energie, een leeg hoofd en word bewuster om echt lief zijn voor mezelf/lichaam.
Ook wat ik graag wil en juist niet meer wil in mijn leven.
Kirstie laat het je ervaren en dat vind ik heel fijn.
Ze zegt niet wat moet voelen of zien maar alles is goed.
Ook ondersteund ze je in wat je tegenkomt als je er zelf niet uitkomt.
Ze is een warme liefdevolle vrouw die jou deze reis laat ervaren naar jezelf
Als je echt iets voor jezelf wil doen dan is dit fantastisch om te gaan doen
Ik zou zeggen probeer het uit, het is echt de moeite waard!!
Bedankt lieve Kirstie
Groetjes Nathalie 
Nathalie Kuijpers, Krachtkind Veldhoven

Een grote verandering is opgetreden. Ik voel me veel sterker, lichter, fijner, meer in balans, stuk milder. En dan ook letterlijk VOEL met een groot uitroepteken. Er is meer rust. Ik heb weer contact gemaakt met mij, mijzelf, mijn binnenkant (niet mijn hoofd, maar mijn kern, mijn innerlijk kind, mijn ziel, mijn chakra’s…. ). Hoe gaaf is dat. Alsof een wereld die ik lange tijd niet gezien heb weer geopend is, omdat mijn brein het allemaal wel weten zou, nu lekker aanwezig mag zijn. Het was en is van mij, zat verstopt, en nu kan ik dat stuk weer zien/ervaren/voelen. Dat DENKEN is ijzersterk en mag er nu veel meer SAMEN zijn me het hart, mijn gevoel, mijn onderbuik. Ook ben ik weer met creativiteit aan de slag gegaan: tekenen, kleuren, armbandjes maken. Dat doet me zo goed. Oh, en ook luister ik meer zo maar eens naar muziek, zit op de bank en doe ik niets (dat is nog wel wat onwennig en dat is OK). Echt mijzelf geven wat nodig is. Tijd nemen voor MIJ… Die 15 min. zelfheling/voelen, niets doen.. zo fijn! 

Ingrid Giebels, Mesologie Son

Lieve Kirstie & Nick

Wat is mijn leven veranderd.. van altijd het gevoel om aan te staan en bezig te zijn, naar innerlijke rust. Het is heel bijzonder om volledig in verbinding te zijn met je lichaam. Waar ik voorheen dagelijks (soms meerdere keren) mijzelf moest aarden, veel last had van mijn onderrug.. voel ik nu constant de verbinding met de aarde. De tintelingen onder mijn voeten voel ik de hele dag en de pijn in mijn rug is weg. Wauw het werken aan mezelf en het opruimen van blokkades en trauma’s in mij heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef vanuit mijn hart. Het heeft echt mijn leven verrijkt en ik weet nu wie ik echt ben.. Dank jullie wel

Minela

Hoe het in zijn werk gaat:

De Lichtreis die jij gaat maken is volledig op maat en afgestemd op jouw behoeften. 

Iedereen lichaam is namelijk anders en heeft iets anders nodig in het helingsproces.

We hebben daar een op maat gemaakt traject van 6 maanden waarin jij online & live met ons door al jouw chakra’s reis om heling & genezing van je innerlijke (pijn)klachten.

9 van de 10 keer verdwijnen daarmee ook je lichamelijke klachten. Omdat lichamelijke klachten vaak voortkomen uit onverwerkte emotionele en/of energetische pijnen van jezelf of in je familielijn.

Let wel op: Wij zijn geen reguliere dokter of arts. Bij twijfel raadpleeg altijd een dokter of arts.
Onze werkwijze kan gewoon samen met het reguliere. We staan juist heel erg open voor een samenwerking met hen.  

 

Wat ontvang jij:

  • Elke maand is er een kick off dag op H.E.T. land van Licht voor het desbetreffende chakra.
  • We reizen die maand door het thema van een chakra
  • Er zal elke week een masterclass zijn op de subthema’s van het chakra van die maand.
  • Op het land van licht ben je dagelijks* welkom om je chakra’s te helen en dat ontstaat helemaal intuïtief.
  • Elke eerste van de maand krijg je toegang tot de online helingsmodule van het chakra van die maand
  • Bonus: Eens per 2 weken een Yoga les afgestemd op de thema’s van de chakra’s. Live of online bij te wonen.
  • Bonus: Cel & DNA healingsmodule & manifestatie module

  • Extra bij te boeken:  Persoonlijke coach aan je zijde via Whatsapp spraakbericht & 1 op 1 Deep Dive Lichtsessies

*tijdens openingstijden van Het land van Licht. We zijn 4 dagen in de week open, buiten vakantiedagen om. Je krijgt de openingstijden per mail verzonden per maand.

Je investering voor het 1e jaar is €2222,-. 

Wil je 6 x een Deep Dive 1 op 1 Lichtsessies & Whatsapp contact erbij, dan betaal je €3333,-. 

Zomaar wat reacties

Wow, de chakra’s die ik gezien heb tijdens mijn reis kloppen helemaal. Ik ben er stil van.’

‘Wat een simpele, maar effectieve oefening om naar je zelf te gaan.’ ‘Het hoeft niet altijd zwaar te zijn’.

‘Soms zeg jij iets Kirstie en dat klopt dan precies met wat ik dan voel of waar ik mee worstel’

‘Een praktische oefening, maar zoveel kwartjes vallen er. Wat een inzicht wat ik nooit meer vergeet!’

‘Mijn handen stromen helemaal en worden warm. Wauw wat heerlijk!’

‘Het maakt heel wat los en brengt nieuwe handvaten en inzichten om weer krachtig in het leven te gaan staan.’

Voel jij dat je deze reis jezelf wilt gunnen, maar heb je nog vragen? 

Vraag dan vrijblijvend een lichtgesprek aan. 

Liefs Nick & Kirstie

Privacybeleid

9 + 10 =