fbpx

Lichtactivatie Straal je Licht

Wij, Nick & Kirstie, zijn op aarde om ieder zijn of haar Licht weer te laten stralen. Om volldig te kunnen zijn wie jij bent.
Het is in de energie nu ook tijd om de transformatie te gaan maken. 

“No holding back anymore. Shine, as never before!”

Het wordt tijd dat we als mens & spiritueel wezen onze plek op aarde gaan innemen. Onze innerlijke stem & intuïtie te gaan laten spreken. Ieder vanuit zijn of haar eigen authenticitiet. 

Daarom hebben we deze Lichtactivatie opgenomen om je te ondersteunen in dit proces.  

Ons Licht straalde ook eerst niet. Het zat verstopt onder allerlei angsten, blokkades en overtuigingen. In dit leven, vorige levens en uit je familielijn. Maar nu gelukkig niet meer.

Wist je dat patronen, klachten & ziekten doorgegeven worden al generaties lang op Cel & DNA niveau? 
Gelukkig ben jij in staat deze te helen & jezelf er van te bevrijden, zodat jij ze niet meer doorgeeft aan jou kind(eren).

Met 8 jaar ervaring in Energetische Geneeskunde, kun je wel zeggen dat wij hier experts in zijn geworden. Met veel plezier leiden we Chakra Healers, L.I.C.H.T. Coaches en Intuitiëf Kind & Gezinscoaches op om dit samen met ons te doen. 

Wil jij ook aan de slag met het activeren van je zelfhelend vermogen en/of het omarmen van je mens zijn & het spirtuele wezen in jou? Middels Chakra Leer, Intuitief Systemisch opstellingswerk, Healing & Reading? 

Kijk gerust eens rond op onze website om te voelen kunnen betekenen.

www.nickenkirstie.nl

Laten we allemaal weer leiderschap gaan nemen over onszelf en ons leven.

Maar geniet nu eerst van deze Lichtactivatie om de stap te zetten naar het volledig & dagelijks laten stralen van jouw unieke Licht!