fbpx

Maak Lichtwerk weer Licht 

Verdiepende leergang tot L.I.C.H.T. Coach.

In deze leergang ga jij als Lichtwerker en/of energiewerker dieper zakken in je zelf en de magie van energiewerk.

Verdiep samen met andere Lichtwerkers je intuïtieve gaven om diepgaand helings- & traumawerk te kunnen bieden op Lichaam- & Zielsniveau. 

In januari 2023 is er een nieuwe Lichtenergie naar aarde gekomen waarwij mee mogen werken om de mensheid verlichting te bieden.

Alleen met een open & zuiver hart voor jezelf, ben jij in staat hier mee te werken. Het hoofd komt in deze leergang niet meer voor.

Je leert werken volledig vanuit de verbinding met je eigen unieke Lichtfrequentie, je hart gevoel, intuïtie en het energetisch Lichtveld om ons heen en de kennis die daarin aangereikt wordt.

Vespreid samen met ons de kracht van Energetische Geneeskunde.

 

"
Licht Coach opleiding

In dit jaar ga jij als Lichtwerker en/of energiewerker dieper zakken in je zelf en de magie van energiewerk.

Verdiep samen met andere Lichtwerkers je intuïtieve gaven om diepgaand helings- & traumawerk te kunnen bieden op Lichaam- & Zielsniveau. Door middel van een “nieuwe” manier van helen die aangereikt is vanuit de Lichtwereld.

In januari is er een nieuwe Lichtenergie naar aarde gekomen waarwij mee mogen werken om de mensheid verlichting te bieden.

Alleen met een open & zuiver hart voor jezelf, ben jij in staat hier mee te werken. Het hoofd komt in deze leergang niet meer voor.

Je leert werken volledig vanuit de verbinding met je eigen unieke Lichtfrequentie, je hart gevoel, intuïtie en het energetisch Lichtveld om ons heen en de kennis die daarin aangereikt wordt.

Vespreid samen met ons de kracht van Energetische Geneeskunde.

 

 

Alles wat je nodig hebt zit al in jezelf

Wij gaan je niet verder opleiden, maar laten de natuurlijke intuïtieve gaven die al in jou aanwezig zijn verder aan het licht komen. en die jij in je hebt om je zielsmissie waarmee jij naar aarde bent gekomen te kunnen volbrengen.

Jij gaat je werken vanuit jouw UNIEKE Lichtfrequentie met het helende energetisch veld in en om ons heen.

Je ontdekt krachten waarvan je nog niet wist dat ze in je zaten. 
Jij leert weer 100% vertrouwen op jezelf & de begeleiding van de onzichtbare wereld.

Je komt in contact met jouw unieke Lichtteam en samen met hen ben jij in staat om diepe trauma’s en pijnen in jezelf en de ander te helen van dit leven, vorige levens & uit familielijnen. Waardoor klachten en ziekten verminderen of zelfs verdwijnen. 

Onze missie is om samen met onze L.I.C.H.T. Coaches een LICHTERE & GEZONDERE wereld op aarde te creëren om wel het verschil te gaan maken. Voor onszelf & onze kinderen. Dat zij veilig kunnen opgroeien als zichzelf & met hun stralende Licht.

Wat zeg je ervan?

 

Let’s Heal the world together!

Jaar opleiding Licht coach

Wil jij het verschil gaan maken?

Zeg dan JA tegen deze magische opleiding waarin jij leert: 

Werken met het energetisch veld om ons heen als kanaal vanuit de Lichtwereld. Je haalt kennis niet uit boeken maar uit de archieven in het energetisch veld, vanuit je innerlijk weten & en de blauwdruk van je ziel.

Werken als kanaal in intuïtief opstellingswerk. Je in een energie laten zetten door de Lichtwereld om diepe pijnen en blokkades te kunen helen bij een ander.

Jezelf op een diepere laag te helen van binnenuit, zodat jij met jouw unieke LICHT & GAVEN het helingsproces van de ander kan verlichten.

100% jezelf zijn, want daar ligt jouw ware KRACHT,

Het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren & optimaliseren.

Werken met Energetische geneeskunde middels jouw als kanaal, Lichaams- en opstellingswerk & de Chakra leer, om mensen heling te bieden bij een scala aan klachten & ziekten

Werken met onze unieke L.I.C.H.T. Methode

Snel de kern van een probleem helder hebben & deze transformeren vanuit een zuivere verbinding met je gidsen.

Klinkt goed toch? Wil jij dat ook?

Zeg JA tegen LEVEN & WERKEN vanuit je hart en je intuïtie.
Maak van jouw gevoeligheid & intuïtieve helende gaven je kracht. Voor jezelf en de ander.

En vergeet niet dat jouw transformatie weer een positieve doorwerking heeft tot de relatie met je kinderen, partner, dierbaren en jouw klanten.

Let’s change the world together

 

We gaan aan de slag met

Jezelf, je energiesysteem & Lichttrilling optimaliseren & in balans houden.

Jij leert jezelf & een ander om in verbinding te blijven met je eigen unieke energietrilling. Deze is van nature hoog, alleen verlagen we hem het meest van de tijd naar de trilling van de ander. Mensen doen dit vanuit oude pijnblokkades en progammeringen op cel & DNA niveau. Hier ga jij heling op bieden.

Wanneer iedereen trilt in zijn of haar eigen unieke Lichttrilling wordt het leven, de mensheid en de wereld vanzelf verlicht. Iedereen voelt zich meer ontspannen, lichter en als je unieke zelf.

Healing

Healing is in verschillende vormen toe te passen. Met je handen, readen, lichaamswerk, opstellingswerk. Alles ontvouwt zich vanuit een de zuivere Lichtverbinding met jouw unieke Lichttrilling, moeder aarde en het universum en heeft als doel blokkades op te heffen, levensenergie weer laten stromen en het activeren van het zelfhelend vermogen, zodat klachten & ziekten kunnen verminderen of verdwijnen. 

Wij maken de combinatie van alle Healingsvormen, omdat die methode effectiever is dan alleen Healing of Reading toe te passen. Dat is in de afgelopen opleidingsjaren bewezen. 

In de verdiepingsleergang gaan we in op verdiepende thema’s zoals Healing op de Chakra, Cellen & DNA, Klachten, Vorig levens & familielijnen.

Intuitief opstellingswerk

Een krachtige healingsmethode voor jezelf te gebruiken en om in 1 op 1 & groepssessie in te zetten met je klanten.

Om jezelf en de ander te bevrijden van oude familiepatronen die jij onbewust met je meedraagt, waardoor jij je eigen leven kunt leven. Het gaat om doorgegeven patronen uit zowel dit leven, als vorig levens op cel & DNA niveau. 

Je leert intuïtief opstellingen begeleiden met voetankers & mensen gericht de thema’s van de Chakra’s in de eerste leergang. Intuïtief opstellen op klachten & ziekten leer je in het verdiepingsjaar. 

 

Lichaamswerk

Je brengt de ander in verbinding met zijn of haar lichaam & klacht en laat het lichaam leiden. 
Vanuit een open veld laten ontstaan wat mag ontstaan. 

Je leert je klanten de verbinding terugvinden met zichzelf & hun lichaam. Door middel van lichaamswerk kun je diepe emotionele pijnen & trauma’s helen middels  bij jezelf & de ander. 

Er ligt zoveel waardevolle informatie in het lichaam opgeslagen. Het wordt tijd daar naar te gaan luisteren en weer te leren vertrouwen op het zelfhelend vermogen van het lichaam. En het lichaam weet precies wat & wanneer aan het Licht mag komen om los gelaten te worden. 

 

De L.I.C.H.T. Methode

 Deze staat voor:

Lichaamswerk, je gaat werken met de zelfhelende krachten van het Lichaam.

Intuitief, je werkt intuitief vanuit de verbinding met jezelf, moeder aarde en het ‘hogere’.

Chakra & Cel Healing, 2 effectieve vormen die op de emotionele, lichamelijke, energetische en mentale laag werken. 

Open van het Hart, de zuiverste & krachtigste helingsbron die er bestaat.

Terug naar je ware zelf: LICHT. De meeste klachten verdwijnen spontaan als iemand weer leeft als zichzelf en voor zichzelf. 

 

De kennis die al in jou zit

Je ontmoet je ware zelf en leert werken met de kennis die al in jou zit. Je gaat op een ontdekkingsreis naar wie jij werkelijk bent en wilt ZIJN. De geleerde kennis wordt veelal uit jezelf gehaald. Je eigen wijsheid die zich al in jou bevindt, meegenomen uit vorig levens en doorgegeven vanuit de onzichtbare wereld. 

Licht coach opleiding
Licht coach opleiding

Voel jij:

N

Dat jij er klaar voor bent mensen van binnenuit heling te bieden & hun innerlijke Licht weer te laten stralen vanuit hun ware zelf.

N

Je er klaar voor bent om DIEP TE DUIKEN in jezelf. Je te verbinden met jezelf, je gevoel, lichaam, intuïtie en de onzichtbare Lichtwereld. Om samen magische momenten en diepe heling te laten plaatsvinden.

N

Dat je hier op aarde iets te doen hebt als lichtwerker. De HEALER & READER in jezelf wilt laten ontwaken. Om een mooiere, lichtere & liefdevollere samenleving te creëren, waarin iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn. Waar Licht, Liefde & Plezier volop stromen.

N

Dat je volwassenen, gezinnen en kinderen echt wilt gaan begeleiden op een diepere laag in zichzelf. Niet pappen en nat houden in het (gezins)systeem, maar liefdevol doorpakken om echt een transformatie bij je klanten te bewerkstelligen op LICHAAMS- & ZIELSNIVEAU. Voor de meest uiteen lopende onverklaarbare klachten.

Z

Dan is deze opleiding tot L.I.C.H.T. Coach iets voor jou!

Ik ben hier in een jaar tijd letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren.

Iets meer dan een jaar geleden was ik ‘het’ kwijt, ’t leven, de liefde, de passie, de wil… het was geen leven, het was iedere dag overleven.

Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen en de oude los gelaten. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn. Ik heb mijn innerlijke kind mogen omarmen, geruststellen en aan de hand mogen nemen, in deze nieuwe maar oh zoveel fijnere wereld dan voorheen. De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was…. voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten.

Mijn leven is nu mooi, fijn en meestal gelukkig en dat is helemaal goed, ik ben goed, precies zoals ik ben.

Dit had ik hiervoor niet durven dromen.

Ik vind het spannend om mijn vleugels uit te slaan… al weet ik dat ik het best wel kan. Maar het voelt zo veilig en geborgen.

Lieve, mooie, gekke, grappige, warme Nick & Kirstie, weet dat ik jullie heel dankbaar ben.

En daarbij alle geweldige mensen met wie ik deze bijzondere reis heb mogen bewandelen.

Linda de Keijzer

L.I.C.H.T. Coach & Intuïtief Hondencoach

Alsof een wereld die ik lange tijd niet gezien heb weer geopend is.

Een grote verandering is opgetreden. Ik voel me veel sterker, lichter, fijner, meer in balans, stuk milder. En dan ook letterlijk VOEL met een groot uitroepteken.

Er is meer rust. Ik heb weer contact gemaakt met mij, mijzelf, mijn binnenkant (niet mijn hoofd, maar mijn kern, mijn innerlijk kind, mijn ziel, mijn chakra’s…. ). Hoe gaaf is dat. Alsof een wereld die ik lange tijd niet gezien heb weer geopend is.

Het was en is van mij, zat verstopt, en nu kan ik dat stuk weer zien/ervaren/voelen.

Ook luister ik meer zo maar eens naar muziek, zit op de bank. Echt mijzelf geven wat nodig is. Tijd nemen voor MIJ… Die 15 min. zelfheling/voelen, niets doen.. zo fijn!

En dat ik gewoon ook een healing kan en mag geven net zoals ieder ander. Wauuh… wie had dat gedacht.  Het zit gewoon in mij, in ons allemaal. Dat vertrouwen hebben en loslaten dat je je best mag/moet doen.
Het is er al!

Ingrid Giebels

L.I.C.H.T. Coach & Mesoloog

Beste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Piekeren, geen keuzes kunnen maken, onzeker, veel in mijn hoofd zitten, snel gefrustreerd en niet echt oprecht kunnen genieten van mijn leven zo begon ik aan de opleiding. Ik wilde mezelf gaan verdiepen voor mijn eigen praktijk en mijn dagelijks leven hoe ik daarbij mijn intuïtie, mijn gevoel meer kon gaan gebruiken.

Nooit gedacht dat deze opleiding zo’n positieve draai aan mijn leven zou geven. Het voelde echt als thuiskomen, een plek waar ik mezelf kon zijn. Mijn oude ikje kwam daar weer tot leven. Ik heb in een veilige setting mijn oude overtuigingen en ballast mogen loslaten. Ik keek oude stukken uit mijn verleden aan en begon te begrijpen wat dat voor invloed had op mijn leven.

Ik leerde hoe ik dit ook zelf los mocht laten en hoe ik anderen hierbij kan gaan helpen in de toekomst. Ook mocht ik weer gaan voelen hoe belangrijk ik zelf ben hoe belangrijk het is om weer lief te zijn voor jezelf om voor jezelf te zorgen. Ik ging mezelf en de wereld weer met een frisse positieve blik bekijken

Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen en mijn onzekerheid achter me gelaten. Dat was me nooit gelukt zonder de begeleiding en steun van Nick, Kirstie en mijn mede cursisten.

Ik heb de opleiding echt ervaren als een reis naar mezelf. Het is nu zo fijn dat ik mijn hoofd kan laten samenwerken met mijn hart. In mijn praktijk kan ik nu nog beter voelen wat er bij de kinderen speelt en waar dit vandaan komt zodat ook zij deze oude ballast kunnen loslaten zodat de energie weer vrij kan stromen en ze weer in hun eigen kracht kunnen staan.

Nick en Kirstie Twee lieve mensen met een heel groot mooi hart. De opleiding is voor mij het beste cadeau ever.

Danielle Coolen

Feeling Heppie

Licht Coach Transformatie jaaropleiding

De transformatie die jij & je klanten o.a.  ondergaan:

Hoofd en hart zijn weer verbonden

Mentaal, energetisch, emotioneel en lichamelijk weer in balans

Vertrouw en LEEF vanuit je intuïtie & gevoel en in samenwerking met de onzichtbare wereld

Het innerlijke Licht straalt en verlicht jouw zielspad en dat van de ander vanzelf. Moeiteloos.

Chakra’s zijn weer in balans en dus jij & de ander ook. Er is innerlijk rust voelbaar diep in jezelf.

Je bent in staat jezelf en je energiesysteem te voeden, te helen en lezen vanuit een zuivere en open verbinding met jezelf, de bron en moeder aarde. En dit in te zetten voor de ander.

Je bent uit de schaduw gestapt van je (voor)ouders en bent in staat de regie te nemen over je eigen leven

Je weet hoe jij jouw mindset en dat van een ander kunt transformeren van een oude naar een nieuwe mindset, door middel van o.a. affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht

Je brengt weer rust & balans in gezinssystemen

Je bent in staat jezelf & anderen te ontdoen van oude emoties, ervaringen en overtuigingen.

Je bent in staat je klanten haarfijn aan te voelen, te coachen en te ondersteunen om de reis naar zichzelf te maken en bij het loskomen van lichamelijke, emotionele en spanningsklachten & trauma's. En deze te verminderen of laten verdwijnen samen met de onzichtbare wereld en je klant.

Licht Coach Waardevolle investering

Een waardevolle investering in jezelf

Een waardevolle investering voor jezelf waarin jij unieke & effectieve intuïtieve Healings-methodieken leert die zijn doorgeven vanuit de onzichtbare wereld.
Je heelt jezelf van binnenuit, doordat je de methodieken eerst toepast op jezelf.  

Een totaalpakket waarin we energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal aan de slag gaan. Want daar ligt de sleutel naar heling en daadwerkelijke verandering in jezelf & je leven.  Je hebt er je hele leven plezier van. 

Voel jij een YES en een connectie met ons?
Vraag een gratis lichtgesprek aan om samen te voelen of deze opleiding bij je past. 

Let’s spread some LOVE.

Deze opleiding is geschikt voor jou wanneer je:

N

al een energetisch werker, -healer, -(kinder)coach, -trainer, -psycholoog of -therapeut bent. Je bent in iedergeval al bekend met energetisch werk en op zoek naar meer verdieping van je skills. Je wilt intuïtief opstellingwerk, trauma healing & lichaamswerk aan je aanbod toevoegen.

N

al een verdomd goede energetisch werker en je voelt dat je klaar bent voor een next level in je intuïtieve gaven. Je bent klaar om de controle volledig los te laten en nog dieper te zakken in de magie & de kracht van energetisch werk en jouw natuurlijke gaven.

N

Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan, je verantwoordelijkheid te dragen om de wereld lichter te maken voor jezelf en de mensheid. Zonder dat het jou energie kost!

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Wat maakt deze opleiding uniek? 

N

Het is geen quickfix, maar een levenswijze die jouw leven en die van je klanten voorgoed verandert. Je heelt jezelf & de ander.

N

Onze unieke L.I.C.H.T. Helingsmethode gaat tot de kern. Geen pleisterplakken, maar rechtstreeks naar de kern. Om de ware boodschap achter een klacht en/of ziekten te ontrafelen & te helen.

N

Je leert 4 Healingmethodes die jij intuïtief in kan zetten & combineren: Healing met je handen, Reading, Opstellingswerk & Lichaamswerk.

N

Je werkt op de 4 lichaamslagen emotioneel, fysiek, energetisch en mentaal. Je biedt een totaalpakket aan vanuit de energetische geneeskunde.

N

Volledig intuïtief vanuit de verbinding met de Lichtwereld en je gidsen. Waardoor jij meteen naar de kern kunt.

N

Je werkt met de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam en de echt oorzaak van klachten & ziekten. Je gaat geen symptoombestrijden, maar je pakt de ware kern aan. Waardoor jij het verschil kunt maken, daar waar het reguliere in cirkeltjes blijft dwalen.

N

Jij en je klanten gaan het weer VOELEN in jezelf, waardoor je wel tot herstel en handelen komt.

N

Je mag als L.I.C.H.T. Coach oefenen & vervolgens gaan werken op H.E.T. Land van Licht om de L.I.C.H.T. methode & energetisch geneeskunde uit te dragen

N

Je ontvangt niet alleen Healingskills, maar ook basisskills om daadwerkelijk je droompraktijk te beginnen. Je bent na deze opleiding dus ook echt klaar om van start te gaan.

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Wat anderen zeggen

Het is een levensveranderende opleiding. Je gaat jezelf weer zijn!

Voordat ik met deze opleiding begon was ik al kindercoach, maar wist ik niet wie ik was. Wat ik hier op aarde kwam doen. 

Ik voelde dat er iets heel erg ging veranderen als ik deze keuze zou maken om de opleiding te doen. Wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb en niet naar mijn hoofd.

Ik sta nu heel anders in het leven, leef weer, vind het leven mooi!
Ik heb mijn eigen leven weer in handen genomen. Ik ben blij, gelukkig, hou echt van mezelf.
Ik leef in lichtheid, liefde en vertrouwen.

Ik heb mijn vaste baan opgezegd omdat ik voelde dat ik nu weet waarvoor ik op de aarde ben gekomen. L.I.C.H.T Coach zijn. 

Ik ben dankbaar dat ik Kirstie en Nick ben tegengekomen. Het zijn 2 geweldig mooie mensen die je je veilig laten voelen tijdens deze reis. Je mag zijn wie je echt bent! Je voelt je lichter elke keer weer en je gaat echt van jezelf houden.

Nathalie Kuijpers

Intuïtieve ouder-kindcoaching vanuit het geboorteverhaal

Ik durf weer te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.

Toen ik startte met de opleiding wist ik dat ik er andere dingen gebeurden in mij, waar mijn omgeving niet veel van snapte. Ik begreep dat het te maken had met intuïtie. Maar wat dat dan precies was?

Door de opleiding durf ik te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.

Ik ben sterker geworden in mijn intuïtie, maar ook als persoon in de wereld. Mensen zien mij staan. Ik krijg dat regelmatig terug van mijn omgeving, maar ook dat ik er ontspannen en gelukkig uitzie.

Maar ook de relatie met mijn dierbaren is anders geworden.
Niet doordat zij anders zijn, maar doordat ik bepaalde emoties heb opgeruimd, waardoor ik op een andere manier naar hen en situaties kan kijken.

En als kers op de taart heb ik nu eindelijk de stap durven zetten om mijn eigen praktijk op te zetten als transformationeel en intuïtief coach voor hoog-gevoelige vrouwen en eventueel hun kinderen en partner.

Jeske

Transformationeel en Intuïtief coach.

Levenslang plezier van.

Super bedankt voor het omhoog halen en laten ervaren van de helers, readers in ons! Hebben we levenslang plezier van! Bijzondere momenten hebben met zijn allen beleefd. Heel waardevol.

Ik ben ook erg trots op onze transformaties, allemaal op onze eigen mooie manier.

Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen waardoor ik mijn innerlijke kompas beter kon volgen. Het zaadje van mijn praktijk NatuurSpiegeloog heeft hierdoor onder de juiste omstandigheden wortel kunnen schieten.

Als psycholoog durf ik nu ook mijn intuïtie als kracht in te zetten en geef ik op mijn eigen wijze manier intuïtieve psychologische sessies in de natuur!

Maartje van der Wiel

Natuurspiegeloog

Praktische informatie

De opleiding L.I.C.H.T Coach bestaat uit:

 • 5 modules en in totaal 20 lesdagen & 1 certificaatuitreikingsdag. 
  De modules zijn los te volgen. Voor het certificaat tot L.I.C.H.T. Coach behoor je alle modules te voldoen.

   

 • Een 1 op 1 Lichtsessie van Nick of Kirstie
 • Tijdens de opleiding staan wij aan je zijde in een whatsApp groep , waar jij met al je vragen terecht kan en in verbinding kan blijven met gelijkgestemden.
 • Onbeperkt toegang tot de online kennisbank om het proces van de lesdagen te verdiepen en uitleg over hoe jij healingssessies uit kunt voeren voor je klanten.
 • Oefensessies, deze voer je 10 uit in het bijzijn van ons en 10 sessies doe je thuis.
  Deelname aan een 2-daagse Healing event om je healingskills te oefenen. Deze worden 4x per jaar gegeven.

   

 • Deelname aan Lichtcirkels die op Het land van Licht gegeven worden om je eigen helingsproces te doorlopen, daar waar dit nodig is. Tijdens het volgen van de gehele opleiding.  

Lunch & overnachting 

De lunch is inbegrepen, bestaande uit (spelt)brood, (spelt)crackers, Griekse yoghurt, (zoet)beleg, rucola, sla, komkommer en een eitje. Koffie en thee zijn ook inbegrepen.

Overnachting is €25,- mocht je dat fijn vinden vooraf aan de opleidingsdag of erna.
Er zijn vijf tweepersoonskamers. 

Deze mooiste investering in jezelf is:

 • €4444 voor de gehele opleiding. Tot 1 juli 2023 een vroegboekkorting van €444,-
 • €888 per module. Zonder de bovengenoemde extra. Is alleen voor de lesdagen van de gekozen module. 

 • Betaling in termijnen is mogelijk
 • Alle bedragen zijn inclusief BTW

In dit jaar duiken we echt diep in het helingsveld van de grondslag van ziekten en onverklaarbare klachten. En daarvoor is het belangrijk dat je enige ontwikkeling hebt doorlopen in het werken met Basis Healing & Intuïtie.

En het is belangrijk dat je zelf al enig helingsproces hebt gedaan met jezelf.
Tijdens de opleiding helen we uiteraard ook, omdat we de methoden bij elkaar oefenen. 

Heb je nog geen ervaring volg dan eerst de Chakra Healer opleiding. 
Om vervolgens deel te nemen aan de opleiding tot L.I.C.H.T. Coach. 

Twijfel je en wil je graag deelnemen aan de opleiding L.I.C.H.T. Coach, neem dan even contact met ons op.  

 Data 

In dit jaar ga je Healing, Reading, Lichaamswerk & Opstellingswerk eigen maken om diepgaande L.I.C.H.T. sessies te kunnen uitvoeren. 

We werken hierbij volledig Intuïtief met de informatie die we aangereikt krijgen vanuit het energetisch veld & onze gidsen. Wanneer je eenmaal het kanaal ook werkelijk bent ben je in staat om moeiteloos met alle werkvormen te werken. 

De volgende thema’s komen aanbod waar we Healing op gaan uitoefenen, inclusief de data:

Module Chakra Cel Healing
8 & 22 september
6 & 20 oktober

Module Channelen & energielezen vanuit de energetische velden
3 & 17 november
1 & 15 december

 2024

Module Intuïtief opstellingswerk rechtstreeks uit de energetische velden. 
Zuiveren van familielijnen. 
12 & 26 januari
9 & 23 februari

Module Intuïtief opstellingswerk op de 4 lichaamslagen Fysiek, Mentaal, Energetisch, Emotioneel
8 & 22 maart
5 & 19 april

Module Lichaamswerk. Het lichaam laten spreken en helen. 
17 & 31 mei
14 & 28 juni

Certificaat uitreiking
29 juni 

Let op dit zijn richtlijnen, we werken daarnaast ook met wat het veld ons aanreikt. 

Certificaat

De certificaat uitreiking is op de laatste dag, mits je alle moduele hebt voldaan & in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en we er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een L.I.C.H.T Coach te zijn.

Je voert 10 sessies uit onder onze begeleiding in de lessen en 1O zelfstandig thuis.

Een cadeautje voor jou:

Je krijgt als je de gehele opleiding doet, een 1 op 1 sessie van Kirstie of Nick bij. Om lekker diep te zakken in je eigen proces en mag je gratis deelname aan een 2 daagse Healingsevent. De eerst volgende is 1 & 2 september. 

 

 Wil jij ook een L.I.C.H.T. Coach zijn?

Verlicht jouw leven en dat van je klanten.

Vraag een lichtgesprek aan om samen te voelen of er een match is.
We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Liefs Nick & Kirstie

 

Privacybeleid

11 + 12 =