fbpx

Balans voor Kind & Gezin

De opleiding tot Intuïtief Kind & Gezins Coach, waarbij jij  werkt met de kracht van Familie opstellingen & de L.I.C.H.T. Healingsmethode 

Haal de lichtwerker in jezelf naar boven voor jezelf en voor de kinderen met hun ouders in deze wereld. Werk volledig vanuit je unieke lichtverbinding en intuïtie. Werk vanuit je hart en gevoel, in samenwerking met de onzichtbare Lichtwereld.

Als Kindercoach ga jij aan de slag om kinderen weer in hun kracht te zetten met unieke bewezen methodes.

Maak kennis met de kracht Familie opstellingen zodat jij als coach in staat bent om de stem van het kind te zijn en de juiste spiegels kan terug geven aan de ouders vanuit het gezinssysteem. 

Daarnaast leer je werken met onze unieke L.I.C.H.T. Helingsmethode waarbij de aangeraakte spiegels geheeld kunnen worden waardoor de verbinding tussen ouder en kind verbeterd kan worden.

 

Licht Coach opleiding

Haal de lichtwerker in jezelf naar boven voor jezelf en voor de kinderen met hun ouders in deze wereld. Werk volledig vanuit je unieke lichtverbinding en intuïtie. Werk vanuit je hart en gevoel, in samenwerking met de onzichtbare Lichtwereld.

Als Kindercoach ga jij aan de slag om kinderen weer in hun kracht te zetten met unieke bewezen methodes.

Maak kennis met de kracht Familie opstellingen zodat jij als coach in staat bent om de stem van het kind te zijn en de juiste spiegels kan terug geven aan de ouders vanuit het gezinssysteem. 

Daarnaast leer je werken met onze unieke L.I.C.H.T. Helingsmethode waarbij de aangeraakte spiegels geheeld kunnen worden waardoor de verbinding tussen ouder en kind verbeterd kan worden.

Ben de stem van het kind

Als Kindercoach en Gezinscoach ga jij met je intuïtieve gaven aan de slag om balans te brengen binnen het gezin. Kinderen coach jij door middel van gespreksvoering, praktische oefeningen en (licht) energetisch werk.

Ook ga jij aan de slag met de ouders. Zij zijn de basis in het systeem, de belangrijkste personen van het kind. Het kind leert van ze, kopieert gedrag en neemt deels hun waarden en normen over.

Het doel is om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten, ouders zijn daar een belangrijke schakel die je meeneemt in het proces.

De ouders hebben het beste met hun kind voor, maar het is niet altijd zo dat het kind krijgt wat het nodig heeft. Een kind kan dit niet altijd even goed verwoorden of aangeven. Met jou intuïtieve gaven ben je in staat om te voelen wat het kind nodig heeft en daar mag jij voor staan.

En daarvoor maakt een Kind- & Gezinscoach zich sterk, jij bent als coach zijnde De Stem van het Kind.

De natuurlijke Healer & Reader in jou

Een sterk ontwikkelde intuïtie en helende gaven is de basis van waaruit gewerkt wordt. Dit zit allemaal al in jou, zonder inwijdingen of rituelen maak jij dit eigen.

Hierdoor ben je in staat om krachtige spiegels te geven aan ouders tijdens een Familieopstelling of wanneer je werkt met de L.I.C.H.T. Healing methode, wat een krachtige vorm van Reading en Healing is. Zodat jij wel het verschil kan maken in het gezin.

Je bent in staat om 1 op 1 te werken met volwassenen om pijnstukken te helen die voortkomen uit het huidige leven, vorig leven, familielijn & innerlijk kind.

Onze kernwaarde is: Teach what you preach. Daarom maak je tijdens opleiding een unieke reis naar jezelf en al het geleerde pas je toe op jezelf en gezin, om ook de balans in je eigen gezin te creëeren. Zodat jij het voorbeeld zal zijn.

Jaar opleiding Licht coach

Maak jij het verschil voor de kinderen?

Zeg dan JA tegen deze magische opleiding waarin jij:

Kindercoachende vaardigheden leert om kinderen in hun kracht te zetten.

Je sterk ontwikkelde intuïtieve inzet om de juiste spiegels terug te geven aan ouders waardoor balans ontstaat in het gezin.

Leert hoe je meteen naar de kern van het probleem gaat & deze transformeert vanuit jouw krachtige intuïtieve verbinding.

Een innerlijke reis maakt naar jezelf waardoor jij in balans komt.

Al het geleerde pas je toe op je eigen gezin waardoor ook je gezin in balans komt.

Deze levensveranderende opleiding is voor jou als je voelt: 

N

Dat een innerlijke reis wilt maken en balans wilt brengen in jezelf en je gezin.

N

Dat het je missie is om een betere en fijne wereld te creëeren voor de kinderen en hun ouders.

N

Dat jij een lichtwerker bent en er klaar voor bent om de Healer & Reader in jezelf te ontwaken, ozdat jij deze gaven in kan zetten voor jezelf, je gezin en op een professionele wijze voor anderen.

N

Je er klaar voor bent om op een diepere laag met jezelf te verbinden, maar ook met je gevoel, lichaam, intuïtie en de onzichtbare wereld.

N

Dat je volwassenen, gezinnen en kinderen echt wilt begeleiden op een diepere laag in zichzelf. Niet blijven ‘aanmodderen’ maar liefdevol doorpakken om echt tot die transformatie te bewerkstelligen bij je klanten.

Licht coach opleiding
Licht coach opleiding

Wat jij o.a. leert tijdens deze opleiding

N

Healing & Reading bij kinderen

N

Diepgaande Healing en Reading volwassenen

N

Intuïtief opstellingswerk

N

Familieopstellingen

N

Helen van pijnstukken in de familielijn

N

Helen van pijnstukken die voortkomen uit vorig levens die jou en/of je gezin belemmerd

N

Hoe je praktische oefeningen inzet bij kinderen om het kind weer in hun kracht te zetten

N

Hoe je praktische oefeningen inzet om meer verbinding te creëeren bij gezinnen en ouder kind relaties

Wat anderen zeggen

Mijn grootste les dat ik heb geleerd en ervaren heb is: Alles begint bij mezelf en van daaruit heb ik een andere kijk op mijn kids en de wereld gekregen.

De reis naar mezelf heeft als invloed gehad dat ik een stuk rustiger reageer op mijn (bonus)kids. Ook ben ik me nu van bewust dat als ik en de middels botsen, dan is dat een spiegel naar mij toe dat ik niet lekker mijn vel zit.

Door dit inzicht weet ik dat ik op zulke momenten een stapje terug mag doen en even mijn rust mag nemen.

Eugenie

Het mij als moeder rust in het ouderschap gegeven en voor mijn kinderen ook, omdat ik er nog beter voor ze kan zijn.

De reis naar mezelf heeft ook impact gehad op mijn kinderen. Ze zien nu een sterke vrouw staan, maar ook voelen zij rust en balans bij mij.

Ze vinden het heerlijk als ik mijn hand op hun hoofd leg als ze een vol hoofd hebben bijvoorbeeld. Ik kan ze hulp bieden wanneer ze tegen iets aanlopen en vaak voel ik dat al, als ze binnenkomen. Ik kan nu nog beter voor mezelf en voor mijn kinderen zorgen.

Ook zie ik de spiegels die ze mij voorhouden. De boodschap achter het gedrag kan ik nu gemakkelijker lezen. Het raakt me nu minder of nauwelijks als ik geconfronteerd wordt. Hierdoor kan ik eenvoudig de les eruit halen die erin zit.

Jeske

Doordat ik mijn innerlijke rust heb omarmd, hebben mijn kinderene ook meer rust. Mijn dochter kan al zelfstandig aangeven wanneer zij dit nodig heeft, wat een mooie verandering!

Rust, zo belangrijk en toch zo moeilijk soms om te creëren in het dagelijks leven. Toch heb ik een manier gevonden om dit thuis te vinden.

Ik had namelijks nooit rust in mezelf en daardoor was het er ook niet in ons gezin, de kinderen hadden ook geen rust. Dit uitte zich vooral door opstandigheid bij de kinderen.

Door dichter bij mezelf te komen en meer te leven vanuit mijn intuïtie, ontstond er meer rust in mij en mijn gezin. Ik voel nu goed aan wat ik nodig heb en mijn kinderen.

Ook omdat ik dichterbij mezelf ben, word ik niet snel meer geraakt door het gedrag van mijn kinderen. Omdat die pijnstukken bij mezelf zijn opgeruimd. Hierdoor is de omgang met mijn kinderen enorm verbeterd.

Mariska

De modulen waarin jij dit allemaal leert

Healing bij volwassenen en kinderen

De L.I.C.H.T. Methode maak jij eigen tijdens deze opleiding. Met deze unieke en bewezen methode ben jij in staat om sessie neer te zetten waarbij jij het zelfhelend vermogen activeert van je klant, waarbij jij meteen tot de kern gaat en diepe heling kan en mag ontstaan.

Kinderen zijn puur en vrij. Daarom wil je zo weinig mogelijk in de energie ‘modderen’. Door een unieke kindhealing methode ben jij in staat om in samenwerking met het kind o.a. overprikkeling, stress en drukte weg te halen.

Reading bij volwassenen & kinderen (kindafstemming)

Door de energie op een juiste manier te lezen ben je in staat om de diepgaande Healing kracht bij te geven. Dat maakt de L.I.C.H.T. Methode krachtig. Daarnaast geef je met een reading inzichten en de spiegels zichtbaar.

Bij een reading op een kind, ook wel kindafstemming genoemd, ben jij de stem van het kind. Met je fijn afgestemde intuïtie voel jij wat er speelt bij het kind en wat het kind wil zeggen. Dit geeft inzichten voor het kind en hun ouders.

Familieopstelling

Deze krachtige methode geeft inzicht in de verbinding en de relaties binnen het gezin. Met voetankers wordt het gezin neergelegd waarbij de energie van het gezinslid uitgenodigd wordt. Als coach heb jij 3 rollen te vervullen: Je bent afgestemd op persoon die live aanwezig is, afgestemd op het opstellingsveld en stemt af op de gezinsleden.

Doordat jij in staat bent om te schakelen tussen deze rollen kan jij de juiste handelingen uitvoeren en de juiste woorden zeggen om het gewenste balans te bewerkstelligen in het gezin.

Intuïtief opstellingswerk

Naast het opstellen van personen ben jij ook in staat om o.a. pijnstukken, blokkades, gevoelens, gewenst resultaat, op te stellen. Hierdoor worden blokkades inzichtelijk gemaakt en pijnstukken kunnen op een diepgaande manier geheeld worden. 

 

Praktische oefeningen voor kindercoaching en ouders

Eenvoudige oefeningen met verschillende thema’s en onderwerpen om met kind in zijn of haar kracht te zetten. Deze oefeningen kunnen aan de ouders meegegeven worden zodat zij deze thuis kunnen voortzetten om het gewenste gedrag te realiseren. 

Jij in praktijk

In deze module wordt o.a. behandeld hoe een kindercoach sessie eruit ziet, wat jouw kwaliteiten zijn als coach, intake, werken aan doelen, etc.

Licht Coach Transformatie jaaropleiding

Deze transformatie onderga jij en je gezin en kan jij weer doorgeven aan de gezinnen waarmee jij werkt:

Je zit beter in je vel waardoor je een betere ouder kunt zijn.

Je bent meer in verbinding met jezelf en ervaart meer innerlijke rust, waardoor je beter je eigen grenzen kan bewaken en aangeven.

Je bent mentaal, energetisch, emotioneel en lichamelijk weer in balans.

Je bent in staat jezelf & anderen te ontdoen van oude emoties, ervaringen en overtuigingen.

De eigen stukken zijn geheeld waardoor de spiegels van je kinderen jou niet meer raken, wat maakt dat jij in staat bent om rustiger op je kinderen te reageren.

Ontspannen ouders betekent ontspannen kinderen. Kinderen kunnen meer hebben en zijn minder snel overprikkeld.

Kinderen die zich fijn en ontspannen voelen en volledig in hun kracht staan.

Vertrouw en LEEF vanuit je intuïtie & gevoel en in samenwerking met de onzichtbare wereld.

Je bent in staat om jezelf te lezen, je kinderen haarfijn aan te voelen maar ook met de personen waarmee je werkt voel jij meteen tot de kern wat er gaande is.

Je bent uit de schaduw gestapt van je (voor)ouders en bent in staat de regie te nemen over je eigen leven.

Zij gingen je al voor

Deze opleiding is geschikt voor jou:

N

Je bent een Lichtwerker of (Kinder)Coach/therapeut en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading, Chakrahealing, Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod.

N

Je bent nog geen coach, maar wilt het roer omgooien en als coach/heler, om aan de slag te gaan met kinderen, gezinnen en/of volwassenen.

N

Er voelt of er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor om er iets mee te doen.

N

Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan en de wereld lichter te maken voor jezelf en de mensheid. Zonder dat het jou energie kost.

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Wat maakt deze opleiding uniek:

Het is geen quickfix, maar een levenswijze die jouw leven en die van je gezin voor goed veranderen. Maar ook die van je klanten.

Je leert 4 Healingmethodes die jij intuïtief in kan zetten & combineren: Healing met je handen, Reading, (Familie)Opstellingswerk & Lichaamswerk.

Bij volwassenen werk je op de 4 lichaamslagen: emotioneel, fysiek, energetisch en mentaal. Je biedt een totaalpakket aan vanuit de energetische geneeskunde.

Je werkt volledig intuïtief vanuit de verbinding met de Lichtwereld en je gidsen. Waardoor jij meteen naar de kern gaat. En tijdens het werken met kinderen voel jij precies aan wat ze nodig hebben.

Je werkt met de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam waardoor jouw sessies en healings wél effectief zijn.

Jij en je klanten gaan het weer VOELEN in jezelf, waardoor je wel tot herstel en handelen komt.

Je ontvangt niet alleen Healingskills, maar ook basisskills om daadwerkelijk je droompraktijk te beginnen. Je bent na deze opleiding dus ook echt klaar om van start te gaan.

Praktische informatie

De opleiding bestaat uit:

 • 20 lesdagen

 • Deelname aan een 2- daagse Healing Event, om basis (Zelf)Healing eigen te maken. Deze zijn 4 keer per jaar. 

   

 • Ons een jaarlang aan je zijde en een WhatsAppgroep, waar jij met al je vragen terecht kan en in verbinding kan blijven met gelijkgestemden. 

   

 • Onbeperkt toegang tot de online kennisbank met per chakra 1 healingsmodule om het proces van de live dagen te verdiepen om je chakra’s in balans te brengen en uitleg over hoe jij healingssessies uit kan zetten voor je klanten.

   

 • In de online kennisbank vind je een allerlei bewezen praktischie oefeningen die ingezet kunnen worden om kinderen in hun kracht te zetten. Ook vind je daar een kant en klare training die ingezet kan worden om met een groepje kinderen te werken.

  Praktisch

  De lunch is inbegrepen, bestaande uit (spelt)brood, (spelt)crackers, Griekse yoghurt, (zoet)beleg, rucola, sla, komkommer en een eitje.
  Koffie en thee zijn ook inbegrepen.

  Er zijn vijf tweepersoonskamers, mocht je ervoor of erna een nacht willen overnachten. Dat is €15 euro per nacht. 

  Deze mooie investering in jezelf is:

  • De opleiding is €4444,- en alle genoemde extra’s hierboven. Betaling in termijnen mogelijk.

  Data

  De opleiding start in september 2023 op woensdag.

  Module Healing

  13 & 27 september
  4 & 11 oktober

  Module intuïtief opstellingswerk

  8 & 22 november
  6 & 20 december

  Module Reading

  3 & 17 januari
  31 januari & 14 februari

  Module Familieopstelling

  28 februari & 13 maart
  27 maart & 10 april

  Praktische oefeningen voor kinderen en volwassenen

  24  april & 22 mei
  5 juni

  Examen dag

  19 juni

  Certificaat

  De certificaat uitreiking is op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en we er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtief Kind & Gezinscoach te zijn. 

  10 sessies voer je uit onder onze begeleiding bij ons op locatie en 10 voer je er zelfstandig uit in je eigen tijd uit.

   

  Vragen over Intuïtief kind en gezinscoach?

  Verlicht jouw leven en dat van je gezin. 

  Vraag een lichtgesprek aan om samen te voelen of er een match is.
  We kijken er naar uit je te ontmoeten.

   

  Liefs Nick & Kirstie

   

  Privacybeleid

  4 + 1 =