fbpx

100% Jezelf ZIJN

Jouw leven leven vanuit 100% jezelf. 

Ontdek & leef jouw zielsmissie.

Maak verbinding met jouw Lichtteam die in de onzichtbare wereld voor je klaar staan om jouw op dit unieke pad te begeleiden. 

Heel jezelf. Alles zit al in jou, je hoeft het er alleen nog maar uit te halen. 

We laten alle opsmuk & bullshit die jij jezelf wijs heb gemaakt los en shiften samen van een leven vanuit angst naar Liefde & Vertrouwen.

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

Voor jou als jij op zoek bent naar iets “life changing”

We hebben al tientallen mensen mogen begeleiden in het omarmen van hun ware zelf, hun zielsmissie & het teveel zijn. Door een magische reis naar hun binnenwereld te maken.

 • Ze lieten de natuurlijke Healer & Reader in zichzelf ontwaken en leerde zichzelf te helen. 
 • Ze omarmden zichzelf & hun schaduwkanten.

   

 • Ze leerde hun gedachten beheersen & beperkende overtuigingen loslaten.

 • Ze stopten met zoeken en gingen in hun eigen unieke voetstappen staan op aarde.

   

 • Ze leerden voelen en werken met de synchroniteit en de magische krachten van het leven & de onzichtbare wereld.

   

 • Ze gingen weer aan het roer staan van hun leven en bepaalde zelf de koers vanuit hun gevoel, intuïtie, eigen wijsheid en verbinding met de onzichtbare wereld.

Dit zorgde voor beweging en verandering. Ze gingen weer 100% zichzelf zijn

Waardoor klachten (emotioneel, fysiek, mentaal) verminderden of verdwenen en onze klanten weer voluit gingen leven & genieten van zichzelf, hun gezin, werk of onderneming.

Ben jij er klaar mee om jezelf constant aan te passen, je woorden in te slikken, jezelf klein te houden  en anders voor te doen dan dat je bent of voelt. Klaar met de angst om het niet goed te doen of om afgewezen worden en je intuïtieve gaven te verstoppen. 

Wil jij gewoon lekker overal jezelf zijn. Van lekker onder de bank met een dekentje tot vol in de spotlight en lekker gek doen wanneer jij daar zin in hebt. Een mega transformatie maken van een rups naar een vlinder die zijn of haar vleugels uitspreid. Op zijn eigenwijze & unieke manier.

JIJ mag er zijn. In volle glorie en met alles wie je bent. Wil je dat? 

Dan is dit 3 maanden traject ‘100% Jezelf ZIJN’ wat voor jou.
Het start officieel op 1 oktober. 

Maar als je vandaag JA zegt, kun jij morgen al starten met jouw transformatie met gegarandeerd resultaat. 

 

 

De lichtreis van anderen

De rust in mijzelf gevonden!

Ik was OP! Een dag duurde voor mij te lang en was te kort. Te lang: ik had niet de energie om 16 uur wakker te zijn en nog te moeten functioneren.  Te kort: ik kreeg niet gedaan wat ik graag wilde doen/ en wat Ik van mijzelf verwachten op een dag te doen. Ik had veel verdriet in mij.

Nu heb ik veel minder hoofdpijn en ik ben zachter geworden. Ik heb veel meer energie en voel mij Lichter.
Dat krijg ik ook van mijn omgeving te horen. Heb meer rust in mijzelf gevonden!

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Omdat er niks mooier is om weer bij je zelf thuis te komen
Je merkt pas hoezeer je jezelf kwijt bent/was, als je jezelf beetje bij beetje weer terug krijgt.

Elsje

Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Ik zat vast in een patroon waar ik niet uit kon komen door een trauma uit het verleden. Reguliere therapie was voor mij geen optie, want ik wilde gezien worden voor de persoon die ik ben.

Nick en Kirstie hebben mij alles gegeven wat ik wenste. Onwijs oprechte aandacht, een warme veilige omgeving om aan mijn pijn te werken en de tools die mij helpen voor de rest van mijn leven.

Ze hebben me laten zien en voelen dat ik er mag zijn en dat alle heling die ik nodig heb in mijzelf zit.

Ik ben kalmer dan ooit tevoren, in vele omstandigheden. Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Kimberley

Kensho

Thuiskomen bij jezelf jaartraject

De transformatie die je o.a. ondergaat:

Je bent onvoorwaardelijk en 100% trouw aan JEZELF.

De Healer & Reader in jezelf is ontwaakt. Je bent in staat jezelf & je lichaam te helen en je ZELFHELEND VERMOGEN te activeren en de boodschap achter jouw klachten/obstakels op je pad te voelen & lezen.

Je voelt je VERBONDEN met jezelf & jouw unieke LICHTTEAM die vanuit de onzichtbare wereld voor jou klaar staan om je de weg te wijzen wanneer je het zelf even niet meer weet.

Je bent in je GROOTSHEID gestapt en hebt jezelf volledig omarmt. Je trekt alles moeiteloos naar je toe, omdat je in staat bent de WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT voor jou te laten werken

Je bent uit de schaduw van de ander gestapt en staat nu op JOUW PLEK in het systeem. Waardoor jij je eigen stappen nu ook daadwerkelijk zet.

Je CHAKRA'S zijn in balans en je ervaart innerlijke rust, vrijheid & vrede in jezelf

Je leeft wat jij van binnen voelt door je gevoel EEN STEM te geven. Je laat jezelf zien & horen en vertrouwt volledig op je 'Eigen wijsheid'.

Je HEELT jezelf & je kind(eren) en bevrijd jouw kinderen van jouw pijnen & angsten. Er is verbinding, rust & ontspanning binnen je gezin.

Je maakt deel uit van onze community, wat voelt als FAMILIE waarin we er voor elkaar zijn & voor elkaar zorgen waar we voelen dat het nodig is.

Ow ja, en je gaat voelen dat jij TEVEEL mag zijn! JIJ mag er zijn. In volle glorie en met alles wie je bent.

We werken volledig intuïtief

 Vanuit de spiegels die het leven ons geeft.  In samenwerking met de onzichtbare wereld. Jij en wij laten ons leiden door de onzichtbare wereld met beide benen stevig in de aarde. Hier hebben we het te doen. Het leven op aarde is namelijk onze grootste leerschool. 

Hoe de onzichtbare wereld precies werkt is niet te begrijpen. Als je dat loslaat zal magie je leven weer in stromen. Er is wel een bepaalde structuur, maar het is belangrijk dat je bereid bent om deze los te laten als er iets anders wordt aangereikt. Dat brengt ons juist dichter bij ons zelf. Hierdoor leef je namelijk meer in het NU, wat de enige plek is waar jij hoeft te zijn. 

Wij mogen heling brengen waarbij we de energie vanuit de onzichtbare wereld door mogen geven aan jou om je unieke lichtcodes te activeren & je lichtfrequenties te verhogen. Daardoor ben jij in staat om oude angsten los te laten en Licht, Liefde & Vertrouwen weer toe te laten in je leven. 

Jij kunt het bekrachtigen of extra activeren door zelfheling toe te passen. En door te gaan vertrouwen op je eigen unieke LICHT verbinding met jezelf, je gevoel & je intuïtie.
En niet te vergeten jouw lichtteam die klaar staat vanuit de onzichtbare wereld om jouw te begeleiden op je zielsmissie. 

We laten hard werken achter ons en laten de transformatie moeiteloos & met humor ontstaan in onszelf.  

Dit traject is voor jou als je

100% jezelf wilt zijn

 Om je gevoel & je verlangen dat binnen in je leeft nu ook daadwerkelijk naar buiten te laten komen. Met jouw Lichtteam naast je die jouw de weg wijst. 

Spijkers met koppen wilt slaan

Klaar met pappen en nat houden. Doorbreek voor eens en  altijd uit die vicieuze cirkel waar je misschien al jaren inzit.  Je oude patronen, gedragingen en klachten laten we voorgoed achter. 

 

Eigen verantwoordelijkheid wilt nemen

Over jouw lichaam & leven. Klaar om te gaan luisteren naar wat jouw lichaam & je gevoel je te vertellen heeft.

Wilt leven vanuit je eigen wijsheid & intuitie

Om te gaan vertrouwen op jezelf en je eigen kracht. Het zit allemaal al in jou. Je hoeft het alleen maar naar boven te halen.  Jij weet het allerbeste wat goed is voor jou.
Jij bent je eigen leermeester. 

En mega shift van 4D (oud) naar 5D (nieuw) wilt maken.

Door te gaan leven & werken met de kracht van de wet van de aantrekkingskracht en jouw gedachtenkracht. Om je angsten, onzekerheden en pijnen voorgoed achter je te laten.

Thuiskomen bij jezelf jaartraject Nick en Kirstie

We werken samen met onze L.I.C.H.T. Coaches 

 

We bundelen onze krachten en komen naast je staan om jouw het vertrouwen & de bevestiging te geven dat wat jij voelt klopt.
Er is ruimte voor persoonlijke aandacht & vraagstukken.

Je voelt het diep van binnen, een bepaalde connectie met ons. 
We zijn niet zomaar op op je pad verschenen. Toeval bestaat niet. We zijn bewust op jouw pad verschenen om jouw pad te gaan verlichten.  

 

 

Onze L.I.C.H.T. coaches:

Jeske Bominaar

Transformationeel Intuïtief coach in Roosendaal

Mariska van Hest

Kindlicht in Tilburg

Esther Severijn Muskens

(Holistisch) Psycholoog in Best, Praktijk Lichtreis

Ryan Rijnen

Flowerstones in Oirschot

Anita Daamen

Remember Your Roots in Eindhoven

Ingrid Giebels

Mesologie Son

Laurie Torre

Vlinderlicht in Houten

Eugenie Bouten

Euniq in Helden

Wat brengen wij jou:

Heling & verbinding

Diepgang, spiegels en transformatie vanuit JOY & speelsheid

Licht en onvoorwaardelijke liefde

Een veilige bedding waarin jij diep kunt zakken in jezelf

Je ware zelf

De lichtreis van anderen

Ik ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen

Ik heb echt een persoonlijke groeispurt doorgemaakt, ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen, voel meer rust en kan nu zoveel meer voor anderen betekenen.

In een fijne omgeving, in verbinding met gelijkgestemden, de mooie meditaties, readings, healings maakt dit alles tot een waardevolle ervaring/ontwikkeling: een échte aanrader!

Jolanda

Massagepraktijk Glo

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren.

Iets meer dan een jaar geleden was ik ‘het’ kwijt, ‘t leven, de liefde, de passie, de wil… het was geen leven, het was iedere dag overleven. 

Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.

De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was…. voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten. Dit had ik voor dat ik begon niet durven dromen. 

Linda de Keijzer

Systemisch coachen met honden

De lichtreis van anderen

Voel jij dat jij ook een magische & transformerende shift wilt maken om 100% jezelf te ZIJN? 

 

YES! Ik ga voor 100% ALL IN mijzelf ZIJN

 • 3 exclusieve live dagen op woensdag 20 oktober,
  10 november en 15 december.
  We gaan diep duiken in een collectief energetisch veld.
  De live dagen staan in het teken van verbinding, eenheid, gedragen en gedragen worden.
  We gaan DOEN en alles wat we van binnen weten naar buiten in praktijk brengen. Je mag jezelf 100% gaan laten zien & horen. 

   

 • 3 unieke & diepgaande LICHT-sessies
  Van onze L.I.C.H.T. coaches om 100% Jezelf te gaan zijn.
  En jij mag zelf kiezen bij wie.

 • Je ontvangt online Interactieve L.I.C.H.T. Healingen of Masterclass van Kirstie & Nick. De thema’s die o.a. voorbij komen zijn die van de 7 chakra’s, stembevrijding, innerlijke rust, wet van de aantrekkingskracht, overvloed en zelfheling, jezelf leren Healen & Readen. 

  Deze zijn op maandag & woensdagavond live  via zoom en de
   sessies zijn allemaal terug te kijken op het moment wanneer het jou uitkomt. Ze komen in de leeromgeving te staan. 
 • Vragenmomentjes waarin jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen aan Nick of Kirstie.
 • En een online leeromgeving met meer dan 30 meditaties om je chakra’s te helen.

   

 • Ons boek Stap in je ware zelf
 • EXTRA: Eens per maand ben je op de School of Light welkom bij een Cirkel of Light om samen te delen, te verbinden en te ZIJN. 
  De data worden nog worden gepland. 

Je investering hiervoor is €999,-

Als je vandaag JA zegt kun je morgen al starten met je transformatie. 

Het bedrag is aan ons doorgeven vanuit de onzichtbare wereld.

Wat de engelen hierover zeggen:

999: Ga aan de slag lichtwerker! De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. Wijd je volledig, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak. Ook is het een teken om je te laten weten dat sommige delen van je leven ten einde lopen. De sterke drang die je voelt is ‘bestemming’ die je naar de juiste koers probeert te sturen. Vertrouw erop dat het universum bezig is je naar het juiste pad te leiden dat speciaal voor je levensmissie is ontworpen. Wanneer je je driften volgt, word je naar je voorbestemd succes geleid.