fbpx

 Circle of Light

nick en kirstie event healing

Stap samen met ons in het licht 

Het is tijd om jezelf terug te vinden en oude pijnstukken in jezelf te helen, zodat JIJ verder kunt transformeren naar het LICHT. Wij creëren een fysieke plek waar we samen komen om te verbinden & te ZIJN.

Om je te verbinden met het LICHT, nu er veel donkerte, angst en verwarring om ons heen is. Het is belangrijk juist nu om je lichtfrequenties hoog te houden om jezelf fijn te blijven voelen.

We gaan het kantelpunt maken en dat mogen we echt samen gaan doen.
Hoe meer mensen LICHT, LIEFDE en JOY voelen in zichzelf hoe eerder we het punt bereiken.

Dus dat is onze missie de komende tijd. Licht, Liefde en Joy verspreiden.
Omdat we zelf genoeg hebben in onszelf en ons leven willen we het graag delen met jullie.

Per cirkel zal er een thema zijn waarover de onzichtbare wereld ons iets wil vertellen & voelen. Waardoor heling kan plaats vinden op dat thema.
Dit zal doormiddel van onze unieke healings-methode of het Nieuwe opstellen gebeuren.  

 

Live Event Nick en Kirstie

Het is tijd om voor onszelf te kiezen. 

 

 

Om op te staan en te laten zien dat het anders kan.
Dat samenleven vanuit Licht en Liefde wel degelijk mogelijk is. 

Dat is wat we hoorde tijdens een channeling met de onzichtbare wereld.

“Jullie mensen zijn niet op aarde om te lijden. Maar om te leven! Om de hemel op aarde te creëren samen.

Er gaat alleen iets heel erg mis. Op dit moment vinden de mensen de ander belangrijker dan zichzelf.  Daardoor zijn er zoveel mensen ongelukkig met zichzelf en hun leven.

Maar daar gaan jullie ze bij helpen. En wij, vanuit de onzichtbare wereld, begeleiden jullie. We zullen jullie de woorden van Licht aanreiken. Jullie hoeven ze alleen uit te spreken. Het is ons cadeau aan de mensheid.

En begin bij het organiseren van Lichtcirkels, het liefst met zoveel mogelijk mensen bij elkaar. “

Dus zo gezegd zo gedaan.

 

Jezelf Zijn

Tijdens de Lichtcirkels waarbij de magie voelbaar zal zijn, mag jij helemaal jezelf zijn. Jij gaat je verbinden met jezelf, je intuïtie & jouw unieke licht zodat jij meer kunt leven vanuit je ware zelf. 

Wij zien wie jij echt bent en dat geeft letterlijk ruimte om een transformatie te ondergaan. Je energie -en lichtsysteem wordt gereset en gevoed met positieve energie, waardoor jij als een ander mens en met jouw unieke licht naar huis toe gaat.

Live Event Nick en Kirstie

Heel jezelf van binnen en en wordt een magische magneet om Licht, Liefde, Plezier & Overvloed weer in je leven te laten stromen 

Voel jij dat jij wel wat Licht & Liefde kunt gebruiken? Wil je groeien in je bewustzijn. Gelijkgestemden ontmoeten met hetzelfde doel & verlangen? 

Wees dan dan  van harte welkom bij het Lichtcafé of een Circle of Light.

Waar Kirstie & Nick woorden van Licht zullen spreken via de onzichtbare wereld.
Woorden die belangrijk zijn voor onze transformatie naar het kantelpunt.
Bij het creëren van de hemel op aarde.

Het is voor iedereen toegankelijk. We zijn  namelijk samen één.

 

Live Event Nick en Kirstie

Ingrid

Niets was te gek en een ieder mocht er zijn op zijn of haar wijze. We hebben gedanst, er was ruimte om je plek te nemen, we hebben gezongen, en we hebben ons helemaal opgevuld met zelfliefde. De energie stroomde voelbaar van top tot teen! Lekker uit je hoofd, zakken in je lijf en simpelweg ZIJN, in het moment. 

Een groepsheling mocht niet ontbreken. Heel liefdevol werd deze heling ingezet en heel warm door een ieder ontvangen. En daar waar tranen mochten vrij mochten stromen werd een eventuele handreiking gegeven door dit magische duo om verdere heling te laten plaats vinden. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer geslaagd was.  Het heeft me weer liefdevolle groeistappen gebracht om mij nog lichter te kunnen en mogen voelen. Het is op mijn pad gekomen niet voor niets… en daar ben ik elke dag dankbaar voor. 

Brenda

Wat voelde het goed om aanwezig te zijn. Dat wist ik niet van tevoren, want het was allemaal nog ‘nieuw’ voor mij. En dus best spannend om te gaan.

Met een flinke portie spanning de zaal ingestapt, maar wat bijzonder dat deze spanning zich al snel omzette in het gevoel van ‘thuis komen’. Mede door de sfeer, de saamhorigheid en warme mensen om je heen en natuurlijk hoe Nick en Kirstie verbinding tussen alles wat er mocht zijn wisten te leggen. 

De wil en basis voor écht thuis komen bij mijzelf was hierdoor mij hierdoor gelegd. Dank je wel! Mijn reis naar mijn (échte) zelf is dankzij jullie begonnen. Ik reis nog lekker even mee met jullie. 

Wat kun je van ons verwachten

Licht Healing

Je maakt kennis met de unieke helende kracht & hoge lichtfrequentie die door ons heen stroomt en de zuivere verbinding die wij hebben met het universum, moeder aarde en onze gidsen om een diepe heling plaats te laten vinden in jou en de anderen. Heling op vorig levens en patronen & pijnen die al jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven. 

Wat jij voelt is echt en mag er zijn

Alles wat jij voelt is echt en mag er zijn. Soms voel je dingen waarvan je hoofd zegt dit kan niet of het is niet echt.
Maar wij verzekeren je het is wel echt en dat mag er helemaal zijn. JIJ MAG ER ZIJN.

Wat ook belangrijk is: Niets is te gek bij ons

Een veilige basis

Alles gebeurt vanuit verbinding, een veilige basis en een liefdevolle intentie. Een unieke dag met heling, confrontatie, liefde, licht, verdieping en niet te vergeten de ontmoeting met jezelf & je intuïtie en wat Brabantse humor.

Het onverwachte

Heel veel cadeautjes die wij, het universum en moeder aarde klaar hebben liggen voor jou. “Verwacht het onverwachte”.

Wie zijn wij

Kirstie

Als klein kind voelde ik al dat ik de wereld beter ging maken en had ik al contact met mijn gidsen.
Het is voor mij een 2e natuur om met hen in verbinding te zijn.
Ik verspreid samen met hen onvoorwaardelijke liefde en licht vanuit mijn hart & via mijn stem.
Mijn grootste wens is dat iedereen zich weer geliefd en gezien voelt.

Ik zie jou en laat jou weer voelen dat jij er volledig mag zijn. Mijn zuivere intuïtie, hoge lichtfrequentie & mijn gevoeligheid zijn mijn kracht en mijn woorden zijn helend. Deze laat ik dan ook volop stromen tijdens de cursussen en natuurlijk het event.

Ik hou van wandelen, intuïtief dansen & gekkigheid en zeg waar het op staat.
Soms direct & confronterend en een ander moment draag ik jou zacht & liefdevol in mijn armen.

Verder hou ik van Nick en mijn 3 jongens. Ze zijn mijn alles en samen genieten we volop van ons leven.

Nick

,Ik ben de trotse papa van Liam en Kyran. En bonuspapa van Jelle. Met veel plezier geef ik samen met Kirstie onze opleidingen.

Vanuit mijn fijngevoelige, zuivere afstemming, natuurlijke rust in mij en mijn luisterend oor zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak en veilig voelt om volledig jezelf te zijn.

Vanuit mildheid, zachtheid en compassie geef ik jou de juiste spiegels om diep in jezelf af te zakken. Ik ben instaat om diepe emotionele pijnen & trauma’s in jouw te kunnen helen. Uit vorig levens & die jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Entiteiten weten mij met regelmatig te vinden om een boodschap door te geven of omdat ze niet weten hoe ze naar het licht kunnen overgaan.

En niet te vergeten, ik moet vaak BOEREN laten tijdens het readen en healen. Dat is mijn manier om spanningen af te voeren, ik doe het niet expres, het gebeurd gewoon… Daarnaast hou ik van een potje voetbal en plezier maken met mijn gezin.

Dit kan je na een ontmoeting met ons voelen, doordat jouw energiesysteem gereset wordt:

N

Lichter

N

Innerlijke rust & verbondenheid

N

Liefde voor jezelf

N

Beter slapen

N

Stilte in je hoofd

N

Energieker & creatiever

N

Je laat je stem horen

N

Een diepe connectie met jezelf, je intuïtie en jouw unieke licht

N

Vertrouwen dat wat jij voelt klopt

N

Kracht om de stap te gaan zetten die jij heel graag wilt zetten

N

Helderheid in jezelf en het pad dat jij wilt bewandelen

N

Maar let op: Vaak ga je met iets anders naar huis dan waarvoor je komt. Een intentie hebben is prima, maar vergeet niet dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Dat is de magie van energiewerk.

nick en kirstie live event

Zij waren al eens aanwezig

Claudia

Het was een fantastisch mooi en puur. Ik ben echt heel dankbaar dat jullie dit georganiseerd hebben! Voor herhaling vatbaar.
Zo fijn om weer mooie mensen te ontmoeten en met gelijkgestemden de verbinding te voelen.

Mooi om samen ieder voor zich naar binnen te keren en daar je zelf en je eigen stukjes die geheeld mogen worden tegen te komen. En tevens gezamenlijk elkaar te kunnen ondersteunen in het doorbreken van patronen, wat nodig is om vervolgens zelf weer een stapje op je pad te kunnen zetten.

Heerlijk om samen te lachen, samen huilen, samen dansen, samen spelen, plezier maken. En dat alles in een liefdevolle lichte luchtige setting, een veilige vibe die jullie neerzetten.
Echt, ga hier mee door! Wanneer is de  volgende?

Celesta

Het was een bijzondere samen zijn, waar ik heel veel fijne mensen heb ontmoet.
Waarin ik mijn ego voelde die als zwaar tegen mij aanleunen en mij om ver duwde. En door het te laten zijn veranderde die in iets lichts en warm.

Tijdens een meditatie over je eigen plek innemen, voelde ik dat ik daar geen antwoord op kon geven.
Ik werd uitgenodigd om mijn plek op het podium op te stellen. Ik voelde mij krachtig worden daar midden op dat podium met al die liefdevolle mensen. Dit is wie ik ben!!! Vol liefde, kracht en passie.

Daarna hebben we gedanst en gezongen en kon ik in alle overgave mijn zelf zijn. Ik ben dankbaar dat Kirstie, Nick en de groep mensen mij herinneren wie ik zelf ben. En door daar gewoon te ZIJN!!

Sandra

Wat een fantastisch.  Binnen ‘no time’ voelde ik de verbinding met Nick en Kirstie, maar ook met de groep.

Diepgang, maar ook met humor. Heel fijn dat jullie ruimte laten om te kijken wat zich aandient. Dank jullie wel. Dikke kus.

Màrens

Wat was het fijn! Ik heb de energie voelen stromen en ben echt uit mijn comfortzone gekomen vandaag.

Super spannend maar wel nodig om mijn stappen te kunnen zetten naar mijn mooiste leven. Jullie zijn top! Liefs.

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vinden deze Lichtcirkels plaats? 

Deze vinden plaats bij de school of Light of op een locatie elders. Dat ligt aan de grote van de groep. 

Data en je investering

Nog onbekend voor 2022

Ja! Ik ontvang graag
Licht & Liefde

13 + 8 =