fbpx

 YES, ons unieke L.I.C.H.T. event

Shine Your Light

vindt weer plaats op 4 juli!

Let’s change the world together!

Stap uit de schaduw in
jouw unieke licht 

Het is tijd om jezelf terug te vinden en oude pijnstukken in jezelf te helen, zodat JIJ verder kunt transformeren naar het LICHT. 

Zodat JIJ gaat doen waarvoor je hier op aarde bent. Een lichtwerker zijn. Een engel op aarde die LIEFDE & LICHT kom verspreiden. Om een lichtere & liefdevollere samenleving creëren, waarin we ons veilig genoeg voelen om onszelf te kunnen zijn. 

 Het goede nieuws is dat dit alles echt werkelijkheid kan worden, omdat de Energiefrequentie en Lichtfrequentie op aarde heel hoog is. De perfectie timing om te ontwaken en op te gaan staan. Om diepe pijnen in jezelf, je chakrasysteem en energetisch lichaam met ons te gaan helen & transformeren naar LICHT & LIEFDE. 

Je Intuïtie is heel sterk, je hart roept je
en je mag daar nu echt naar luisteren. Je voelt ergens ook wel dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Dat je eigenlijk iets anders te doen hebt dan dat je nu doet, maar dat het best spannend voelt om daar gehoor aan te geven.

Maar wij kunnen je vertellen dat het reuze mee valt en helemaal als we het samen doen. En dat gaan wij met je doen op deze magische dag.

Live Event Nick en Kirstie

Diep duiken

Op deze dag gaan we aan de slag met Chakra – & L.I.C.H.T Healing. We creëren een groot energieveld om te gaan shiften van angst naar LICHT, LIEFDE & VERTROUWEN.
Om je chakra-systeem te optimaliseren en je lichtfrequentie te verhogen. 

Daar waar anderen stoppen, voelen wij door en gaan tot de kern om jouw licht weer te laten stralen in jezelf. Maar dat deze ook door gaat stralen in je werk en je dagelijks leven.

Ja, dat voelt misschien spannend, maar het is ZO bevrijdend als je er doorheen bent gegaan. Als je enigszins bekend met energiewerk en de krachten van het universum en moeder aarde, weet je dat de mogelijkheden ongekend zijn.

Jezelf Zijn

Tijdens deze dag waarbij de magie voelbaar zal zijn, mag jij helemaal jezelf zijn. Jij gaat je verbinden met je intuïtie, jouw unieke licht & je chakra’s, zodat jij meer kunt leven vanuit je ware zelf. 

Wij zien wie jij echt bent en dat geeft letterlijk ruimte om een transformatie te ondergaan. Je energie -en lichtsysteem wordt gereset en gevoed met positieve energie, waardoor jij als een ander mens en met jouw unieke licht naar huis toe gaat.

Live Event Nick en Kirstie

Heel jezelf van binnen en en wordt een magische magneet om Licht, Liefde, Plezier & Overvloed weer in je leven te laten stromen 

Maak van je (hoog)gevoeligheid je kracht en laat jouw unieke licht weer stralen. Door te gaan leven & werken vanuit je intuïtie & je chakra’s.

Maak kennis met je binnenwereld en open de verbinding volledig met je gevoel, hart en de onzichtbare wereld om je heen. Laat de Lichtwerker, Healer & Reader in jezelf ontwaken. Bewandel jouw unieke levenspad en bepaal zelf de koers vanuit je hart en intuïtie.

Ga er nu maar op vertrouwen dat wat jij voelt ECHT klopt. 

Voel jij dat jij er klaar voor bent om uit je comfortzone te stappen om met ons mee te gaan op een magische reis?

Dan hoef je alleen nog maar JA te zeggen.

Voor dit mooie cadeau aan jezelf betaal je €150

Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Dat beloven we jou.

Live Event Nick en Kirstie

Ingrid

Niets was te gek en een ieder mocht er zijn op zijn of haar wijze. We hebben gedanst, er was ruimte om je plek te nemen, we hebben gezongen, en we hebben ons helemaal opgevuld met zelfliefde. De energie stroomde voelbaar van top tot teen! Lekker uit je hoofd, zakken in je lijf en simpelweg ZIJN, in het moment. 

Een groepsheling mocht aan de dag niet ontbreken. Heel liefdevol werd deze heling ingezet en heel warm door een ieder ontvangen. En daar waar tranen mochten vrij mochten stromen werd een eventuele handreiking gegeven door dit magische duo om verdere heling te laten plaats vinden. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde dag was.  Deze dag heeft me weer liefdevolle groeistappen gebracht om mij nog lichter te kunnen en mogen voelen. Het is op mijn pad gekomen niet voor niets… en daar ben ik elke dag dankbaar voor. 

Brenda

Event Shine your light. Wat voelde het goed om bij dit event te zijn. Dat wist ik niet van tevoren, want het was allemaal nog ‘nieuw’ voor mij. En dus best spannend om te gaan.

Met een flinke portie spanning de zaal ingestapt, maar wat bijzonder dat deze spanning zich al snel omzette in het gevoel van ‘thuis komen’. Mede door de sfeer, de saamhorigheid en warme mensen om je heen en natuurlijk hoe Nick en Kirstie verbinding tussen alles wat er mocht zijn wisten te leggen. 

De wil en basis voor écht thuis komen bij mijzelf was hierdoor mij hierdoor gelegd. Dank je wel! Mijn reis naar mijn (échte) zelf is dankzij jullie begonnen. En gelukkig reizen jullie nog even mee.  

Wat kun je van ons verwachten

L.I.C.H.T. groepsheling

Je maakt kennis met de unieke helende kracht & hoge lichtfrequentie die door ons heen stroomt en de zuivere verbinding die wij hebben met het universum, moeder aarde en onze gidsen om een diepe heling plaats te laten vinden in jou en de anderen. Heling op vorig levens en patronen & pijnen die al jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven. 

Praktisch aan de slag

We gaan diep duiken, maar ook praktisch aan de slag om je chakra’s intuïtief te lezen & helen met je eigen helende handen, waardoor jij oude emotionele pijn los kan laten en een nieuw positief gevoel & gedrag kan integreren in jezelf. 

Een veilige basis

Een unieke dag met heling, confrontatie, liefde, licht, verdieping en niet te vergeten de ontmoeting met jezelf & je intuïtie. Alles gebeurt vanuit verbinding, een veilige basis en een liefdevolle intentie.
En niet te vergeten met Brabantse humor.

Niets is te gek!

Wat ook belangrijk is: Niets is te gek bij ons.

Wat jij voelt is echt en mag er zijn

Alles wat jij voelt is echt en mag er zijn. Soms voel je dingen waarvan je hoofd zegt dit kan niet of het is niet echt.
Maar wij verzekeren je het is wel echt en dat mag er helemaal zijn. JIJ MAG ER ZIJN.

Het onverwachte

Heel veel cadeautjes die wij, het universum en moeder aarde klaar hebben liggen voor jou. “Verwacht het onverwachte”.

event nick en kirstie

Deze dag is voor jou als je voelt dat

Je er klaar voor bent om jezelf te gaan zijn en je toe bent aan een onvergetelijke & magische transformatie in jezelf & je chakra's

Je er klaar voor bent om je te verbinden met jezelf, je gevoel, lichaam, intuïtie, chakra's en de onzichtbare wereld om ons heen om samen magische momenten en diepe heling te laten plaatsvinden.

Je voelt dat je niet op jouw unieke pad loopt en het nu tijd is om dat wel te gaan doen om volop je leven te leven

Je hier op aarde iets te doen hebt als lichtwerker, healer & reader

Je er klaar voor bent om jouw unieke licht te laten stralen van binnen naar buiten. En niet voor even, maar voor altijd

Je voelt dat je samen met ons een mooiere & liefdevollere samenleving wilt creëren waar iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn. Voor jezelf, je kinderen en je dierbaren

Dit kan je na deze dag voelen, doordat jouw energiesysteem gereset wordt:

N

Lichter

N

Innerlijke rust & verbondenheid

N

Liefde voor jezelf

N

Beter slapen

N

Stilte in je hoofd

N

Energieker & creatiever

N

Je laat je stem horen

N

Een diepe connectie met jezelf, je intuïtie en jouw unieke licht

N

Vertrouwen dat wat jij voelt klopt

N

Kracht om de stap te gaan zetten die jij heel graag wilt zetten

N

Helderheid in jezelf en het pad dat jij wilt bewandelen

N

Maar let op: Vaak ga je met iets anders naar huis dan waarvoor je komt. Een intentie hebben is prima, maar vergeet niet dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Dat is de magie van energiewerk.

nick en kirstie live event

Wie zijn wij

Kirstie

Als klein kind voelde ik al dat ik de wereld beter ging maken en had ik al contact met mijn gidsen.
Het is voor mij een 2e natuur om met hen in verbinding te zijn.
Ik verspreid samen met hen onvoorwaardelijke liefde en licht vanuit mijn hart & via mijn stem.
Mijn grootste wens is dat iedereen zich weer geliefd en gezien voelt.

Ik zie jou en laat jou weer voelen dat jij er volledig mag zijn. Mijn zuivere intuïtie, hoge lichtfrequentie & mijn gevoeligheid zijn mijn kracht en mijn woorden zijn helend. Deze laat ik dan ook volop stromen tijdens de cursussen en natuurlijk het event.

Ik hou van wandelen, intuïtief dansen & gekkigheid en zeg waar het op staat.
Soms direct & confronterend en een ander moment draag ik jou zacht & liefdevol in mijn armen.

Verder hou ik van Nick en mijn 3 jongens. Ze zijn mijn alles en samen genieten we volop van ons leven.

Nick

,Ik ben de trotse papa van Liam en Kyran. En bonuspapa van Jelle. Met veel plezier geef ik samen met Kirstie onze opleidingen.

Vanuit mijn fijngevoelige, zuivere afstemming, natuurlijke rust in mij en mijn luisterend oor zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak en veilig voelt om volledig jezelf te zijn.

Vanuit mildheid, zachtheid en compassie geef ik jou de juiste spiegels om diep in jezelf af te zakken. Ik ben instaat om diepe emotionele pijnen & trauma’s in jouw te kunnen helen. Uit vorig levens & die jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Entiteiten weten mij met regelmatig te vinden om een boodschap door te geven of omdat ze niet weten hoe ze naar het licht kunnen overgaan.

En niet te vergeten, ik moet vaak BOEREN laten tijdens het readen en healen. Dat is mijn manier om spanningen af te voeren, ik doe het niet expres, het gebeurd gewoon… Daarnaast hou ik van een potje voetbal en plezier maken met mijn gezin.

Zij waren aanwezig bij ons vorige L.I.C.H.T Event

Claudia

Het was een fantastisch mooi puur event en ik ben echt heel dankbaar dat jullie dit georganiseerd hebben! Voor herhaling vatbaar.
Zo fijn om weer mooie mensen te ontmoeten en met gelijkgestemden de verbinding te voelen.

Mooi om samen ieder voor zich naar binnen te keren en daar je zelf en je eigen stukjes die geheeld mogen worden tegen te komen. En tevens gezamenlijk elkaar te kunnen ondersteunen in het doorbreken van patronen, wat nodig is om vervolgens zelf weer een stapje op je pad te kunnen zetten.

Heerlijk om samen te lachen, samen huilen, samen dansen, samen spelen, plezier maken. En dat alles in een liefdevolle lichte luchtige setting, een veilige vibe die jullie neerzetten.
Echt, ga hier mee door! Wanneer is de  volgende?

Celesta

Ik heb niet lang nagedacht om dit cadeau te geven aan mezelf. Het was een bijzondere dag. Waar ik heel veel fijne mensen heb ontmoet.
Waarin ik mijn ego voelde die als zwaar tegen mij aanleunen en mij om ver duwde. En door het te laten zijn veranderde die in iets lichts en warm.

Tijdens een meditatie over je eigen plek innemen, voelde ik dat ik daar geen antwoord op kon geven.
Ik werd uitgenodigd om mijn plek op het podium op te stellen. Ik voelde mij krachtig worden daar midden op dat podium met al die liefdevolle mensen. Dit is wie ik ben!!! Vol liefde, kracht en passie.

Daarna hebben we gedanst en gezongen en kon ik in alle overgave mijn zelf zijn. Ik ben dankbaar dat Kirstie, Nick en de groep mensen mij herinneren wie ik zelf ben. En door daar gewoon te ZIJN!!

Sandra

Wat een fantastische dag. Binnen ‘no time’ voelde ik de verbinding met Nick en Kirstie, maar ook met de groep.

Diepgang, maar ook met humor. Heel fijn dat jullie ruimte laten om te kijken wat zich aandient. Dank jullie wel. Dikke kus.

Màrens

Wat een fijne! Ik heb de energie voelen stromen en ben echt uit mijn comfortzone gekomen vandaag.

Super spannend maar wel nodig om mijn stappen te kunnen zetten naar mijn mooiste leven. Jullie zijn top! Liefs.

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vind deze magische dag plaats

De dag vindt plaats op een unieke locatie in het groen bij hotel De Ruwenberg in Sint-Michelsgestel gelegen. En breng jij door met ons en nog 28 andere gelijkgestemden.

Ben jij erbij?

Data en je investering

Zondag 4 juli van 10.00u tot 16.00u

Voor dit mooie cadeau aan jezelf betaal je nu €150.

Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Dat beloven we jou!

 • Inclusief een heerlijke lunch
 • Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, fruit en gezonde versnapering
 • Je komt thuis in een veilig en warm nest, waarin jij helemaal jezelf mag zijn
 • Je ontvangt precies wat jij nodig hebt in jouw helingsproces naar jouw unieke licht
 • Je ware zelf wordt weer voel- en zichtbaarder voor jezelf en anderen
 • Je ontvangt een diepgaande groepshealing en transformeert je angst naar Liefde & Licht
 • Je gaat met inzichten en lichter naar huis om jouw leven echt te gaan leven
 • Verbinden van hart op hart met ons en 28 andere gelijkgestemden
 • Brabantse humor, een dansje en veel gezelligheid
 • Tijdens de lunchpauze is er ruimte om een wandeling te maken
 • Ter afsluiting is er ruimte om samen te kletsen en een drankje te pakken

Vul het onderstaande contactformulier in om jouw plek te bemachtigen