fbpx

Chakra Healer 

Verlicht jouw chakra’s & die van een ander

Nick en Kirstie werkwijze

Je gaat een helende reis naar jezelf maken & de Chakra Leer je eigen maken om als Chakra Healer aan de slag te kunnen. 

We gaan aan de slag met het zelf ervaren van energetische geneeskunde en verder kijken dan alleen je stoffelijke lichaam. 

En alles wat je daarvoor nodig hebt zit in jou. En dat halen wij zonder inwijdingen in jou naar boven!

Dus: Heel jezelf & de ander! 

Iedereen is in staat
zichzelf te helen 

 Er is zoveel kennis over energetische geneeskunde  die nog niet bekend is in het reguliere circuit en de die delen wij graag met je. Zodat jij aan de slag kan met het helen van de klachten die jouw lichaam manifesteert op dit moment in jouw leven & de kennis van de Chakraleer door te gaan geven aan anderen. 

En dat vinden we heel erg belangrijk, voordat jij een ander Healing gaat bieden. Wij zien teveel mensen die anderen helen, terwijl ze zelf nog van binnen, even grof gezegd ‘een puinhoop’ zijn. 
Het is natuurlijk ook makkelijker je aandacht op een ander te richten dan op jezelf.
Maar dat kan tijdens de opleiding niet! Je gaat en met je zelf aan de slag en met de ander. 

We zien ook dat mensen soms heel makkelijk over Healing denken en dat het op sommige plekken in een weekend geleerd wordt en dat je het dan op een ander toe mag passen. Pas daar echt mee op. Werk verantwoord met energie & mensenlevens. Zij leggen hun lichaam in jouw handen, dus weet wat je doet. 

We willen je niet bang maken, integendeel. Want werken met energie is het mooiste wat er is!  Zeker wanneer je hem zuiver leert te gebruiken en de do & don’t ervan begrijpt. De kracht van energiewerk is onbeschrijfelijk en magisch. Onbegrijpbaar soms, maar zo effectief. 

Chakra Healing werkt op je lichamelijke, emotionele, energetisch en mentale lagen, klachten & welzijn. Zodat jij weer in balans er kunt zijn voor een ander. Bij onze werkwijze vindt je er een filmpje over mocht je daar meer over willen weten. 

Ga jij met ons je Chakra’s helen, om vervolgens de Chakraleer & Heling vanuit jouw intuïtie & zuivere bron door te kunnen geven aan anderen?

Wat jij ervaart als je Chakra’s weer in balans zijn.

1e Chakra

Je leeft je leven op aarde zoals jij het wilt en er gelukkig van wordt. De verbinding met je lichaam is herstelt. Je voelt je gezond & je welzijn is optimaal. Je voelt je veilig in jezelf en je overprikkeling neemt af of verdwijnt

2e Chakra

Je bent emotioneel in balans, je gevoel is je kracht, je ervaar levensvreugde & passie in je leven. Je mannelijke & vrouwelijk energie is in balans en stroomt beide volop, net als je seksuele energie.

3e Chakra

Je leeft vanuit ontspanning, overvloed & vertrouwen. Je vaart mee met de flow van het leven. Je manifesteert dat wat je wil in je leven, vanuit een gezonde daadkracht.
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd.

4e Chakra

Je voelt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf & anderen. Je voelt je heel & compleet.
Je trekt Liefde automatische aan in je leven. Je bent in staat jezelf en een ander lief te hebben.
En je vind jezelf de moeitewaard om goed voor jezelf te zorgen.

5e Chakra

Je bent in staat liefdevol en oordeelloos te communiceren met jezelf en de ander. Je kunt je stem laten horen en je gevoel uitspreken tegen iedereen. Je laat je niet meer door de woorden van een ander van je kern afraken. Je durft je eigen waarheid te spreken.

6e Chakra

Je heldervoelendheid en/of helderziendheid is je kracht. Je gevoel & intuïtie zijn je wegwijzers in je leven en durft daar op te vertrouwen. Je ervaart innerlijke rust in je hoofd.

7e Chakra

Je voelt je heel & compleet. Verbonden met jezelf, moeder aarde en het universum.
Je bent in staat te communiceren met je eigen waarheid, de onzichtbare wereld & jouw unieke lichtteam. Je ervaart een eenheid met alles en iedereen.

Hoe is de opleiding opgebouwd

8 modules

Elke chakra wordt in 1 of 2 dagen doorlopen en komen diverse thema’s & healingsmethodieken van het chakra aanbod. Zowel Healing als 1 op 1 opstellingswerk met voetankers.  

Reading

Wij combineren altijd Reading tijdens de Healingsessies die gegeven worden. Het is belangrijk dat jij het energieveld kan lezen en de ander mee kan nemen in wat jij voelt & leest. Daardoor worden Healingsessies diepgaande en effectiever.

En ja, dit kan iedereen leren, dus jij ook! 

Puur natuur

Alles wat je aangereikt komt uit de zuiverste bron en dat ben JIJ. Het zit in iedereen en je hebt daar GEEN inwijdingen voor nodig. Ook niet om een betere Healer te worden.

Je wordt een betere healer door te DOEN, te VERTROUWEN & in OVERGAVE te zakken. Door gewoonweg alleen maar een kanaal te zijn, waardoor de helende Lichtenergie heen mag stromen. Niets meer en niets minder.

Je leert werken met helende energie, zonder poespas en opsmuk. Wat je ziet is wat je krijgt.

Online

Naast de lesdagen reizen we online met je mee via de online kennisbank waarin jij per chakra een zelfhelingsmodule tot je beschikking staat met Healingsvideo’s, e-books &opdrachten. 

Intuïtief & Praktisch

Veelal ontstaat intuïtief doorgegeven van de het energetisch veld om ons heen. De Lichtwereld is de naam die wij eraan gegeven hebben. Daarnaast zijn wij praktisch ingesteld en houden we van actie & resultaat. Dus niet alleen maar zweven, maar daadwerkelijk je aardse leven gaan leven.

We houden van open & transparant. Met soms een vleugje imperfectie. Wij leven voor wat wij teachen en alles mag er zijn. Jij en je vragen mogen er zijn. 

 

master light healer opleiding

Na de opleiding:

N

Zijn jouw natuurlijke Healende & Readende gaven ontwaakt.

N

Ben jij in staat om de Chakra Leer op jezelf en anderen beroepsmatig toe te passen om gezondheid & welzijn te optimaliseren.

N

Ben jij in staat om te werken met de helende energie als zuiver doorgeefkanaal van de Lichtwereld via jouw handen & opstellingswerk.

N

Vertrouw jij op en in jezelf, je lichaam & intuïtie.

N

Ben jij in staat de verantwoordelijkheid te dragen & regie te nemen over je leven.

N

Ben jij in staat om tijd te investeren in jezelf en keuzes te gaan maken die goed zijn voor jou.

N

Laat jij je niet meer uit het veld laat slaan door je eigen mind, woorden & gedragingen van een ander. Jij blijft trouw aan ware JEZELF.

N

Ben jij in staat bij jezelf & je eigen Lichttrilling te blijven zonder energie over te nemen & te verliezen in een ander.

N

Kun jij doorstromen naar de opleiding tot L.I.C.H.T. Coach of Intuïtief Kind- & Gezinscoach om het leven van anderen te verlichten middels Reading, Intuïtief opstellingswerk & Lichaamswerk. Om op een diepere laag te werken om onverklaarbare klachten te laten verdwijnen.

Wat anderen zeggen

Lieve Kirstie
Ik heb deze reis naar mezelf als heel fijn ervaren. Ik raad deze reis via je chakra’ naar jezelf echt iedereen aan.
Ik ben iemand die altijd druk bezig is met anderen
Geen tijd voor zichzelf heeft en dan is dit zo fijn.
Echt een momentje voor jezelf!
Even met jezelf zijn en echt voelen. Thuiskomen bij jezelf.
Ik ervaar rust, meer energie, een leeg hoofd en word bewuster om echt lief zijn voor mezelf/lichaam.
Ook wat ik graag wil en juist niet meer wil in mijn leven.
Kirstie laat het je ervaren en dat vind ik heel fijn.
Ze zegt niet wat moet voelen of zien maar alles is goed.
Ook ondersteund ze je in wat je tegenkomt als je er zelf niet uitkomt.
Ze is een warme liefdevolle vrouw die jou deze reis laat ervaren naar jezelf
Als je echt iets voor jezelf wil doen dan is dit fantastisch om te gaan doen
Ik zou zeggen probeer het uit, het is echt de moeite waard!!
Bedankt lieve Kirstie
L.I.C.H.T. Coach Nathalie Kuijpers, Krachtkind Veldhoven

Een grote verandering is opgetreden. Ik voel me veel sterker, lichter, fijner, meer in balans, stuk milder. En dan ook letterlijk VOEL met een groot uitroepteken. Er is meer rust. Ik heb weer contact gemaakt met mij, mijzelf, mijn binnenkant (niet mijn hoofd, maar mijn kern, mijn innerlijk kind, mijn ziel, mijn chakra’s…. ). Hoe gaaf is dat. Alsof een wereld die ik lange tijd niet gezien heb weer geopend is, omdat mijn brein het allemaal wel weten zou, nu lekker aanwezig mag zijn. Het was en is van mij, zat verstopt, en nu kan ik dat stuk weer zien/ervaren/voelen. Dat DENKEN is ijzersterk en mag er nu veel meer SAMEN zijn me het hart, mijn gevoel, mijn onderbuik. Ook ben ik weer met creativiteit aan de slag gegaan: tekenen, kleuren, armbandjes maken. Dat doet me zo goed. Oh, en ook luister ik meer zo maar eens naar muziek, zit op de bank en doe ik niets (dat is nog wel wat onwennig en dat is OK). Echt mijzelf geven wat nodig is. Tijd nemen voor MIJ… Die 15 min. zelfheling/voelen, niets doen.. zo fijn! 

L.I.C.H.T. Coach Ingrid Giebels, Mesologie Son

Lieve Kirstie & Nick

Jarenlang heb ik mijn best gedaan om het voor iedereen goed te doen. Ver over mijn grenzen gaan om te zorgen dat iederen ‘happy’ was. Ik deed zo mijn best en nooit voelde het als goed genoeg. Ik ging zover dat ik last kreeg van angst & paniekaanvallen. Mijn lichaam gaf de grens aan omdat ik het zelf niet deed. 

Samen met Nick & Kirstie ben ik een reis naar binnen begonnen en het heeft mij zoveel moois opgeleverd! Ik begin voor het eerst in mijn leven van mijzelf te houden. Mijn eigen plek in te nemen.

De angst & paniek zijn verdwenen. Ik vertrouw op mijn lichaam, gevoel & intuïtie.  Ik mag er zijn met alles wat ik ben. Ineens hoef ik niet meer mijn best te doen. Niet meer te pleasen. Het voelt zoveel Lichter.

En als kers op de kaart heb ik mijn droomman aangetrokken! Wat wil je nog meer.

Ik gun je echt deze reis naar binnen om net als mij je leven te verlichten.

Monique

Praktische informatie

Start Chakra Healer sept 2023

Onderstaande thema’s komen voorbij en oefen je op jezelf en/of bij elkaar. Er zal afwisselend gewerkt worden met 1 op 1 opstellingwerk middels voetankers als chakrahealing via je handen.

Module: Ontwaken van de Healer in jou.
6 sept: Openen voor je spirituele zelf
20 sept: Werking van je chakra, energieveld & lichaam.

Module 1e Chakra:
4 okt: Bestaansrecht & Natuurlijke aarden.
18 okt:  Basisveiligheid & Landen in je lichaam. 

Module 2e Chakra:
15 nov: Innerlijke kind & Levensvreugde.
29 nov: Baarmoederhealing & Mannelijke en vrouwelijke energie.  

Module 3e Chakra:
13 dec: Controle, Overgave, Vertrouwen & Daadkracht

Module 4e Chakra:
10 jan: Zelfliefde, hart openen voor de ander. 

Module 5e Chakra:
24 jan: Liefdevolle communicatie met jezelf
7 febr: Je (innerlijke) stem laten horen.
Grenzen aangeven middels je stem & energieveld

Module 6e Chakra:
6 maart: Intuitieve gaven laten ontwaken, versterken en er op vertrouwen. 

Module 7e Chakra:
3 april: Al-een bewustzijn, de verbinding met de bron openen of verdiepen. Van afgescheiden naar heel & compleet voelen. 

Certificaat uitreiking: 
15 mei
in de vooravond, inclusief eten & gezellig samen zijn. 

Inhaaldagen:
Lesdagen die je niet kunt zijn bij een ander groep in te halen die op dat moment de kennis ook tot zich aan het nemen zijn. 

 Certificaat:

Je voert 10 oefensessies thuis uit.
Daarna ontvang jij het Certificaat Chakra Healer. 

Je bent dan in staat om de kennis van de Chakraleer door te geven en Chakra Healing uit te voeren bij jezelf & anderen.

Wat ontvang jij:

  • 12 lesdagen 
  • Toegang tot de online Cel & DNA Healingsmodule
  • Je krijgt toegang tot de online helingsmodule van de chakra’s  boordevol informatie en helings-activaties die je op jezelf & een ander kan toepassen. 
  • Gedurende de opleiding Whatsapp contact voor al je vragen & struggles
  • 1x per maand gratis deelname aan de verbindingsmomenten op Het land van Licht. Waarin we elkaar dragen & inspireren.
  • Je investering

Je investering voor de algehele opleiding tot Chakra Healer is €2222,- 

Na de opleiding afgerond te hebben kun jij  doorstromen naar de de verdiepende opleiding tot L.I.C.H.T. Coach in September 2024. Hier ga je aan de slag met diepgaand traumaheling, lichaamswerk & intuïtief opstellingswerk

Voel jij dat je deze reis jezelf wilt gunnen, maar heb je nog vragen? 

Vraag dan vrijblijvend een lichtgesprek aan. 

Liefs Nick & Kirstie

Privacybeleid

9 + 6 =