fbpx

Agenda

Voor welke ontmoeting ga jij?

1

Februari

Helen van je chrakra’s 

We gaan in de maand februari een reis maken om je chakra’s in balans te brengen. Waarom is dat dan nodig vraag jij je misschien af. Je chakra’s zijn onderdeel van je energetisch systeem. Zijn er chakra’s uit balans heeft dit zijn invloed op je mentale, emotionele en lichamelijk gesteldheid.

Je zult merken als je je chakra’s gaat voelen en lezen je echt kunt verklaren waarom je bent wie je bent en doet wat je doet. Het is een makkelijke manier om het energetische naar het aardse te gaan vertalen & om jezelf van binnenuit te gaan helen. Waardoor klachten op energetisch, mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau kunnen verminderen of verdwijnen.

Wij hebben daar veel kennis over en een tal aan meditatie & oefeningen en die delen we graag met jou.

Voor meer informatie neem een kijkje op de pagina: JA! Ik wil mijzelf helen. 

V

50 euro

}

Heel de maand februari

Online

Maart

Je lichaam is de tempel van je ziel.

 

 Onderhoud het en zorg er goed voor. Zonder jouw lichaam geen leven op aarde. Daarom is het belangrijk dat jij je lichaam minimaal 10 minuten aan zelfheling/zelfzorg geeft per dag. Behandel haar als je beste vriend of vriendin.

Ieder lichaam is anders en heeft iets anders nodig om zich goed te voelen en optimaal te kunnen functioneren. Daarom is het zo belangrijk dat jij (weer) leert vertrouwen op je lichaam en het zelfhelend vermogen. De een heeft meer rust nodig dan het andere lichaam. Het heeft ook te maken met je taak op aarde. Wanneer jij leert je lichaam te lezen & te begrijpen ben jij in staat je lichaam te geven wat deze nodig heeft zodat deze op een gezonde manier te functioneren.

Ontspanning, levensvreugde, innerlijke rust, overgave & vertrouwen zijn de sleutelwoorden tot heling voor jou lichaam.

Wantrouwen, stress,  overbelasting, spanningen, negatieve gedachten zijn o.a. funest voor verbetering en herstel. Sluit daarom weer vrede met je lichaam. En wij gaan je daar in de maand maart bij helpen.

Voor meer informatie neem een kijkje op de pagina: JA! Ik wil mijzelf helen. 

V

50 euro

}

Heel de maand maart

Online