fbpx

100% Jezelf ZIJN

Heel jezelf van binnenuit en laat jouw klachten WEL verdwijnen. Heling op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Met behulp van jouw helende handen, je eigen wijsheid en van de onzichtbare wereld.

Alles waar je naar zoekt zit al in jou. Je hoeft het alleen nog maar naar boven te halen. 

Jij bent al heel & compleet. 
En dat gaan wij jou weer laten voelen. 

Wij staan voor je klaar om jouw in dit mooie helingsproces te begeleiden.  

 

 

Healing Reading Intuïtie Energetisch coach

Voor jou als jij op zoek bent naar iets “life changing”

We hebben al tientallen mensen mogen begeleiden in het transformeren van lichamelijke, emotionele, mentale en energetische pijnblokkades. Door een reis naar binnen te maken en het gaan omarmen en helen van de emoties & trauma’s die onder de klachten in het lichaam lagen opgeslagen.

Ze omarmden zichzelf & hun gevoel volledig en kwamen thuis bij zichzelf. Ze gingen weer aan het roer staan van hun leven en bepaalde zelf de koers vanuit hun gevoel, intuïtie, eigen wijsheid en verbinding met de onzichtbare wereld. 

Alleen daardoor al bevrijden ze zichzelf van de klachten waar ze soms al jaren mee rond liepen.  Het klinkt misschien ongelooflijk, maar het is echt zo. Ze leerden nog veel meer:

  • Ze lieten de natuurlijke helende krachten in zichzelf ontwaken en leerde zichzelf en hun innerlijke blokkades & trauma’s te helen van binnenuit. Van dit leven & vorig levens. 
  • Ze leerde hun gedachten beheersen & beperkende overtuigingen loslaten.
  • Ze leerde weer luisteren naar hun lichaam en de boodschap achter de klacht begrijpen. 
  • Ze stopten met zoeken en gingen in hun eigen unieke voetstappen staan op aarde. 
  • Ze leerden voelen en werken met de synchroniciteit en de magische krachten van het leven, de onzichtbare wereld en de wet van de aantrekkingskracht. 

Dit alles zorgde voor beweging en verandering. Ze leerde zichzelf een nieuwe manier van leven. Een leven vanuit Liefde & Vertrouwen, waarin ze 100% zichzelf zijn. Volop genietend van hun leven.

Waardoor klachten (emotioneel, energetisch, fysiek, mentaal) verminderden of verdwenen en onze klanten weer voluit gingen leven & genieten van zichzelf, hun gezin, werk of onderneming.

Ben jij klaar met jouw klachten, blokkades en destructieve patronen? Klaar met jezelf aanpassen, je woorden in slikken, jezelf klein houden.  Klaar met de angst om het niet goed te doen of om afgewezen worden.  Klaar met de vicieuze cirkel waar je misschien al wel jaren in rond loopt.

Wil jij gewoon lekker overal jezelf zijn? Vrij van allerlei klachten, in verbinding met je gevoel & intuïtie. In volle glorie en met alles wie je bent. Wil je dat?

Dan is dit traject ‘100% Jezelf ZIJN’ wat voor jou.

We starten op 10 januari om van 2022 jouw jaar te gaan maken.  

 

Zij gingen je voor

De rust in mijzelf gevonden!

Ik was OP! Een dag duurde voor mij te lang en was te kort. Te lang: ik had niet de energie om 16 uur wakker te zijn en nog te moeten functioneren.  Te kort: ik kreeg niet gedaan wat ik graag wilde doen/ en wat Ik van mijzelf verwachten op een dag te doen. Ik had veel verdriet in mij.

Nu heb ik nog zelden hoofdpijn en ik ben zachter geworden. Ik heb veel meer energie en voel mij Lichter.
Dat krijg ik ook van mijn omgeving te horen. Heb meer rust in mijzelf gevonden!

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Omdat er niks mooier is om weer bij je zelf thuis te komen
Je merkt pas hoezeer je jezelf kwijt bent/was, als je jezelf beetje bij beetje weer terug krijgt.

Elsje

Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Ik zat vast in een patroon waar ik niet uit kon komen door een trauma uit het verleden. Reguliere therapie was voor mij geen optie, want ik wilde gezien worden voor de persoon die ik ben.

Nick en Kirstie hebben mij alles gegeven wat ik wenste. Onwijs oprechte aandacht, een warme veilige omgeving om aan mijn pijn te werken en de tools die mij helpen voor de rest van mijn leven.

Ze hebben me laten zien en voelen dat ik er mag zijn en dat alle heling die ik nodig heb in mijzelf zit.

Ik ben kalmer dan ooit tevoren, in vele omstandigheden. Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Kimberley

Kensho

Thuiskomen bij jezelf jaartraject

De transformatie die je o.a. ondergaat:

Je bent weer in balans op energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Je voelt de levensvreugde weer stromen in jezelf en jij bent de creator van jouw leven.

Je bent in staat jezelf & je lichaam te helen en je ZELFHELEND VERMOGEN te activeren en de boodschap achter jouw klachten/obstakels op je pad te voelen & lezen.

Je voelt je VERBONDEN met jezelf & jouw unieke LICHTTEAM die vanuit de onzichtbare wereld voor jou klaar staan om je de weg te wijzen wanneer je het zelf even niet meer weet.

Je bent uit de schaduw van de ander gestapt en staat nu op JOUW PLEK in het systeem. Waardoor jij je eigen stappen nu ook daadwerkelijk zet.

Je CHAKRA'S zijn in balans en je ervaart innerlijke rust, vrijheid & vrede in jezelf.

Je leeft wat jij van binnen voelt door je gevoel EEN STEM te geven. Je laat jezelf zien & horen en vertrouwt volledig op je 'Eigen wijsheid'.

Je HEELT jezelf en bevrijd jouw kinderen van jouw pijnen, trauma's & angsten.

Je maakt deel uit van onze community, wat voelt als FAMILIE waarin we er voor elkaar zijn & voor elkaar zorgen waar we voelen dat het nodig is.

Ow ja, en je gaat voelen dat jij gewoon helemaal mag zijn wie jij bent! JIJ mag er zijn. In volle glorie en met alles wie je bent.

We werken volledig intuïtief en op 4 lichaamslagen.

Wij mensen bestaan uit 4 verschillende lichaamslagen waarin we vreugde & pijn ervaren en opslaan. En deze zijn allemaal met elkaar verbonden.

 • Fysiek lichaamslaag; je lichaam, zenuwstelsel, skelet, spieren, organen, huid ect
 • Emotionele lichaamslaag; je emoties
 • Mentale lichaamslaag; denken, je waarheden, overtuigingen, ego
 • Energetische lichaamslaag ofwel het lichtlichaam; o.a. je aura en chakra’s

Er is wetenschappelijk aangetoond dat emoties & gevoelens invloed uitoefenen op ons fysieke welzijn en dat 40 tot 50% van alle ziekten gerelateerd zijn aan emotionele problemen. En hoe langdurig stress ons immuunsysteem aantast en nog meer ziekten kan veroorzaken.

Mentale, emotionele en fysieke disbalans beïnvloed het energetisch lichaam  en oude opgeslagen disbalans in het energetisch lichaam  beïnvloed weer het denken, emoties en fysieke ongemakken.

Mentale en emotionele problemen zijn allemaal terug te voeren naar angst, angst ontstaan door vergeten of weggedrukte ervaringen & trauma’s uit het verleden. Je hebt daar besluiten genomen om op dat moment, voor jou gevoel, te kunnen ‘overleven’ of je hebt jezelf afgesloten voor bepaalde delen in jezelf. Er komt een moment dat deze overlevingsstrategieën je in de weg gaan zitten en dat is het moment om ze aan te gaan kijken en te helen.

Je lichaam kan jij niet voor de gek houden. Je kunt je lichaam met je mind er niet van overtuigen dat je veilig bent. Je kunt wel zeggen met je hoofd dat je veilig bent, maar als je lichaam zich niet veilig voelt dan ben je niet veilig.  Je lichaam gelooft dat niet, omdat het dat niet zo voelt van binnen. Het is de bedoeling dat je op zoek gaat naar waarom je lichaam zich niet veilig voelt. 

En die reis gaan wij met je maken. We gaan je hoofd weer in verbinding brengen met je gevoel& intuïtie. Zodat er op alle lichaamslagen weer balans ontstaat en jouw klachten kunnen gaan verdwijnen. Let wel op: Het is geen Quik fix. Het is belangrijk dat jij tijd wilt gaan investeren in jezelf. We leren je healingsmethodes en reiken je handvaten aan waar jij je hele leven plezier van hebt. 

Mensen zeggen vaak: “Ik heb opnieuw leren leven bij jullie.”

Een leven vanuit ontspanning, vertrouwen, plezier en liefde voor jezelf. Dat is wat wij jouw zo gunnen en wat echt mogelijk is. 


Dit traject is voor jou als je

100% jezelf wilt zijn

Door jezelf te helen van binnenuit en weer ruimte te maken voor wie jij in wezen bent. Klachten ontstaan vaak als jij je teveel aanpast aan een ander en veel stress ervaart in je leven. En daar ben je klaar mee. Je wilt weer gaan leven als je ware zelf. Vanuit Lichtheid, Plezier & Vertrouwen.

Spijkers met koppen wilt slaan

Klaar met pappen en nat houden. Doorbreek voor eens en  altijd uit die vicieuze cirkel waar je misschien al jaren inzit.  Je oude patronen, gedragingen, angsten en klachten laten we voorgoed achter.

 

Eigen verantwoordelijkheid wilt nemen

Over jouw lichaam & leven. Klaar om te gaan luisteren naar wat jouw lichaam & je gevoel je te vertellen heeft. En om jezelf te bevrijden van innerlijke blokkades zoals angsten, trauma’s en andere pijnstukken. 

Wilt leven vanuit je eigen wijsheid & intuitie

Om te gaan vertrouwen op jezelf en je eigen kracht. Het zit allemaal al in jou. Je hoeft het alleen maar naar boven te halen.  Jij weet het allerbeste wat goed is voor jou.
Jij bent je eigen leermeester.

Jouw eigen leven wilt gaan manifesteren

Door te gaan leven & werken met de kracht van de wet van de aantrekkingskracht en jouw gedachtenkracht. Om je angsten, onzekerheden en pijnen voorgoed achter je te laten. En Licht, Liefde, Plezier & Overvloed te verwelkomen in jouw leven. 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject Nick en Kirstie

We werken samen met onze L.I.C.H.T. Coaches 

 

We bundelen onze krachten en komen naast je staan om jouw het vertrouwen & de bevestiging te geven dat wat jij voelt klopt.
Er is ruimte voor persoonlijke aandacht & vraagstukken.

Je voelt het diep van binnen, een bepaalde connectie met ons. 
We zijn niet zomaar op op je pad verschenen. Toeval bestaat niet. We zijn bewust op jouw pad verschenen om jouw pad te gaan verlichten en levensvreugde weer te laten stromen in jezelf.

 

 

Onze L.I.C.H.T. coaches:

Laurie Torre

Vlinderlicht in Houten

Mariska van Hest

Kindlicht in Tilburg

Esther Severijn Muskens

(Holistisch) Psycholoog in Best, Praktijk Lichtreis

Sharon de Bresser

L.I.C.H.T. Coach

Anita Daamen

Remember Your Roots in Eindhoven

Ingrid Giebels

Mesologie Son

Wat brengen wij jou:

Heling & verbinding

Diepgang, spiegels en transformatie vanuit JOY & speelsheid

Licht en onvoorwaardelijke liefde

Een veilige bedding waarin jij diep kunt zakken in jezelf

Je ware zelf

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren.

Iets meer dan een jaar geleden was ik ‘het’ kwijt, ’t leven, de liefde, de passie, de wil… het was geen leven, het was iedere dag overleven.

Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.

De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was…. voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten. Dit had ik voor dat ik begon niet durven dromen.

Linda de Keijzer

Systemisch coachen met honden

Ik ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen

Ik heb echt een persoonlijke groeispurt doorgemaakt, ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen, voel meer rust en kan nu zoveel meer voor anderen betekenen.

In een fijne omgeving, in verbinding met gelijkgestemden, de mooie meditaties, readings, healings maakt dit alles tot een waardevolle ervaring/ontwikkeling: een échte aanrader!

Jolanda

Massagepraktijk Glo

Voel jij dat jij ook een magische & transformerende shift wilt maken om 100% jezelf te ZIJN? 

 

YES! Ik ga voor 100% ALL IN mijzelf ZIJN en start op
10 januari met jullie om van 2022 mijn jaar te gaan maken. 

 

  • Een persoonlijk afstemming op waar je nu staat en wat je getransformeerd wilt hebben. 
  • 4 live dagen op vrijdagen 21 januari & 18 februari en maandagen 14 maart & 28 maart. We gaan diep duiken in een collectief energetisch veld. De live dagen staan in het teken van verbinding, eenheid, gedragen en gedragen worden. We gaan DOEN en alles wat we van binnen weten naar buiten in praktijk brengen. 
  • 3 unieke & diepgaande LICHT-sessies van onze L.I.C.H.T. coaches om 100% Jezelf te gaan zijn. En jij mag zelf kiezen bij wie.
  • Een half jaar online Lichthealing van Kirstie
   De thema’s die o.a. voorbij komen zijn die van de 7 chakra’s, stembevrijding, innerlijke rust, wet van de aantrekkingskracht, overvloed en zelfheling, jezelf leren Healen & Readen. Deze zijn op maandagavond via zoom en de sessies zijn allemaal terug te kijken op het moment wanneer het jou uitkomt. Ze komen in de leeromgeving te staan. 
  • Drie maanden ontvang je wekelijks een persoonlijke mini reading ter bevordering van je groeiproces. Daarnaast kun jij ook jouw vragen stellen aan je Lichtcoach.
  • En een half jaar toegang tot de online kennisbank met meer dan 30 meditaties om jezelf & chakra’s te helen & de leer van de wet van de aantrekkingskracht eigen te maken. 
  • Ons boek Stap in je ware zelf.

  • Een WhatsApp groep waarin er ruimte is om te delen. Samen delen is samen helen.

Het traject duurt een half jaar.
Je investering is €1500,- 

Betaling mogelijk in 3 termijnen. 

We werken met een gedeelde niet goed-geld terug garantie.
Want wij houden van resultaat en tevreden klanten.